POSIBILE FRAUDE IN CONCURSURI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: POSIBILE FRAUDE IN CONCURSURI

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

coleman. scrie:Cat de tare esti nea' Vladut ''sa mor'' de nu chiar nu m-am putut abtine sa nu ''bag'' si eu un comentariu aici.Pai ce importanta sau crediblitate au cele afirmate de tine daca nu ai nici probele pe care din ce imi aduce eu aminte ziceai ca le ai si nici macar o declaratie ,cu nickname, a celor de care vorbesti acolo.
Ma nea' Vladut daca eu te sun si iti spun ca la un concrus pe tancabesti l-am vazut pe Michael Jackson care intretinea relatii sexuale orale cu o crapoaica de 30 de kg pe care dupa aceea a silito sa ii mai aduca inca 20 de ''colege'' ca sa participe la cantar si asa a castigat si concursul ,ma crezi?
Ce naiba ma tata chiar v-au luat mintile dusmaniile astea pe care vi le purtati voi astia din lumea carpfishing-ului(urat cuvant dar e la moda :lol: )?
Precizez ,pentru cine nu stie, ca nu ma intereseaza in cine se vrea sa se loveasca cu aceste acuze si nici nu am auzit pana acum de vreunu din aia doi ,dar nu m-am putut abtine sa nu postez cand vad asemenea ineptii.
Pentru mine personal nici daca vine unu din aia sa zica ca e adevarat nu are credibilitate,fara sa ai macar o proba materiala sau ceva clar nu faze dealea ca mia zis ala, da el nu zice ,si am zis sa zic eu in numele lui ,dar el nu vrea sa zic,etc.

P.S sper ca nu este niciunul din aia in Carp zone ca iar o sa se trezeasca vreun terminat sa imi zica ca am ceva cu acel club,eu doar ma ''uit'' la voi in ce hal ati ajuns si aici ma refer la ABSOLUT TOTI CEI CARE FACETI PARTE DIN ''FENOMEN'' , INCEPETI SA DEVENITI PENIBILI SI E PACAT DE VOI, luati-o ca o remarca a unuia care nu a intrat si nu va intra vreodata in mocirla asta in care ati dus voi acest sport care era intr-o perioada locul in care oamenii se relaxau si legau prietenii iar acum cred ca o sa angajati firme de paza si protectie cand faceti cate un concurs ca sa nu va omorati intre voi.
Nu stiu daca sunt prea dur dar mie,din afara fenomenului, asa mi se pare.
la contestatii se pricepe toata lumea
poate ai vre-o solutie sa rezolvam problema
<°))))))><
><((((((°>

coleman.

Mesaj de coleman. »

Eu doar am spus un punct de vedere nu am contestat nimic si nici nu ma intereseaza sa o fac ,eu vorbeam de ideea in sine nu ma intereseaza cine si ce a facut.
Solutii nu sunt eu in masura sa le dau si nici nu le-as da daca as avea, mi-ar trebui foarte mult timp sa inteleg ''sistemul'' si nici nu cred ca are rost ,e mult mai distractiv asa. :lol:

Data viitoare incearca sa citesti de la stanga la dreapta ca poate o sa si intelegi ce scriu altii.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

La facerea lumii, Dumnezeu ajunge la Romania. Sf Petru inteaba: Ce faci, Doamne? La care Dumnezeu raspunde:
-La astia le dau munti, mare si cimpii bogate.
-Da ce le dai asa de multe bogatii Doamne?
- STAI SA VEZI CE POPOR LE DAU!!!!!!
C. S. PELICANUL

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

coleman. scrie:Eu doar am spus un punct de vedere nu am contestat nimic si nici nu ma intereseaza sa o fac ,eu vorbeam de ideea in sine nu ma intereseaza cine si ce a facut.
Data viitoare incearca sa citesti de la stanga la dreapta ca poate o sa si intelegi ce scriu altii.
asta poate fi un punct de vadere

Ma nea' Vladut daca eu te sun si iti spun ca la un concrus pe tancabesti l-am vazut pe Michael Jackson care intretinea relatii sexuale orale cu o crapoaica de 30 de kg pe care dupa aceea a silito sa ii mai aduca inca 20 de ''colege'' ca sa participe la cantar si asa a castigat si concursul ,ma crezi?

