Navis Carpo scrie:cornelserbu scrie:
pentru cultura ta generala, afla ca propunerea respectiva nu a propus-o nimeni...era varianta din toamna si era normal sa-ti dai seama, daaar...cum am zis !!!
In toamana nu s-a discutat nimic despre varianta in care se vor disputa doua manse, iar daca ar fi fost pusa in discutie nu aparea aceasta varianta.
Sa apara pentru vot o propunere care sa totalizeze zero voturi denota o lipsa de implicare, informare, nepricepere, indiferenta si lipsa dorinta de a face ceva constructiv.
Tu ai plecat de la sedinta si ai tot dreptul sa spui asta, pentru ca nu stii.
Cand a pus cineva problema "daca sunt mai mult de 24 de cluburi ?!" , atunci raspunsul a fost ca se imparte semifinala in doua si se califica primele trei din fiecare grupa.
Ideea a fost acceptata de majoritatea celor prezenti, fara sa se voteze acest lucru.
Daca se vota, nu mai discutam acum.
Si parerea mea este ca 34/12/6 este cel mai bine ca selectie, deoarece trebuie sa existe un raport cat mai mare intre numarul de participanti si locurile castigatoare, pentru o competitie cat mai stransa. In plus, la 3 din 17 nu se pot echilibra grilele ca la 3 din 12.
Totusi, multi si-au facut calculele atat ca timp cat si ca fonduri, pentru doua etape.
Dupa ce a fost indusa ideea de maximum doua etape la prima sedinta, nu ai cum sa le reprosezi ca vor doua etape.
Si la modul general :
Sa consideri in acelasi timp ca 1 din 12 ( finala ) este o solutie reala si ca 3 din 17 nu este corect ( prima mansa ) , cred ca este lipsa de logica sau ipocrizie pe fata. 
La alegere.