Select Baits CASTING COMPETITION – 19 Martie 2017

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Simu Alexandru
Puncte: 0

Re: Select Baits CASTING COMPETITION – 19 Martie 2017

Mesaj de Simu Alexandru »

Un clasament ?
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Marian Constantin scrie:New mondial record 235.5 m
Imagine :D
Ultima oară modificat Dum Mar 19, 2017 15:58 de către gabi1, modificat de 4 ori în total.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

black fish

Mesaj de black fish »

gabi1 scrie:
Marian Constantin scrie:New mondial record 235.5 m
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... urilor.png
Nu se deschide
Cand esti mort nu stii ......e greu pentru cei din jur , la fel si cand esti prost......

tica82

Mesaj de tica82 »

Ce rezultate au esit? Sau se afiseaza alt udeva?

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

tica82 scrie:Ce rezultate au esit? Sau se afiseaza alt udeva?

Daca nu ai prieteni sa iti zica in mare rezultatele nu ai sanse sa le gaseti aici. 24 de h de la final si nimic:)
...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

chiar daca stiam ca sunt doar un simplu `donator nu mi-a parut rau ca am participat .

Am ramas surprins ca arunc mai bine cu Potenta decat Vigor ...Pentru mine care nu am aruncat de vre-o 6 luni cu lanseta a fost o surpriza placuta cu Potenta cand am aruncat 188 metrii si 190 metrii cu plumb de 111 grame . Cu Vigorul am dat 184m parca si am ratat a doua lansare prin peruci ...

Am ramas totusi dezamagit ca nu am aruncat din nou cu Vigorul ca sa trag o concluzie personala mai buna ... Am folosit tot 111 grame la ambele lansete ca sa-mi fac o idee personala .

Ma gandesc sa-mi cumpar un set de Potenta anul asta sa pescuiesc alternativ pe langa Vigor sa-mi fac o idee mai buna in timp :wink:

o zi buna tuturor si felicitari pentru eveniment si felicitari castigatorilor care ne-au dat o lectie de casting profesionist :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Potenta= Potenza .. scuzee de `botez :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Felicitari organizatorilor si castigatorilor !!!
Felicitari speciale lui Cristi Mihalcea care a reusit 2 aruncari peste 220 de metri :))
Felicitari speciale lui Adrian pentru clasare pe locul 4, ai reusit sa intreci multi aruncatori mult mai experimentati ca tine :wink: :roll:.

235,5 m
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Oprea Marian
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Oprea Marian »

Multumesc tuturor participantilor la aceasta a doua editie a Select Baits Casting Competition.

Felicitarile mele pentru rezultatele excelente obtinute de ocupantii locurilor I, II si III: Cristian Mihalcea, Stefan Trifanov, Alexandru Chivu. S-au atins distante excelente, ajutati fiind si de un vant prielnic.

Oricum, distanta de 235.5 metri obtinuta de Cristi Mihalcea cu Vigor 13' 3.5lbs nu poate fi pusa la indoiala de nimeni. Si-a dovedit inca o data calitatile de aruncator de elita. Bravo, Cristi!

Nu vreau sa fac prea mult tam-tam cu ideea stabilirii unui nou record mondial, insa e lesne de inteles -pentru cine mai avea indoieli- ca lansetele Select Baits pot atinge distante considerabile in mainile unui aruncator priceput.

Categoric, sunt lansete mai bune si lansete mai putin bune pentru pescuitul la distanta, insa cel care arunca, tehnica lui, sunt cele care conteaza in definitiv. In toti anii de cand sunt implicat in managementul magazinului Big Fish am vazut multi clienti care aruncau mai putin cu o lanseta super specializata de distanta decat cu una normala, progresiva. Neavand tehnica, 'specializarea' lansetei le era completa inutila.

Am fost onorati sa avem printre noi oameni pasionati de casting, o parte din ei cu rezultate deosebite in acest sport si care isi dedica mult timp exersand pe camp, de multe ori in extrasezon de pescuit, cand afara e frig si alti pescari stau in casa la caldura. Analizand clasamentul final, este evident ca aceste antrenamente dau roade.

Multumesc in special participantilor de Bulgaria pentru efortul depus pentru a veni la evenimentul nostru. Speram sa ii avem langa noi si la urmatoarele editii!
Fişiere ataşate
Clasament Select Baits Casting Competition 2017.jpg
Clasament Select Baits Casting Competition 2017.jpg (332.7 KiB) Vizualizat de 1703 ori

alichivu

Mesaj de alichivu »

În primul rand vreau sa felicit toții participanții,( care cu toate ca pe listele concursului existau concurenți cu mare experienta în long casting)au ales sa se înscrie și sa își măsoare forțele cu uni dintre cei mai buni aruncatori din tara.
Eu personal m-am înscris pentru ca aveam ca obiectiv clasare în primi 7, și cu toate ca am făcut ceva antrenamente alături de o parte din concurenții înscriși uneori chiar în condiții destul de grele,clasarea în primi 7 tot părea o utopie frumoasa.
Am reușit un loc 3 cu mult noroc și pentru ca Pascal Mitev,Nicu Dinescu ,Drobota Remus și multi alți nu îmi vin acum în minte au prins o zi mai slaba și de ce sa nu recunosc ma ajutaț și vremea.
Îmi pare rău de Nicu Dinescu pentru ca știu cat a muncit și cat s-a antrenat,vreau sa felicit pe Remus pentru concursul de la Cluj ,nu am apucat sa ai spun personal și îmi pare rău,vreau sa ii mulțumesc lui Marian Oprea pentru felicitări și nu în ultimul rand vreau sa al felicit pe Cristi Mihalcea ( super băiat) a demonstrat încă o data ca este cel mai bun long caster din ce am văzut eu pana acum.
Dacă am omis ceva s-au pe cineva ,va rog sa ma scuzați este târziu și sunt foarte obosit, seara buna și sa ne vedem sănătoși la următoare ediție.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”