Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
iulixa
Puncte: 0

Re: Liber la furat

Mesaj de iulixa »

Lucian SV scrie:am citit pe aici și trebuie să recunosc că diversiunea funcționează. tot felul de chestii (multinaționale, salarii, naționalism, veșnicele găleți, retrocedări, plagiate, istoria partidelor, de fapt tot rahatul în care ne scăldăm și cu care se aruncă în stânga și în dreapta) care sunt pe lângă subiect.
De fapt cei din stradă vor abrogarea oug 13/2017 pentru art. care prevede plafonul de 200.000 lei până la care funcționarul public nu este pedepsit penal. nimeni nu spune ceva împotriva celorlalte 4 (patru) prevederi referitoare la favorizarea fătuitorului, neglijența în serviciu, conflictul de interese și șoferii băuți.
Titlul topicului este corect. Liber la furat, fiincă practic se legiferează pentru funcționarii publici un plafon pînă la care nu răspund penal. mai mult poți să faci 10, 20, ..., 100 de fapte sub 200.000 lei fiecare și nu răspunzi penal. Te pufnește râsul că hoțul care înșfacă o găină de 30 de lei din coteț riscă 3 ani de bulău, comparativ cu funcționarul public care are un plafon de fraudă pînă la 199.999 lei pentru fiecare faptă. Și ca să fie tot tacâmul complet, asta pentru cunoscători, s-a mai dat o ordonanțî de urgență 7 sau 9/2017 care are înserată o frază prin care o serie de art. din Legea finanțelor publice sunt suspendate până la 01.08.2018 cu privire la creditele de angajament (suma maximă a cheltuielilor din bugetul aprobat).
Pentru toți cei care s-au pronunțat împotriva celor din stradă am o întrebare: este corectă stabilirea unui plafon al prejudiciului pentru funcționarul public, comparativ cu hoț-infractor care nu are această calitate?
Te aprinzi degeaba. Nu cred ca s-a exprimat vreunul dintre noi in sensul sustinerii furtului.
Topicul se cheama ''liber la furat'', asa incat e valabil de la OUG la multinationale si plagiate.
Daca nu suporti diversitatea asta de discutii si opinii pe tema data, ai posibilitatea sa deschizi un topic numai pentru OUG.
Toate cele bune!
Ultima oară modificat Sâm Feb 04, 2017 13:21 de către iulixa, modificat 1 dată în total.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Lucian SV scrie:până la 01.08.2018
erată, până la 01.01.2018

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

iulixa scrie:Te aprinzi degeaba. Nu cred ca s-a exprimat vreunul dintre noi in sensul sustinerii furtului.
Topicul se cheama ''liber la furat'', asa incat e valabil de la OUG la multinationale si plagiate.
Daca nu suporti diversitatea asta de discutii si opinii pe tema data, ai posibilitatea sa deschizi un topic numai pentru OUG.
Toate cele bune!
Tu le prinzi așa din zbor? ”diversitatea” asta pe care o invoci se cheamă de fapt distragerea atenției de la subiect. plafonul ăla de 200 miuțe.
muia asta cu nimeni nu s-a exprimat în sensul susținerii furtului, de fapt e în felul următor: blamîndu-i pe cei din stradă, ești de acord tacit cu oug-ul și deci cu furtul-frauda.qed :wink: :wink:
ps. nu știu cum ți-ai dat seama că m-am aprins, de fapt sunt chiar relaxat. poți să dai un răspuns coerent fără să bați câmpii la întrebarea de mai sus?

iulixa

Mesaj de iulixa »

Lucian SV scrie:
iulixa scrie:Te aprinzi degeaba. Nu cred ca s-a exprimat vreunul dintre noi in sensul sustinerii furtului.
Toate cele bune!
Tu le prinzi așa din zbor? ”diversitatea” asta pe care o invoci se cheamă de fapt distragerea atenției de la subiect. plafonul ăla de 200 miuțe.
muia asta cu nimeni nu s-a exprimat în sensul susținerii furtului, de fapt e în felul următor: blamîndu-i pe cei din stradă, ești de acord tacit cu oug-ul și deci cu furtul-frauda.qed :wink: :wink:
ps. nu știu cum ți-ai dat seama că m-am aprins, de fapt sunt chiar relaxat. poți să dai un răspuns coerent fără să bați câmpi la întrebarea de mai sus?
Esti relaxat pe dracu'!

