Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Liber la furat

Mesaj de gor965 »

Florin Pata scrie:.....
Primele efecte ale manifestarilor se vad deja :
- organismele si presa internationala ne fac de cacao
- primim "pumni in cap" si suntem amenintati de tot felul de ong-uri
- ambasadele straine ...cheama guvernul la ordin
- una care a luat-o razna rau aresteaza ea si ministerul si guvernul si parlamentul si ...........................
- ratingul de tara scade
Ceva..."de bine" nu stiu poate ne spun "eroii" de pe strazi !
Cred ca esti constient ca absolut toate efecte mentionate sunt cauzate de Tovarasul Dragnea, da ? E ok ca esti asa idealist si ai convingerea alegerii tale insa cum te vad un om cu capul pe umeri, as fi curios cum explici actiunile guvernului care inainte de a se apuca de problemele economice si sociale pe care le are tara asta, se apuca de rezolvat problema puscariabiilor din partid ? ... si nu s-au apucat asa, cu manusi chirurgicale, sa nu se prinda nimeni, ci asa pe fata, ca niste interlopi care se revarsa din duba politiiei, in fata la tribunal si incep sa scuipe si sa dea la m*ie jurnalistilor !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Florin Pata scrie:...
De acord ca niciun politician nu e ok ! Care e varianta....Cilos ?
La ce caziere si ce rezultate au avut, pe langa toti fostii prim ministrii, Ciolos a fost un gentelman !
George Iorga
Imagine

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Bogdan Zaharia scrie:Ai dreptate Florinel dar nu în totalitate.
Tara e vândută de mult și totul a început tot cu cei de la PSD și după aia s au spart în diferite partide. Eu sunt apolitic, lumea nu e nemulțumită de guvernarea PSD, nici nu au început o, e nemulțumită de felul în care vor sa scape de prostiile pe care le au făcut, și, nu scăpa numai cei din PSD sun foarte multi de prin toate partidele, omul de rand și cei din puscarii nu prea au beneficii și pușcăriile sunt tot pline.
Sunt multe de făcut în tara asta, dar sa nu începem cu eliberarea pușcăriile ca pana acolo...sunt multe de făcut din păcate..
Nu zic ca ceilalți sunt mai buni sau mai rai...sunt lupte din care tot o mana de oameni din păcate câștiga
Cel puțin asa o vad eu și cred ca nu numai eu
Partial de acord cu urmatoarele comentarii :
- de "1 milion" de ani tot spun ca sunt unii grei,in spate, ramasi din securitatea comunista care nu se schimba niciodata,iar astia pe care ii vedem pe la tv si Parlament sunt niste marionete
- e prima data cand un guvern se ia la "tranta" cu astia,cu sistemul abuziv,cu multinationalele si puterile straine chiar daca mai baga si nasoale
- poate o sa sochez pe multi,poate voi fi injurat dar am inceput sa-l plac pe Dragnea dupa ce a fost condamnat aiurea PE FATA , asta l-a facut erou antisistem
- nu poti sa faci si guvernare buna in acelasi timp cu "daca nu faci ce zicem noi te saltam"...chestie demonstrata printr-un milion de sanctiuni de la CEDO si 1 milion de sentinte cu..."fapta nu exista"
- iar o sa sochez dar sunt de acord cu modificarea legii abuzului in serviciu(chiar daca varianta actuala nu e perfecta), nu e normal ca sa vina "unii" sa te bage in puscarie cand vor "muschii" lor daca nu executi ordinele date de ambasadele straine si multinationale iar pe aia care executa aceste ordine pe fata nu ii vezi , ii condamni la 2 ani cu suspendare si le lasi banii :evil:
- la fel cu deschiderea unor dosare dupa "100 de ani" ....cand cineva misca in front pe denuntul unui necunoscut
- vor sau nu vor sa inteleaga cei din strada,desi scopul lor e nobil a fost deturnat intr-o lupta intre sistem&corporatii&ong-uri soros&sclavii lor din Romania vs. poporul roman
- vrem ...nu vrem sa discutam, poporul roman a trait cel mai bine in guvernele Nastase,Tariceanu, Ponta si in cateva zile Grindeanu a facut mai mult decat Cilos intr-un an

Mic ghid pentru a sti daca suntem manipulati sau nu.Conditii minime obligatorii :
- minim un neuron functional(no offence...nu ma refer la nimeni personal)
- minime cunostinte despre asasinii economici...bibliografie recomandata : „Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins
- minima dorinta
Am sa plec de la niste lucruri mega simple...sa fie intelese de absolut oricine !
Se stie ca absolut toate ambasadele straine lucreaza pentru bunastarea statelor respective in dauna intereselor Romaniei ! Acestea transmit anumite ordine si mesaje celor infiltrati si platiti de ei sa efectueze operatiuni in dauna intereselor Romaniei ! Acestia se pot recunoaste usor...sunt mega DECORATI de ambasade pentru merite care noua romanilor...ne scapa ! E si mai usor de verificat deoarece acestia au si nume straine si biografii strans legate de diplome si ani petrecuti in strainatate , altii cetatenii , altii sunt impusi din afara ! Sunt si mai usor de recunoscut prin faptul ca oricate legi ar incalca ...sunt scutiti de orice problema !
Ulterior ordinele sunt transmise la institutiile de forta care de-a lungul timpului nu au miscat un deget in interesul Romaniei desi consuma bugete uriase !
Acestia la randul lor transmit mesajele la divizia propaganda si...instant toti propagandistii ultracunoscuti ,divizia forumuri si divizia FB...tipa ca din gura de sarpe sloganuri de 2 lei ! Iohannis participa la marsuri neautorizate , intra peste CSM , intra peste guvern iar altii fac dosare oricui ...oricand fara nici o limita !
Apoi vine Chirila si Mandruta si va cheama ...la proteste !
In cazul in care va regasiti in propagarea mesajelor acestor institutii si indivizi...cred ca aveti o problema :) !
PS - Un semn de problema grava e cand vrei sa se inchida televiziuni si publicatii pentru ca nu mai convin sistemului ! Problema e deja netratabila cand ataci la propriu reporterii si carele de televiziune. Pentru oamenii inteligenti exista...telecomanda !

