Bogdan Zaharia scrie:Ai dreptate Florinel dar nu în totalitate.
Tara e vândută de mult și totul a început tot cu cei de la PSD și după aia s au spart în diferite partide. Eu sunt apolitic, lumea nu e nemulțumită de guvernarea PSD, nici nu au început o, e nemulțumită de felul în care vor sa scape de prostiile pe care le au făcut, și, nu scăpa numai cei din PSD sun foarte multi de prin toate partidele, omul de rand și cei din puscarii nu prea au beneficii și pușcăriile sunt tot pline.
Sunt multe de făcut în tara asta, dar sa nu începem cu eliberarea pușcăriile ca pana acolo...sunt multe de făcut din păcate..
Nu zic ca ceilalți sunt mai buni sau mai rai...sunt lupte din care tot o mana de oameni din păcate câștiga
Cel puțin asa o vad eu și cred ca nu numai eu
Partial de acord cu urmatoarele comentarii :
- de "1 milion" de ani tot spun ca sunt unii grei,in spate, ramasi din securitatea comunista care nu se schimba niciodata,iar astia pe care ii vedem pe la tv si Parlament sunt niste marionete
- e prima data cand un guvern se ia la "tranta" cu astia,cu sistemul abuziv,cu multinationalele si puterile straine chiar daca mai baga si nasoale
- poate o sa sochez pe multi,poate voi fi injurat dar am inceput sa-l plac pe Dragnea dupa ce a fost condamnat aiurea PE FATA , asta l-a facut erou antisistem
- nu poti sa faci si guvernare buna in acelasi timp cu "daca nu faci ce zicem noi te saltam"...chestie demonstrata printr-un milion de sanctiuni de la CEDO si 1 milion de sentinte cu..."fapta nu exista"
- iar o sa sochez dar sunt de acord cu modificarea legii abuzului in serviciu(chiar daca varianta actuala nu e perfecta), nu e normal ca sa vina "unii" sa te bage in puscarie cand vor "muschii" lor daca nu executi ordinele date de ambasadele straine si multinationale iar pe aia care executa aceste ordine pe fata nu ii vezi , ii condamni la 2 ani cu suspendare si le lasi banii
- la fel cu deschiderea unor dosare dupa "100 de ani" ....cand cineva misca in front pe denuntul unui necunoscut
- vor sau nu vor sa inteleaga cei din strada,desi scopul lor e nobil a fost deturnat intr-o lupta intre sistem&corporatii&ong-uri soros&sclavii lor din Romania vs. poporul roman
- vrem ...nu vrem sa discutam, poporul roman a trait cel mai bine in guvernele Nastase,Tariceanu, Ponta si in cateva zile Grindeanu a facut mai mult decat Cilos intr-un an
Mic ghid pentru a sti daca suntem manipulati sau nu.Conditii minime obligatorii :
- minim un neuron functional(no offence...nu ma refer la nimeni personal)
- minime cunostinte despre asasinii economici...bibliografie recomandata : „Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins
- minima dorinta
Am sa plec de la niste lucruri mega simple...sa fie intelese de absolut oricine !
Se stie ca absolut toate ambasadele straine lucreaza pentru bunastarea statelor respective in dauna intereselor Romaniei ! Acestea transmit anumite ordine si mesaje celor infiltrati si platiti de ei sa efectueze operatiuni in dauna intereselor Romaniei ! Acestia se pot recunoaste usor...sunt mega DECORATI de ambasade pentru merite care noua romanilor...ne scapa ! E si mai usor de verificat deoarece acestia au si nume straine si biografii strans legate de diplome si ani petrecuti in strainatate , altii cetatenii , altii sunt impusi din afara ! Sunt si mai usor de recunoscut prin faptul ca oricate legi ar incalca ...sunt scutiti de orice problema !
Ulterior ordinele sunt transmise la institutiile de forta care de-a lungul timpului nu au miscat un deget in interesul Romaniei desi consuma bugete uriase !
Acestia la randul lor transmit mesajele la divizia propaganda si...instant toti propagandistii ultracunoscuti ,divizia forumuri si divizia FB...tipa ca din gura de sarpe sloganuri de 2 lei ! Iohannis participa la marsuri neautorizate , intra peste CSM , intra peste guvern iar altii fac dosare oricui ...oricand fara nici o limita !
Apoi vine Chirila si Mandruta si va cheama ...la proteste !
In cazul in care va regasiti in propagarea mesajelor acestor institutii si indivizi...cred ca aveti o problema

!
PS - Un semn de problema grava e cand vrei sa se inchida televiziuni si publicatii pentru ca nu mai convin sistemului ! Problema e deja netratabila cand ataci la propriu reporterii si carele de televiziune. Pentru oamenii inteligenti exista...telecomanda !