dar asta e o acuza directa

si aici ma refer la ABSOLUT TOTI CEI CARE FACETI PARTE DIN ''FENOMEN'' , INCEPETI SA DEVENITI PENIBILI SI E PACAT DE VOI, luati-o ca o remarca a unuia care nu a intrat si nu va intra vreodata in mocirla asta in care ati dus voi acest sport care era intr-o perioada locul in care oamenii se relaxau si legau prietenii iar acum cred ca o sa angajati firme de paza si protectie cand faceti cate un concurs ca sa nu va omorati intre voi.

Nu stiu daca sunt prea dur dar mie,din afara fenomenului, asa mi se pare

ti se pare , din punctul meu de vedere , indiferent din ce parte citesc postarea ta , este evident ca vrei sa lovesti in APCR , daca tot esti asa dezinteresat de ce nu vii cu o propunere concreta , fara sa arunci cu pietre din fata televizorului si sa proclami ca tu ai dreptate .
<°))))))><
><((((((°>

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Vladut Mateianu scrie:IORGOS : “ Datorita acestei intamplari nu am putut sa dorm de 4 zile, eu nu am facut asa ceva in viata mea si nici nu doresc sa fiu partas la asa ceva ! Cand am aflat ca Costica Buhac (vecinul din dreapta noastra, cel care venea martor la cantar la noi) a masluit foile de arbitraj in ultima dimineata si a reusit sa “ne scoata “ pe locul 1 pe sector, am plecat direct acasa de rusine. Nu stiu cum a fost posibil, dar a reusit sa modifice foile de arbitraj, probabil si cu stirea partenerului meu de la acel concurs care pentru mine a ramas un cosmar ! Castigatorii adevarati ai acelui sector sunt baietii de la Brasov, Dochita si cu Trandafir ! Vreau sa le cer scuze, dar imi este rusine…..”

Referitor la dl. Buhac, aceiasi sursa :

“…trebuia sa nu fi venit la concurs alaturi de acest om, mai ales ca in primavara, la concursul organizat de Vali Bonto( in care se punctau doar cei mai mari 9 crapi prinsi), l-am surprins pe Costica in ultima zi cu 5-6 crapi dositi intr-un stuf, probabil pregatiti sa ia drumul Bucurestiului.Locul de pescuit era Vaci, iar Costica nu mai avea nicio sansa de a ocupa un loc fruntas…..Am plecat dezgustat, nu am comentat nimic ca sa nu ne certam si nici nu vreau sa fac publice aceste acuzatii, imi este rusine de rusinea lui !

Aceste declaratii ale lui Iorgos mi-au fost facute mie personal si cu riscul de a imi pierde un prieten, am hotarat sa le fac publice.
Sper ca aceste randuri sa le citeasca si patronii de balti, pe care ii avertizez pe aceasta cale ca din pacate in Romania se fura peste in timpul concursurilor, in special de echipele care nu mai au sanse si le vin constant “vizitatori”.

PS Ca organizator de concursuri, voi lua masurile necesare.
sa ne reamintim! :idea: :idea: :shock:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Vladut Mateianu scrie:IORGOS : “ Datorita acestei intamplari nu am putut sa dorm de 4 zile, eu nu am facut asa ceva in viata mea si nici nu doresc sa fiu partas la asa ceva ! Cand am aflat ca Costica Buhac (vecinul din dreapta noastra, cel care venea martor la cantar la noi) a masluit foile de arbitraj in ultima dimineata si a reusit sa “ne scoata “ pe locul 1 pe sector, am plecat direct acasa de rusine. Nu stiu cum a fost posibil, dar a reusit sa modifice foile de arbitraj, probabil si cu stirea partenerului meu de la acel concurs care pentru mine a ramas un cosmar ! Castigatorii adevarati ai acelui sector sunt baietii de la Brasov, Dochita si cu Trandafir ! Vreau sa le cer scuze, dar imi este rusine…..”