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

Stiti ca pe vremea lui ciolos, pe care eu unul il regret, am primit instiintari de la ue ca este cel mai transparent guvern, fara precedent in istoria recenta a romaniei.
De astfel de oameni avea nevoie tara asta!
Voinescu Ciprian

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Florin Pata scrie:......
- vrem ...nu vrem sa discutam, poporul roman a trait cel mai bine in guvernele Nastase,Tariceanu, Ponta si in cateva zile Grindeanu a facut mai mult decat Cilos intr-un an
:lol: ... :cry: ...las-o jos ca macane ! Ne-au condus comunistii astia de ne-au luat dracii !...sclavi am fost 27 de ani ! Lumea a muncit pe salarii de nimic atata amar de vreme ca sa se imbuibe toti gaozarii aia din parlamant...si tu ne spui acum ca am dus-o bine ?! :? Hai bre ca am pretentii de la tine...sa fim realisti...dupa 27 de ani de avem sub 300 de euro salariul minim, autostarzi ioc, industrie ioc, sanatate ioc, invatamant ioc...astea-s realizarile lui Nastase, Tariceanu, Ponta, etc.
George Iorga
Imagine

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

zuuluf scrie:Stiti ca pe vremea lui ciolos, pe care eu unul il regret, am primit instiintari de la ue ca este cel mai transparent guvern, fara precedent in istoria recenta a romaniei.
Am sa repet a milioana oara pana obosesc ! Toti strainii sunt cu LUATUL si NU ...CU DATUL !
Pentru ce primesc astia medalii de la straini ?
Guvernul Cilos pentru UE a fost cel mai bun guvern din lume deoarece a platit bani catre UE si multinationale si nu le-a luat NICI UN EURO !!!
Tie cine iti place ...unul care iti da bani sau unul care iti ia :lol: ???
Oameni buni,mai avem putin si ne luam la bataie intre noi pentru interesele strainilor !
Repet din nou a milioana oara - "Nu trebuie sa fim pro UE,nu trebuie sa fim pro americani,pro rusi,pro nemti...etc. ci doar PRO ROMANIA !!!!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:
Florin Pata scrie:......
:lol: ... :cry: ...las-o jos ca macane ! Ne-au condus comunistii astia de ne-au luat dracii !...sclavi am fost 27 de ani ! Lumea a muncit pe salarii de nimic atata amar de vreme ca sa se imbuibe toti gaozarii aia din parlamant...si tu ne spui acum ca am dus-o bine ?! :? Hai bre ca am pretentii de la tine...sa fim realisti...dupa 27 de ani de avem sub 300 de euro salariul minim, autostarzi ioc, industrie ioc, sanatate ioc, invatamant ioc...astea-s realizarile lui Nastase, Tariceanu, Ponta, etc.
"Cel mai bine", daca citesti cu atentie.Este un "comparativ"cu celelalte guverne din Romania.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Grad_de_compara%C8%9Bie
Nu am afirmat ca am avut "milioane de euro" si nici ca au fost perioade feerice !
Nu am date statistice reale dar dupa ...ce am trait eu , de fiecare data cand a venit unul/unii care vroiau si sa mai dea ceva romanilor a fost dat jos cu fraude,cu puscarii,cu dat foc la cluburi si dosare si cu sute de mii de oameni in strada !
Ultima oară modificat Sâm Feb 04, 2017 15:48 de către Florin Pata, modificat 1 dată în total.

iulixa

Mesaj de iulixa »

Florin Pata scrie:
zuuluf scrie:Stiti ca pe vremea lui ciolos, pe care eu unul il regret, am primit instiintari de la ue ca este cel mai transparent guvern, fara precedent in istoria recenta a romaniei.
Am sa repet a milioana oara pana obosesc ! Toti strainii sunt cu LUATUL si NU ...CU DATUL !
Guvernul Cilos pentru UE a fost cel mai bun guvern din lume deoarece a platit bani catre UE si multinationale si nu le-a luat NICI UN EURO !!!
Oameni buni,mai avem putin si ne luam la bataie intre noi pentru interesele strainilor !
Repet din nou a milioana oara - "Nu trebuie sa fim pro UE,nu trebuie sa fim pro americani,pro rusi,pro nemti...etc. ci doar PRO ROMANIA !!!!
Daca esti PRO ROMANIA nu esti in trend...

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

iulixa scrie:
Florin Pata scrie:
Daca esti PRO ROMANIA nu esti in trend...
Corect ! Nu imi plac trend-urile :lol: !
Fişiere ataşate
pruna_in_halat.JPG
pruna_in_halat.JPG (69.03 KiB) Vizualizat de 808 ori

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

bogdan5 scrie:
,daca un angajat este nemultumit demisioneaza,
Nu aveau cum sa demisioneze, intrau sub incidenta decretului 153(bagabontaj)...6 luni ca maine trece. :wink: :)
Ai pierdut firul...sterge tot si de la capat!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”