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

iulixa scrie:Esti relaxat pe dracu'!
nu mai fuma țigări la bucată din pachete de pe care nu înțelegi scrisul! :D :D

iulixa

Mesaj de iulixa »

Lucian SV scrie:
iulixa scrie:Esti relaxat pe dracu'!
nu mai fuma țigări la bucată din pachete de pe care nu înțelegi scrisul! :D :D
Lucian, asta e sub ceea ce poti... Cobori nivelul mult prea jos si nu am de gand sa intru in jocul asta.
Sa fii sanatos!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Eu mi-am propus sa nu mai scriu nimic datorita faptului ca dialogurile decente primesc tone de dejectii si injuraturi :evil: , dar ma aflu intr-o situatie amuzanta ! In timp ce unii ma suna sa ma intrebe de ce sunt atat de indarjit,daca am luat-o razna :D ,altii ma intreaba de ce nu ies la proteste :D ! E ca aia cand esti fericit si te intreaba unul de 10 ori de ce esti nervos si....devii nervos ... explicand ca nu esti nervos :lol: !
Hai sa clarificam situatia . Nu sunt membru PSD si nici macar un simpatizant indarjit.Imi doresc o noua clasa politica si...total altfel.
Dar am de ales intre un sistem totalitar care slujeste interesele straine si PSD ! Cu toate relele intre acest sistem si PSD voi alege PSD 1 milion la suta !!!
In viata am participat la mai multe proteste si sunt fan proteste !!! Voi merge de fiecare data la orice protest impotriva :
- vanzarii pamanturilor si economiei la straini pe 2 lei si obtinerea de comisioane grase
- taierii animalice a padurilor si distrugerii mediului inconjurator
- impotriva atitudinii de sclav in fata ambasadelor straine
- arogantei sistemului si abuzurilor reale
- distrugerii spitalelor si sistemul de invatamant
- multe altele
Nu voi merge niciodata la proteste prin care :
- un grof vrea "putara si guvarnul" lui , acum si romanii lui , cu cel mai nenorocit de dupa '89 suit pe cadavrele de la Colectiv
- sustin lingatorii de clante ale ambasadelor care vor sa distruga Romania
- impotriva unei puteri legale obtinuta prin vot popular
- sa-i dau motive lui macovei sa ne faca de tot rahatul in parlamentul european ca de altfel tot timpul
- sa creez premiza unor sanctiuni aplicate Romaniei de UE&etc.
- sa apar institutii de forta abuzive si total nedemocratice
- sa inchid televiziuni care nu imi convin...pentru asta am telecomanda
- creez premiza unei stari de instabilitate prin care Romania,moneda si economia sa sufere
- creez premiza unei stari de instabilitate care sa genereze o interventie straina militara in tara
- sustin partide cu scor minim obtinut de la popor care inteleg democratia prin transformarea tarii in camp de lupta
- sustin ong-uri finantate din exterior cu interese impotriva Romaniei
- sustin preluarea puterii prin forta impotriva votului popular indiferent daca acesta imi convine sau nu...asta e democratia
- multe alte mizerii pe care cei din strada le sustin fara sa-si dea seama fiind orbiti de lozinci si manipulare
Vor...nu vor sa recunoasca sau sa constientizeze ,asta fac cei din strada acum , unii cu mari interese,altii platiti si altii dezinformati !!!
Primele efecte ale manifestarilor se vad deja :
- organismele si presa internationala ne fac de cacao
- primim "pumni in cap" si suntem amenintati de tot felul de ong-uri
- ambasadele straine ...cheama guvernul la ordin
- una care a luat-o razna rau aresteaza ea si ministerul si guvernul si parlamentul si ...........................
- ratingul de tara scade
Ceva..."de bine" nu stiu poate ne spun "eroii" de pe strazi !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Lucian SV scrie:... plafonul ăla de 200 miuțe...
Mai da-l in ma-sa de plafon...esenta lucrurilor e ca niste hoti cu doasare penale au ajuns sa-si promoveze pe fata legi doar ptr. ei...se scot din pucarie, isi curata dosarele, isi acopera neamurile, pot sa fure fara raspundere penala si tot asa, gaozarii aia se cred toti niste Dumnezei ! :evil:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Ai dreptate Florinel dar nu în totalitate.
Tara e vândută de mult și totul a început tot cu cei de la PSD și după aia s au spart în diferite partide. Eu sunt apolitic, lumea nu e nemulțumită de guvernarea PSD, nici nu au început o, e nemulțumită de felul în care vor sa scape de prostiile pe care le au făcut, și, nu scăpa numai cei din PSD sun foarte multi de prin toate partidele, omul de rand și cei din puscarii nu prea au beneficii și pușcăriile sunt tot pline.
Sunt multe de făcut în tara asta, dar sa nu începem cu eliberarea pușcăriile ca pana acolo...sunt multe de făcut din păcate..
Nu zic ca ceilalți sunt mai buni sau mai rai...sunt lupte din care tot o mana de oameni din păcate câștiga
Cel puțin asa o vad eu și cred ca nu numai eu
ImagineImagine
BÂZ

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:
Lucian SV scrie:... plafonul ăla de 200 miuțe...
Mai da-l in ma-sa de plafon...esenta lucrurilor e ca niste hoti cu doasare penale au ajuns sa-si promoveze pe fata legi doar ptr. ei...se scot din pucarie, isi curata dosarele, isi acopera neamurile, pot sa fure fara raspundere penala si tot asa, gaozarii aia se cred toti niste Dumnezei ! :evil:
De acord ca niciun politician nu e ok ! Care e varianta....Cilos ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”