Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
iulixa
Puncte: 0

Re: Liber la furat

Mesaj de iulixa »

kelu84 scrie:Nu mai conteaza asta ca trei sferturi din protestatari sunt tineri cu rate in valuta pentru o casa...
Hopa!
http://www.stiripesurse.ro/un-lider-pnl ... 77939.html

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Si care e relevanta ca presedintele Raiffeisen e in piata? Indexeaza ratele?

iulixa

Mesaj de iulixa »

kelu84 scrie:Si care e relevanta ca presedintele Raiffeisen e in piata? Indexeaza ratele?
Nope! Apar beneficiarii... Pas cu pas!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:Calm domnilor...e o discutie de forum, nu o dezbatere intre politicieni ! :D
Eu nu am facut pe nimeni sorosist , iohanist ,tovaras(comunist),nu am discutat despre suturi in fund, sindrom Stockholm,manipulat...etc . ci am raspuns elegant si argumentat punct cu punct ! Dar ce valoare mai are azi eleganta in fata tupeului ? Daca acesti indivizi doresc ne intalnim la o bere sa discutam face to face...nu ma feresc ! Sau la altfel de intalniri :P !
In plus eu nu ma ascund dupa nick-uri de gen gigi...tm/bv/sv/br/gl,pescarusi...etc. si postez cu numele real !

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

iulixa scrie:
kelu84 scrie:Si care e relevanta ca presedintele Raiffeisen e in piata? Indexeaza ratele?
Nope! Apar beneficiarii... Pas cu pas!
http://www.alternativenews.ro/2017/02/r ... trada.html

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Au ieșit ateniştii să dreagă busuiocul. Prea târziu prieteni, ați înfrânt!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Florin Pata scrie:[....
In plus eu nu ma ascund dupa nick-uri de gen gigi...tm/bv/sv/br/gl,pescarusi...etc. si postez cu numele real !
Conteaza mai putin daca postezi cu un nickname sau cu un nume real (daca e real), important e ce postezi si cum o faci ! Si eu postez cu un nickname de multi ani dar nu tin minte sa-mi fi reprosat cineva ceva din cauza asta!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

iulixa

Mesaj de iulixa »

DumiD scrie:Au ieșit ateniştii să dreagă busuiocul. Prea târziu prieteni, ați înfrânt!
Cineva trebuie sa piarda! Tu ai castigat?

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:
Florin Pata scrie:[....
Conteaza mai putin daca postezi cu un nickname sau cu un nume real (daca e real), important e ce postezi si cum o faci ! Si eu postez cu un nickname de multi ani dar nu tin minte sa-mi fi reprosat cineva ceva din cauza asta!
Nu te mai alinta ! E numele meu real , habar nu am daca stii ca am dat mana de cateva ori si pot fi gasit in general pe Moara , Tancabesti sau Sarulesti ! Lumea din pescuit de care sunt interesat sa ma cunoasca...ma cunoaste !
Pe tine te stie si te iubeste toata lumea ...indiferent ce nick ai avea ,pentru pozele tale superbe si nu pentru comentariile de pe forum... :D ! Pentru altii nu e valabil ! Pace !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

iulixa scrie:
DumiD scrie:Au ieșit ateniştii să dreagă busuiocul. Prea târziu prieteni, ați înfrânt!
Cineva trebuie sa piarda! Tu ai castigat?
Da, am câștigat 150 de lei. A venit un moș care s -a recomandat " Soroşi" și a zis că îmi da 50 de lei dacă ies pe stradă și strig jos guvernul. Am ieșit 3 zile, am luat banu'! Apropo, antenele si ghita au dezinformat, moș Soroşi a zis că dă 30 de lei pentru dinamovisti, că a auzit că Neacoiță le dă doar 15 lei la meetingurile PSD, nu a zis ca dă pentru câini, s-a manipulat odios

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”