In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:A ajuns AGVPS sa va ceara voie sa participe la Campionatul National ,maine poimne o sa vreti sa-l preluati .
agvps nu a organizat nicio editie de cn crap. apcr vreo cinci.
The One Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Ce mizerie. Pacat de pescarii din Carpzone. Macar Florentin isi asuma drumul pe care a mers.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Fiecare club va nominaliza sportivii cu care participa la CN cu 15 zile inaine de inceperea primei manse de CN. Inainte de inceperea fiecarei manse, fiecare club este obligat sa prezine lista cu pescarii participanti, rezerve si capitan. :arrow: Tot la acest punct s-a hotarat ca un pescar legitimat la un club sau asociatie, nu are dreptul sa reprezinte in anul competitional 2010 decat culorile clubului al carui membru este, odata ce a fost nominalizat ca participant la CN 2010 in cadrul respectiveio grupari. In cazul incalcarii acestei prevederi, APCR, la recomandarea clubului respectiv, poate dispune sanctiuni impotriva pescarului sportiv care a incalcat aceasta prevedere, inclusiv ne-acceptarea ca participant la viitoare editii de CN.

-----------

Sunt curios cum o sa "fenteze " acest punct foarte important :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Buhac

Mesaj de Buhac »

Iulian
Ai dreptate cine greseste in 2010 nu va fi primit la calificari in anul 2011 .Dar asta nu inseamna ca daca esti un pescar de Valoare si ai fost curtat de 4 cluburi si tu semnezi cu o Asociatie in termenul care regulamentul APCR la facut ;
Cluburile vor prezenta lotul cu 15 zile inaintea primei etape :lol: :lol:
Asociatiile cel tarziu pe 07 .02 .2010 .
Avantajul tau este ca poti sa organizezi pana pe 20 Aprilie o calificare,sa transferi pescari,[ vezi Tibi] sa faci o sedinta sa alcatuiesti un lot in care sa fie cat mai putini suparati ......
Eu am fost nevoit sa fac 13 biletele si sa trag 9 ceilalti 4 vor fi suparati o perioada dar o sa platim noi suplimentar 4 locuri si o sa mearga si ei in Angli ca si alti plecau cu ............ :lol: :lol: :lol:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
Zarguzon Adi scrie:A ajuns AGVPS sa va ceara voie sa participe la Campionatul National ,maine poimne o sa vreti sa-l preluati .
Vezi ca am dreptate in curand veti dori sa preluati AGVPS pe motiv de nepricepere in organizarea Campionatului National .

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Frate Buhac sper sa ai mana buna si sa tragi in grupa "mortii"Tancabesti! :D Sa ne vedem sanatosi la calificarile CN in finala :wink:

ps" un pescar legitimat la un club sau asociatie, nu are dreptul sa reprezinte in anul competitional 2010 decat culorile clubului al carui membru este"
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect Iulian. Iar domnii care sia-au dat demisia din cz, acum reprezinta asociatia ACVILA. Au adeziuni semnate si aprobate, deci sunt membrii Acvila TOT anul 2010.

@costica
concursul pe care il organizezi nu trebuie sa se numeasca acum CUPA ACVILA ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:
andrei vladeanu scrie:
Vezi ca am dreptate in curand veti dori sa preluati AGVPS pe motiv de nepricepere in organizarea Campionatului National .
nu ai deloc dreptate. agvps inseamna asociatia generala a vanatorilor si pescarilor sportivi.
prin afilierea la cips (agvps - membru fondator) a intrat si pe sectorul competitii.
in ceea ce priveste competitia nationala de crap, agvps s-a implicat ca partener in 2004, iar din 2005 a delegat pe apcr s-o organizeze.
nu vrea nimeni sa preia nimic, de unde ai scos idiotenia asta?
incercarea ta naiva de manipulare imi aminteste de o caricatura a lui mihai stanescu din optzeci si ceva (inainte de revolutie)

un tanar, pe strada, era suit pe un scaun si striga celor cativa gura casca adunati in jurul lui

sunt tanar, vreau sa muncesc, pot muta muntii din loc!

putin mai departe un cetatean cu calvitie se adresa la doi militieni

asta vrea sa mute muntii nostri...

:D :D :D
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Pana acum doua luni , in toata activitatea mea competitionala de 3 ani , nu am jignit pe nimeni , am aplanat multe discutii si am incercar sa ajut fenomenul cum am putut. Discutii despre regulament (unele materializate) , am "tipat" cand nimeni nu avea curajul sa o faca (arbitraj Sarulesti) si am purtat multe alte discutii legate strict de pescuitul de competitie.
In plus sunt printre cei care si participa la multe concursuri ,deci direct interesat de credibilitatea acestora.
Cu toate acestea cum am fost tratat ?
-braconier
-hot din Rahova
-mamaligar
-combinator
-am facut tara de ras in Franta cu tuciul
-conducatorul unui club de hoti
-diversionist care imparte clubul CZ in trei pentru a avea castig de cauza la voturi (natural si green lake )

In aceasta situatie am ales drumul Ligii si am militat pentru dreptul pescarilor de a alege.
Ce a facut Liga pentru pescuitul de competitie de la noi o sa stabiliti peste cateva luni "la rece" . :wink:
Faptul ca am ales sa participam la calificari in sistemul propus de apcr este dovada ideilor noastre pentru "libera alegere". Era de apreciat daca si echipele care raman libere la apcr vor participa la turneul ligii.

In ideea care se expune ca am blamat apcr-ul si acum venim "taras" se fac cateva greseli :
1. nu am spus nimic despre noua forma a organizatiei si nici despre membrii acesteia (o parere personala ...chiar apreciez in mare structura)
2. legat de vechiul apcr nu am dorit distrugerea acestuia ci numai exorcizarea :D
3. daca luam in campania electorala la maciuci pe Basescu si tot PD-ul acum nu mai aveam dreptul sa stau in tara ?
4. nu vine nimeni sa va ia in brate ... Venim sa pescuim.

Care este moralitatea deciziei apcr de a diminua termenul de inscriere la 7 zile tinand cont ca era ianuarie ? Inscrierea pescarilor ("fosti" CZ) cu asociatia Acvila este rezultatul acestei hotarari !

Care este moralitatea cluburilor din apcr cu titulari care nu au participat niciodata la un concurs , sa ceara socoteala unui grup de pescari cu zeci de podiumuri de ce vor sa participe la o competitie ?

Sunt constient de faptul ca apare precedentul si poate sa existe o dezbinare a fenomenului in viitor. Aceasta este singura problema reala a acestei participari din partea unei asociatii. Cluburile au de pierdut. Nu ca ne batem joc de hotararea a 12 cluburi ...bla ..bla ... Mai ales ca ele au lasat libera aceasta posibilitate de inscriere.

Mariti termenul de inscriere , nu mai bagati noilor veniti bete in roti ,cerand loturi complete, atata timp cat nimeni nu a facut acest lucru pana acum . Vrem sa discutam ...Daca nu ...noi ne numim Acvila ...si nu este decizia noastra.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Deci in clipa de fata tu esti membru Acvila. Cu toate drepturile si obligatiile unui membru legitimat.

PS Cine este noul presedinte de la CZ, ca vreau sa discut ceva cu el ? :roll:

PS Daca Dan Mitranescu isi faca propriul club si venea sa adere la APCR fi convins ca nu avea nimeni nimic impotriva. Dar, cand alegi variante gen Acvila,Califarul, Diana etc da-mi voie sa-ti spun ca iti lipseste moralitatea. De fapt asta consideri si tu..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”