Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
TOPALA

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de TOPALA »

COSTICA AI CEVA CUMVA CU MINE ?
NE VEDEM LA 6.
No name, no face, no number.
Oli-Orhi

TOPALA

Mesaj de TOPALA »

COMUNICAT.

PRESEDINTELE IORGOS A DEPUS UN REFERAT LA APCR IN CARE SE CERE PRIMIREA LA JOACA SI A LUI COSTICA BUHAC SI A ALTOR DEMISIONARI. EU NU PARTICIP SI NU MA INTERESEAZA.

FELICIT COLEGI CARE AU FOST CU CAPUL SUS.
No name, no face, no number.
Oli-Orhi

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

andrei vladeanu scrie:trentea,
te invit sa-ti ceri scuze pt acuzatia potrivit careia declaratia filmata a presedintelui selaru (in care spunea inca din luna decembrie ca agvps merge mai departe pe mana apcr) este trucata, trunchiata sau scoasa din context.
la cotelici nu am pretentii, ii cunosc exaltarea si stilul de a arunca cu vorbe total neacoperite, doar in baza scenariilor paranoide din capul lui de elefant obosit. insa d-ta pozai in impartialul si echilibratul pe forumurile crapiste.
te astept.
Domnule Vladeanu,

Deocamdata nu ne prea cunostem, asa ca pana sa fiu "trentea" pentru dumneata, va mai dura.
Pana cand ne vom bate pe spate tutuindu-ne, am rugamintea de a comenta acest mesaj:

"Azi dimineata reprezentantii LRC au depus un memoriu la AGVPS .
Urmare a depunerii acestui memoriu, Domnul Selaru a considerat ca trebuie sa-i primeasca in audienta pe reprezentantii LRC .Dupa o scurta discutie Dl.Selaru a concluzionat ca pentru a lamuri situatia va avea loc o noua intalnire, in care AGVPS va media negocierile intre cele doua parti."

Multumesc,

al. trentea
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

al. trentea scrie:... Pana cand ne vom bate pe spate tutuindu-ne, am rugamintea de a comenta acest mesaj:

Urmare a depunerii acestui memoriu, Domnul Selaru a considerat ca trebuie sa-i primeasca in audienta pe reprezentantii LRC .Dupa o scurta discutie Dl.Selaru a concluzionat ca pentru a lamuri situatia va avea loc o noua intalnire, in care AGVPS va media negocierile intre cele doua parti."

Multumesc,

al. trentea
Sa-mi dati voie sa va spun ca asta e culmea ipocriziei! Liga doreste negocieri cu APCR, formatiune pe care a blamat-o in toate felurile, pe unde si cum a putut. Va lipseste un minim de decenta, ce sa mai vorbim de coloana vertebrala...

Oricum, vom respecta decizia AGVPS.

O seara buna,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

Domnule Vesa, candva toate cluburile ce incercau sa formeze Federatia, colaborau, si era foarte bine. Din pacate proiectul a murit, si poate ca ar fi trebuit sa fie analizate cu atentie cauzele, fara a da vina pe cineva anume.
Dupa producerea "schismei", s-au format cele doua grupari. Blamari au fost si sunt in continuare din ambele parti. Ca o parere personala, cred ca AGVPS-ul isi doreste acest conflict stins, si avand in mana "painea si cutitul" trebuie ca deciziile pe care le va lua sa fie respectate. Nu pot anticipa exact, dar posibil (sau probabil) ca ambele grupari sa fie invitate la colaborare. Cum? Vom vedea. In fruntea celor doua grupari sunt oameni moderati, lucru foarte bun.