Referitor la dl. Buhac, aceiasi sursa :

“…trebuia sa nu fi venit la concurs alaturi de acest om, mai ales ca in primavara, la concursul organizat de Vali Bonto( in care se punctau doar cei mai mari 9 crapi prinsi), l-am surprins pe Costica in ultima zi cu 5-6 crapi dositi intr-un stuf, probabil pregatiti sa ia drumul Bucurestiului.Locul de pescuit era Vaci, iar Costica nu mai avea nicio sansa de a ocupa un loc fruntas…..Am plecat dezgustat, nu am comentat nimic ca sa nu ne certam si nici nu vreau sa fac publice aceste acuzatii, imi este rusine de rusinea lui !

Aceste declaratii ale lui Iorgos mi-au fost facute mie personal si cu riscul de a imi pierde un prieten, am hotarat sa le fac publice.
Sper ca aceste randuri sa le citeasca si patronii de balti, pe care ii avertizez pe aceasta cale ca din pacate in Romania se fura peste in timpul concursurilor, in special de echipele care nu mai au sanse si le vin constant “vizitatori”.

PS Ca organizator de concursuri, voi lua masurile necesare.
SA NE REAMINTIM! :shock: :shock: :shock:

Costel Stanila
Subiectul mesajului: Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI
Scris: Mie Apr 29, 2009 8:35 pm

PRESEDINTE APCR

Locaţie: Bucuresti
Gata LV, bag acum...am fost si eu sa ..un spritz mic..

Situatia azi 29.04, dupa cantarul de pranz, in ordinea standurilor:

1. Cosma - 255,00 kg.
2. Badica - 29,30 kg.
3. Renmar 2 - 59,30 kg.
4. Richard - 89,50 kg.
5. LIBER
6. Sakal - 486,20 kg. loc 1
7. Flavius - 220,60 kg.
8. Floreata - 89,10 kg.
9. S.Podaru - 221,00 kg.
10. Paraschiv Emilian - 404,90 kg.loc 2
11. Nae Badulescu - 61,60 kg.
12. Victor Sebu - 264,70 kg.
13. Silvain - 249,90 kg.
14. Schuler - 101,10 kg.
15. LIBER
16. Lenghel - 228,40 kg.
17. Lazar - 175,40 kg.
18. Oslobeanu - 68,10 kg.
19. Zvonko - 149,80 kg.
20. Galaxy - 139,60 kg.
21. Razvan Pork -319,70 kg. - ??
22. Iorgos - 297,60 kg.-??
23. Vali Bonto - 169,90 kg.
24. Vali Martoiu - 92,60 kg.
25. Esma - 48,30 kg.
26. Renmar 1 - 110,20 kg./au si captura 27,7 kg. scoicar
27. Kranz - 304,70 kg.

Cantitatea totala pana azi 29.04=4637,30 kg.

La standurile 21 si 22 se pare ca este o greseala, arbitrii ar fi trecut pe hartie niste pesti la stand 21 care au fost cantariti la stand 22 de fapt...(aprox.23 kg.) si cica aia de la 21 n-au zis nimik...

Informatii furnizate de DAN CENTRU ORAS

dan _city_center
Scris: Vin Mai 01, 2009 5:09 pm

APCR

Locaţie: bucuresti

DragosNistor scrie:
Arbitrajul a fost OK. Cel putin cei care au fost in zona mea. Crapi de 2,9 kg nu au fost punctati. Totusi, am vazut pe anumite siutatii zilnice multi de fix 3. La Iorgos jumatate din pestii prinsi marti au avut fix 3 kg

@Dragos Nistor

la echipa lui Iorgos ai vazut multi pesti pentru ca intradevar ia AVUT!
nici o clipa din viata ta sa nu crezi ca omul IORGOS , (fost sportiv de performanta,lot national cu echipa GRECIEI)accepta sau va accepta vreodata sa cistige ceva ceea ce nu merita.
te rog pe aceasta cale sa i-ti ceri scuze , pentru postarea de mai sus.

http://img22.imageshack.us/img22/4571/dsc6448m.jpg

SA FI AVUT DRAGOS NISTOR DREPTATE? :?: :?: :?: [/b

IORGOS IN ECHIPA CU COSTICA? HMMMMM! :lol: :lol: :lol: moralitate sau...............?
Ovidius Constanta

coleman.

