Hopa!kelu84 scrie:Nu mai conteaza asta ca trei sferturi din protestatari sunt tineri cu rate in valuta pentru o casa...
http://www.stiripesurse.ro/un-lider-pnl ... 77939.html
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Hopa!kelu84 scrie:Nu mai conteaza asta ca trei sferturi din protestatari sunt tineri cu rate in valuta pentru o casa...
Nope! Apar beneficiarii... Pas cu pas!kelu84 scrie:Si care e relevanta ca presedintele Raiffeisen e in piata? Indexeaza ratele?
Eu nu am facut pe nimeni sorosist , iohanist ,tovaras(comunist),nu am discutat despre suturi in fund, sindrom Stockholm,manipulat...etc . ci am raspuns elegant si argumentat punct cu punct ! Dar ce valoare mai are azi eleganta in fata tupeului ? Daca acesti indivizi doresc ne intalnim la o bere sa discutam face to face...nu ma feresc ! Sau la altfel de intalnirigor965 scrie:Calm domnilor...e o discutie de forum, nu o dezbatere intre politicieni !
http://www.alternativenews.ro/2017/02/r ... trada.htmliulixa scrie:Nope! Apar beneficiarii... Pas cu pas!kelu84 scrie:Si care e relevanta ca presedintele Raiffeisen e in piata? Indexeaza ratele?
Conteaza mai putin daca postezi cu un nickname sau cu un nume real (daca e real), important e ce postezi si cum o faci ! Si eu postez cu un nickname de multi ani dar nu tin minte sa-mi fi reprosat cineva ceva din cauza asta!Florin Pata scrie:[....
In plus eu nu ma ascund dupa nick-uri de gen gigi...tm/bv/sv/br/gl,pescarusi...etc. si postez cu numele real !
Cineva trebuie sa piarda! Tu ai castigat?DumiD scrie:Au ieșit ateniştii să dreagă busuiocul. Prea târziu prieteni, ați înfrânt!
Nu te mai alinta ! E numele meu real , habar nu am daca stii ca am dat mana de cateva ori si pot fi gasit in general pe Moara , Tancabesti sau Sarulesti ! Lumea din pescuit de care sunt interesat sa ma cunoasca...ma cunoaste !gor965 scrie:Conteaza mai putin daca postezi cu un nickname sau cu un nume real (daca e real), important e ce postezi si cum o faci ! Si eu postez cu un nickname de multi ani dar nu tin minte sa-mi fi reprosat cineva ceva din cauza asta!Florin Pata scrie:[....
In plus eu nu ma ascund dupa nick-uri de gen gigi...tm/bv/sv/br/gl,pescarusi...etc. si postez cu numele real !
Da, am câștigat 150 de lei. A venit un moș care s -a recomandat " Soroşi" și a zis că îmi da 50 de lei dacă ies pe stradă și strig jos guvernul. Am ieșit 3 zile, am luat banu'! Apropo, antenele si ghita au dezinformat, moș Soroşi a zis că dă 30 de lei pentru dinamovisti, că a auzit că Neacoiță le dă doar 15 lei la meetingurile PSD, nu a zis ca dă pentru câini, s-a manipulat odiosiulixa scrie:Cineva trebuie sa piarda! Tu ai castigat?DumiD scrie:Au ieșit ateniştii să dreagă busuiocul. Prea târziu prieteni, ați înfrânt!