Moderator: gor965
Domnule Vladeanu,andrei vladeanu scrie:trentea,
te invit sa-ti ceri scuze pt acuzatia potrivit careia declaratia filmata a presedintelui selaru (in care spunea inca din luna decembrie ca agvps merge mai departe pe mana apcr) este trucata, trunchiata sau scoasa din context.
la cotelici nu am pretentii, ii cunosc exaltarea si stilul de a arunca cu vorbe total neacoperite, doar in baza scenariilor paranoide din capul lui de elefant obosit. insa d-ta pozai in impartialul si echilibratul pe forumurile crapiste.
te astept.
Sa-mi dati voie sa va spun ca asta e culmea ipocriziei! Liga doreste negocieri cu APCR, formatiune pe care a blamat-o in toate felurile, pe unde si cum a putut. Va lipseste un minim de decenta, ce sa mai vorbim de coloana vertebrala...al. trentea scrie:... Pana cand ne vom bate pe spate tutuindu-ne, am rugamintea de a comenta acest mesaj:
"Azi dimineata reprezentantii LRC au depus un memoriu la AGVPS .
Urmare a depunerii acestui memoriu, Domnul Selaru a considerat ca trebuie sa-i primeasca in audienta pe reprezentantii LRC .Dupa o scurta discutie Dl.Selaru a concluzionat ca pentru a lamuri situatia va avea loc o noua intalnire, in care AGVPS va media negocierile intre cele doua parti."
Multumesc,
al. trentea
stimate domnule trentea,al. trentea scrie: ... am rugamintea de a comenta acest mesaj:
"Azi dimineata reprezentantii LRC au depus un memoriu la AGVPS .
Urmare a depunerii acestui memoriu, Domnul Selaru a considerat ca trebuie sa-i primeasca in audienta pe reprezentantii LRC .Dupa o scurta discutie Dl.Selaru a concluzionat ca pentru a lamuri situatia va avea loc o noua intalnire, in care AGVPS va media negocierile intre cele doua parti."
tot ca o parere personala, agvps a decis sa mearga mai departe cu apcr! e decizia agvps! pe care, se pare, ca nu va intereseaza s-o respectati!! sau numai noi trebuie sa respectam deciziile agvps? voi doar daca ... aveti timp, chef ... sau n-aveti vreun memoriu pregatit.al. trentea scrie: ... Ca o parere personala, cred ca AGVPS-ul isi doreste acest conflict stins, si avand in mana "painea si cutitul" trebuie ca deciziile pe care le va lua sa fie respectate. Nu pot anticipa exact, dar posibil (sau probabil) ca ambele grupari sa fie invitate la colaborare. Cum?