Mesaj de coleman. »

CLAUDIU COZMA scrie:

ti se pare , din punctul meu de vedere , indiferent din ce parte citesc postarea ta , este evident ca vrei sa lovesti in APCR , daca tot esti asa dezinteresat de ce nu vii cu o propunere concreta , fara sa arunci cu pietre din fata televizorului si sa proclami ca tu ai dreptate .
''Prietene'' daca imi arati un singur post al meu in care eu am scris macar cuvantul APCR eu iti platesc abonamentul pe orice balta timp de 10 ani, de unde si pana unde ai tras tu aceasta concluzie sincer pe mine ma depaseste.
Sau mai spune-mi in cine am aruncat cu pietre in acea postare ca nu am zis nimic de cineva ci doar de ''sistem'' si tocami deaia am accentuat cuvantu ''ABSOLUT'' toti si cand spun asta ma refer la pescarii de competitie,patronii de balti,organizatori,cluburi,asociatii,ligi,federatii sau ce or mai fi ele.
Mai mult eu nu am proclamat nicaieri ca am dreptate ,decat ca mi se pare ''jenibil'' sa te astepti sa te ia in serios cineva cand de fapt nu ai nici cea mai mica dovada.

Ca sa vin cu o propunere concreta ar trebui sa ma pricep si pentru asta trebuie sa inteleg ''sistemul'' ,eu nu ma pot baga in seama asa aiurea si sa ma lansez in aberatii fara sa cunosc exact cine si ce face,asta e una si a doua am mai spuso e prea distractiv pentru mine asa cum este acum.

P.S. singurul lucru pe care eu il conosc despre ''fenomen'' este ca acum nu stiu cati ani ROMANIA era sa fie campioana mondiala si au prins unii un peste inainte cu cateva minute si am terminat pe locul doi,dar habar nu am cine a reprezentat atunci ROMANIA si cum au facut sa ajunga la aceasta performanta sau cum s-a facut atunci lotul national.
Asta nu are legatura cu ce am postat eu mai devreme dar am vazut ca tu aici vrei sa ma aduci si am zis sa te lamuresc si in aceasta privinta, in rest acuzatiile de furaciune din punctul meu de vedere sunt total nefondate si fara temei, indiferent despre cine este vorba, si despre vladut daca spune cineva ca la vazut furand peste si nu are probe e la fel de aberant pentru mine asta am vrut sa spun.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

bine , am inteles .
<°))))))><
><((((((°>

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

La acel concurs au fost arbitrii englezi, aceeasi care arbitreaza si la World Carp Classic, studenti la piscicultura; daca ne indoim si de acei arbitrii atunci...de vedetele noastre locale ce sa mai vorbim.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Zarguzon Adi scrie:La acel concurs au fost arbitrii englezi, aceeasi care arbitreaza si la World Carp Classic, studenti la piscicultura; daca ne indoim si de acei arbitrii atunci...de vedetele noastre locale ce sa mai vorbim.
arbitri englezi(studenti la piscicultura :?: :?: ), aceeasi care arbitreaza world carp classic :lol: :lol: :lol:
cum sa ne indoim de acesti baieti? astia sunt mafalda, numai ca nu prea stiu regulamentele.

Costel Stanila
MesajScris: Joi Apr 30, 2009 8:46 am
Neconectat
PRESEDINTE APCR
Extras din regulament de pe site http://www.radutalake.ro, vezi pct.4.

3. REGULAMENTUL COMPETITIEI

1. Se poate folosi barca cu motor electric, sonar si barcuta de nadit
2. Distanta minima intre standuri este de 70 m
3. Deplasarea pe zona de concurs se poate face cu mijloace auto care vor ramine in vecinatatea standurilor. Accesul altor autovehicule, cu exceptia celor ale organizatorilor, comisiei de arbitraj sau mass-media, intre orele 20.00-07.00 este strict interzisa.
4. Va puncta crapul comun si amurul cu toate varietaile lor. Greutatea la care un peste este valid ca punctaj este de 3000 grame.

http://www.crapmania.ro/images/poze/sar2.jpg

o fi sau nu o fi varietate a crapului? :lol: :lol: :lol:
cum e domnul zarguzon? sa ne indoim sau nu de ei?
PS. posibil eroare umana :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”