In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ...Care este moralitatea deciziei apcr de a diminua termenul de inscriere la 7 zile tinand cont ca era ianuarie ? Inscrierea pescarilor ("fosti" CZ) cu asociatia Acvila este rezultatul acestei hotarari !...
Dane,

A fost o sedinta anuntata pe 16.01, la care n-ati venit, sau ma rog, a fost o neintelegere.
A fost o sedinta anuntata pe 30.01, la care n-ati venit.
S-a mai dat un termen de o saptamana. Crezi ca nu e destul? Eu cred ca da, ca v-ati descurcat.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ...Care este moralitatea cluburilor din apcr cu titulari care nu au participat niciodata la un concurs , sa ceara socoteala unui grup de pescari cu zeci de podiumuri de ce vor sa participe la o competitie ?...
Moralitatea celor care au venit la sedinte, au inteles sistemul si au avut incredere in el. Un grup de pescari cu zeci de podiumuri n-au avut incredere in sistemul propus de APCR, au infiintat LRC ca alternativa, sistem in care au crezut ei, dara acum, intorc spatele clubului lor si LRC, inclusiv convingerilor lor si vin la sistemul APCR... Asta e moralitate ???

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ...noi ne numim Acvila ...si nu este decizia noastra.
Dane,

Pai ori este, ori nu este decizia voastra :lol:
Apropos, membrii Carp Zone si-au dat demisiile din club? Si au fost aprobate?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:Deci in clipa de fata tu esti membru Acvila. Cu toate drepturile si obligatiile unui membru legitimat.
Sunt si presedintele Asociatiei de Locatari bloc 16 , sunt si vicepresedinte la liga si am sa vizez permisul de pescuit si la Olt pentru ca daca venim cu permis de la alta asociatie nu ne lasa aia sa pescuim cu 4 lansete (legea este cu doua). :wink:
Vladut Mateianu scrie:PS Cine este noul presedinte de la CZ, ca vreau sa discut ceva cu el ? :roll: :
Interimar Orhei ...incearca sa iei legatura.

Vladut Mateianu scrie:PS Daca Dan Mitranescu isi faca propriul club si venea sa adere la APCR fi convins ca nu avea nimeni nimic impotriva. Dar, cand alegi variante gen Acvila,Califarul, Diana etc da-mi voie sa-ti spun ca iti lipseste moralitatea. De fapt asta consideri si tu..... :oops:
Infiinteaza tu un club in 7 zile si te cred de bune intentii .

Dan Mitranescu
Veteran

Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ...Care este moralitatea deciziei apcr de a diminua termenul de inscriere la 7 zile tinand cont ca era ianuarie ? Inscrierea pescarilor ("fosti" CZ) cu asociatia Acvila este rezultatul acestei hotarari !...
Dane,

A fost o sedinta anuntata pe 16.01, la care n-ati venit, sau ma rog, a fost o neintelegere.
A fost o sedinta anuntata pe 30.01, la care n-ati venit.
S-a mai dat un termen de o saptamana. Crezi ca nu e destul? Eu cred ca da, ca v-ati descurcat.
Pe 30 nu am venit pentru ca nu puteam sa ne inscriem cu ochii inchisi la un sistem care urma sa se infiinteze. Nu stiam nici macar daca se participa pe loturi sau pe echipe de 2 .In plus trebuia sa venim din partea unui club sau a unei asociatii si nu aveam timpul necesar pentru aceasta. (ma refer strict la cei 9 pescari care vrem sa participam la campionatul conceput de apcr ).

Ne-am descurcat ..., dar dam impresia ca am venit "tarasi" si ca suntem rau intentionati.
Nu este asa !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

doua observatii constructive.

1. apcr a dat dovada de f multa deschidere si intelepciune cand a fost vorba de termene si primire de noi membri. cine VREA sa adere nu este strans cu usa cu termene. i se arata deschidere si intelegere. sa fie clar. atentie, vorbesc de deciziile oficiale ale asociatiei si nu de postarile unuia sau altuia. acesta a fost, este si trebuie sa fie spiritul apcr - asociatie de cluburi.

2. liga. poate face cineva dovada legala a existentei acestei asociatii?
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ...Pe 30 nu am venit pentru ca nu puteam sa ne inscriem cu ochii inchisi la un sistem care urma sa se infiinteze. Nu stiam nici macar daca se participa pe loturi sau pe echipe de 2 ...
Nici noi, dar NOI am votat sistemul si avem incredere in el. Acum, voi aveti incredere intr-un sistem pe care nu l-ati votat???

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@mitranescu

V-ati descurcat..... :!: mda, dar acum asteptati decizia CCN care trebuie sa va accepte.
Iar daca accepta sunt obligati sa ma accepte si pe mine cu celalate 2 loturi Senior inscrise pe diverse alte filiere , exact ca a voastra.... :wink:
Este corect ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ...Care este moralitatea cluburilor din apcr cu titulari care nu au participat niciodata la un concurs , sa ceara socoteala unui grup de pescari cu zeci de podiumuri de ce vor sa participe la o competitie ?...
Moralitatea celor care au venit la sedinte, au inteles sistemul si au avut incredere in el. Un grup de pescari cu zeci de podiumuri n-au avut incredere in sistemul propus de APCR, au infiintat LRC ca alternativa, sistem in care au crezut ei, dara acum, intorc spatele clubului lor si LRC, inclusiv convingerilor lor si vin la sistemul APCR... Asta e moralitate ???
Daca-mi spunea asta un membru din liga ii spuneam ca nu a fost atent la nici una din ideile mele legate de infiintarea ligi . Nu intoarcem spatele nimanui . Am militat pentru "libera alegere" si asta este dovada cea mai buna. Din partea ta nu vad rostul acestui subiect ...

Cand s-a aflat sistemul propus de apcr si cine a combatut macar o idee a acestuia?

Clubul CZ ne-a sustinut "demisiile" si este cu noi !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate ar fi interesant daca ati si posta aceste celebre demisii, nu de alta, dar sa nu ne jucam cu vorbele..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”