O zi buna,
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dar ceea ce nu stiti (logic, ptr ca nu traiti in Romania) este ca cele 2 tabere nu sunt deloc egale. Una (APCR) este facuta din pescarii care ani de-a randul si-au vazut doar de pescuit (unii dintre ei reprezentand Romania pe la CM ani de-a randul), iar cealalta tabara este formata din cei fara rezultate, al caror unic scop este carcota, barfa si pusul de bete in roate. Asta deoarece capitolul pescuit nu prea ii intereseaza.......
Si inca ceva : niciuna dintre tabere nu vrea impacarea, fiecare si-a ales drumul ei.......cel putin asa anuntasera si ei, acum vad ca au inceput cu milogeala pe la AGVPS.... :oops:

PS pe un site intre pescari se vorbeste cu "tu". Este o regula nescrisa pe care o folosim noi, PESCARII..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Buhac

Mesaj de Buhac »

Topala te PUPIC !
Indiferent ce se va intampla de acum intre cele doua organizati nu ma intereseaza .
Eu am scris ca in 2010 nu ma cert cu nimeni si drumul ales de mine ca pescar INDEPENDENT este sa particip la programul stabilit de APCR si sa respect toate regulile.
Ii compatimesc pe colegi de club care au jurat credinta Presedintelui dar consider ca pana pe 15 Aprilie au timp sa ma contacteze daca doresc sa participe la competitia ADEVARA .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Buhac

Costele nu face vreo confuzie - termenul limita de inscriere a unei echipe la CN din 2010 este duminica 07 februarie 2010 . Au fost suficiente termene , 16.01.2010 , 30.01.2010 , inclusiv 07.02.2010 in care cine isi dorea cu adevarat sa participe la CN putea sa faca alegerea corecta .
Conditiile statutare ale APCR sunt acelasi , cerintele din partea unei asociatii afiliata direct la AGVPS sunt aceleasi , organizarea de concurs ai vazut-o postata - si toate au fost specificate de nenumarate ori pe acest Forum . Nu s-a schimbat nimic .
Orice inscriere ulterioara acestei date este exclusa ! Indiferent de cine o propune ... , sustine....., promite ....., indiferent de ce se intimpla - in baza unor acte semnate si legalizate .Pina la urma Campionatul National de crap de abia debuteaza in adevaratul sens al cuvintului NATIONAL , votat democratic de majoritatea asociatiilor din Bucuresti si din tara si cum APCR nu si-a propus desfintarea ci afirmarea si la anul se gaseste un bun prilej de afirmare in competitia nationala , pentru cei care au inteles mai greu in acest an , cum se face apa calda !

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

al. trentea scrie: ... am rugamintea de a comenta acest mesaj:

stimate domnule trentea,
tutuiti sau ne-tutuiti, va atrag atentia, cu tot respectul de care debordez eu acum, ca, daca aveti impresia ca dialogul surzilor, pe care il promovati cu consecventa, o sa va duca vreodata altundeva decat pe o aratura, poate fi una d'aia muncitoreasca la 25 cm sau una mai neaosa, asa la 15 cm, va inselati amarnic!!! parerea mea. in afara de faptul ca sustineti vartos ideea ca vreti MUSAI sa organizati aceasta editie de cn, eu unul n-am vazut, si m-am straduit cat ma tin pe mine baierele neuronilor sa gasesc un ARGUMENT in favoarea acestei ipoteze, UNUL!!! eu nu l-am gasit, va rog frumos, daca mi-a scapat sa il mai repetati odata. UN ARGUMENT, atat va rog. asta presupunand ca veti avea decenta sa raspundeti intrebarilor care vi se pun si nu doar sa treceti prin topicuri precum buzduganul zmeului cand se intoarce de la vanatoare!!!

si imi cer scuze fata de andrei, imi permit sa va comentez citatul de mai:

.... dar la rovineee ... ooo mare victorie-am (ati) obtinuuut ...

al. trentea scrie: ... Ca o parere personala, cred ca AGVPS-ul isi doreste acest conflict stins, si avand in mana "painea si cutitul" trebuie ca deciziile pe care le va lua sa fie respectate. Nu pot anticipa exact, dar posibil (sau probabil) ca ambele grupari sa fie invitate la colaborare. Cum?
tot ca o parere personala, agvps a decis sa mearga mai departe cu apcr! e decizia agvps! pe care, se pare, ca nu va intereseaza s-o respectati!! sau numai noi trebuie sa respectam deciziile agvps? voi doar daca ... aveti timp, chef ... sau n-aveti vreun memoriu pregatit.

