Cat de tare esti nea' Vladut ''sa mor'' de nu chiar nu m-am putut abtine sa nu ''bag'' si eu un comentariu aici.Pai ce importanta sau crediblitate au cele afirmate de tine daca nu ai nici probele pe care din ce imi aduce eu aminte ziceai ca le ai si nici macar o declaratie ,cu nickname, a celor de care vorbesti acolo.
Ma nea' Vladut daca eu te sun si iti spun ca la un concrus pe tancabesti l-am vazut pe Michael Jackson care intretinea relatii sexuale orale cu o crapoaica de 30 de kg pe care dupa aceea a silito sa ii mai aduca inca 20 de ''colege'' ca sa participe la cantar si asa a castigat si concursul ,ma crezi?
Ce naiba ma tata chiar v-au luat mintile dusmaniile astea pe care vi le purtati voi astia din lumea carpfishing-ului(urat cuvant dar e la moda

)?
Precizez ,pentru cine nu stie, ca nu ma intereseaza in cine se vrea sa se loveasca cu aceste acuze si nici nu am auzit pana acum de vreunu din aia doi ,dar nu m-am putut abtine sa nu postez cand vad asemenea ineptii.
Pentru mine personal nici daca vine unu din aia sa zica ca e adevarat nu are credibilitate,fara sa ai macar o proba materiala sau ceva clar nu faze dealea ca mia zis ala, da el nu zice ,si am zis sa zic eu in numele lui ,dar el nu vrea sa zic,etc.
P.S sper ca nu este niciunul din aia in Carp zone ca iar o sa se trezeasca vreun terminat sa imi zica ca am ceva cu acel club,eu doar ma ''uit'' la voi in ce hal ati ajuns si aici ma refer la
ABSOLUT TOTI CEI CARE FACETI PARTE DIN ''FENOMEN'' , INCEPETI SA DEVENITI PENIBILI SI E PACAT DE VOI, luati-o ca o remarca a unuia care nu a intrat si nu va intra vreodata in mocirla asta in care ati dus voi acest sport care era intr-o perioada locul in care oamenii se relaxau si legau prietenii iar acum cred ca o sa angajati firme de paza si protectie cand faceti cate un concurs ca sa nu va omorati intre voi.
Nu stiu daca sunt prea dur dar mie,din afara fenomenului, asa mi se pare.