colaborare?! pai am lansat trei invitatii pana acum catre cluburi. cei care si-au dorit cu adevarat sa colaboreze au venit, au VOTAT si merg mai departe! despre ce colaborare vorbim acum??? colaborare sa ce ....???
ahhh, daca doriti sa-l dam jos pe stanila si sa-l punem pe mitranescu sau pe cotelici, eh, da, asta zic si io colaborare. eu unul va sustin si va incurajez....

cum? imi permit sa va scurtez eu asteptarea. tot la categoria opinii personale. pregatiti documentele de aderare si va asteptam cu bratele deschise. daca va intereseaza PARTICIPAREA la cn. daca doar doriti sa va formati mana la memorii, eu va urez mult succes. ah, sa nu-l lasati pe serbu, oana sau orhei sa le scrie ca domnii il fac ventilator pe graur in mormant. atat.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Mircea

te sfatuiesc catre linistire , tocmai eu , care in general sunt nelinistit si argumentativ si iti si scriu la modul practic ; nu stiu cine isi permite sa nu tina cont de :

- miile de kilometri facuti repetitiv de cite 3-4 ori de presedinti ai unor cluburi din Oradea , Timisoara sau Piatra Neamt , doar pentru a aduce un act sau in dorinta stricta de a participa la sedintele APCR anuntate public , actual membrii ai Consiliului Director al APCR .
- zecile de cartuse de cerneala prapadite la tiparirea actelor vechiului si noului APCR , precum si memoriilor facute la zi facute AGVPS , la macar 2-3 zile dupa aprobarea lor de catre APCR , in sedinta publica .
- sutelor de kilograme de hartie tiparite si semnate , stampilate si legalizate de catre cele 13 asociatii care acum fac parte din APCR ( plus taxele de firma de avocatura , aspre ! ) ; au semnat si au hotarit sistemul de organizare al Campionatului National de pescuit la crap din 2010 , prin participare la sedinte si prin vot , 12 asociatii din cele 13 care sunt membre APCR !
- cele citeva miligrame de cerneala si tus de stampila , de pe protoculul semnat in data de 29 ianuarie 2010 , intre APCR si AGVPS .
- cele citeva sentimente de aprobare publica , pentru ca in sfarsit si provincia este bagata in seama si voteaza cu drepturi egale , prin prisma scrisorii publice a AGVPS , la sedinta din 30 ianuarie 2010 .

Nu este nevoie sa ne punem acum problema "drobului de sare" - avem un partener viabil si aspru AGVPS , care impune legalitate si democratie , inclusiv fata de APCR - partener care nu va accepta niciodata ca o constructie solida si argumentata , viabila pentru un timp indelungat , sa fie contestata de cine ? De o Liga formata din cine si cu ce drept de contestare ? Cu ce aport la competitia asta actuala , asa cum o intelege APCR drept a fi NATIONALA ? Cu ce drept si cu ce competenta ? Cind si-au dorit cu adevar sa fie parteneri de dialog si de cite ori ne-au jignit la modul grobian ? Cine ii recomanda si cu ce drept institutional si disciplinar sa fie participanti la ce ? La ceea ce contesta permanent ? Negocierea lor este un act patetic prin care pot explica membrilor lor ca au incercat ceva , pentru a-si pastra functiile , dar APCR nu este de acord cu nici o negociere publica , a unor STATUTE si REGULI VOTATE !!! Mai mult decit atit au fost invitati sa participe ..... si nu i-a vazut nimeni - pesemne de rusine .....

Maine - poimanine - ne pomenim ca si Federatia lui Popescu de la Alba Iulia , face la fel - alta sedinta , alt protocol , samd ???????? Cine mai crede si sustine asa ceva ???? O sa ne inecam in protocoale si nu o sa mai vedem interesul asociatiilor de pescari , care deja majoritar si-au depus sustinerea .

Si NU - Nu ne este frica de o alta confruntare publica la AGVPS , dar amintirile ultimei "discutii principiale" cu reprezentantii Ligii , frapeaza inca pregnanat amintirile unora dintre noi si cautam sa ne protejam familiile , mortii , copii samd . Acestea vor deveni "subiect de discutie" la aceasta "ULTIMA negociere" !!! si prefer sa ne abtinem :twisted: :twisted: . APCR a vorbit prin documente scrise si semnate ...., in rest - mortii cu mortii , vii cu vii !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”