BEST FIVE COMPETITION - 28-30 Aprilie 2017 CENUSARU

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Florin G

Re: BEST FIVE COMPETITION - 28-30 Aprilie 2017 CENUSARU

Mesaj de Florin G »

BEST FIVE COMPETITION este de calitate , media pe 5 buc.

Florin G

Mesaj de Florin G »

BEST FIVE COMPETITION este de calitate - media pe 5 buc.

Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Marian Constantin »

Oricum era prea tarziu pentru schimbarea regulamentului ... sa ne vedem cu bine pe balta , si cine stie poate schimbarea vremii scoate pestele la apa mai mica ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Florin G

Mesaj de Florin G »

Ai dreptate , oricum nu sunt Gica Contra , dar nu este olimpiada , din 3 email-uri si 2 sms-uri faceam sa ne jucam toti 22 , asa o sa fie captivant pt. jumate si cealalta jumatate.......

Toate bune !

Mihai Valca

Mesaj de Mihai Valca »

Florin G scrie:Salut,
In primul rand vreau sa il asigur pe nea Matei ca nu are nicio contra in persoana mea Poz. 1 Florin Georgescu dar vreau sa spun ca varianta propusa mareste decalajul dintre A si B.
Am urmarit desfasurarea concursurilor din 2017 - Cenusaru si am si participat la unul 8-9.04.2017 ( cantitate + calitate ).
Toate au avut un numitor comun : pe A se prind pesti mai mari si mai multi, mult mai mari si mult mai multi.
Ex.: la concursul la care am participat standul 1 a avut 249 kg in conditiile in care TOT B-ul nu stiu daca a strans 100 kg. Nu cred ca explicatia este ca pe B erau numai prosti si pe A numai destepti. Cine a fost pe balta stie ca in zona A este de 100 -120 m si are adancime si pe B de pe la 13 pana pe la 21 dai cu undita pe mijloc si este apa mica. Eu am fost pe 21 unde este maxim de ingusta 50 m.

Concluzie : ramane calitate si 5 pesti pe A cu 3 pe B ( eu chiar zic 6 cu 3 )
varianta calitate + cantitate ingroapa definitiv sectorul B

Sa nu fie cu suparare, dar din ceea ce descri mai sus reiese ca nu intelegi cum functioneaza un clasament valoric (puncte), bazat pe cantitate-calitate. Te rog verifica topicul ultimului concurs Cupa Cenusaru' Editia a IV-a, unde am fost locul 2 la general pana in ultima jumatate de ora de concurs, cand echipa aflata pe standul B2, a luat un peste de 9 kg+ si a rasturnat tot clasamentul, respectiv avand un numar mai mic de puncte (3) ne-au devansat de pe locul 2 pe 3. Ca idee noi am prins o cantitate 156 kg, din care calitate 54 kg, iar ei au avut 60 kg cantitate, din care 30 kg calitate.
Ma rog, ideea clasamentului valoric este aceea ca, la final castiga echipa cu cel mai mic numar de puncte nu neaparat cu cea mai mare cantitate, sau calitate la general. Conteaza doar sa aiba cea mai mare cantitate, sau calitate in sectorul in care participa in felul acesta acumuland cele mai putine puncte.
"Lansez precis la buza stufului si astept....... atacul nu m-a surprins"

pistol_rko

Mesaj de pistol_rko »

Echipa de pe pozitia 12 este pentru schimbarea regulamentului cu 2 sectoare.

Matei Marin
Veteran

Mesaj de Matei Marin »

Program competitie :
Vineri – 28 Aprilie 2017
Ora 08.30...................adunarea pe balta (acreditarea echipelor……)
Ora 09.30 ..................va incepe tragerea la sorti (in caz de neprezentare la aceasta ora, un arbitru va extrage in locul echipei intarziate)
Ora 10.00 – 12.00……..... pregatire ptr. concurs
Ora 12.00...................start competitie
Duminica – 30 Arilie 2017
Ora 12.00...................final competitie
Ora 14.00...................festivitatea de premiere

Concursul se va desfasura conform regulamentului (formatului) initial, fara nici o modificare.......ne vedem pe balta.

Augustin Orodel
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Augustin Orodel »

Pozitia 21.Petre Cristian,Petre Gabi,Orodel Augustin
Multumim

Matei Marin
Veteran

Mesaj de Matei Marin »

...
Fişiere ataşate
Cenusaru.jpg
Cenusaru.jpg (78.39 KiB) Vizualizat de 1067 ori

Matei Marin
Veteran

Mesaj de Matei Marin »

Matei Marin scrie:Am primit o confirmare (telefonica)din partea unei echipe care este inscrisa in concurs si la Best Five Competition si Cupa SNAP 3 si nu este de acord cu nici o schimbare de regulament (format).......asa ca...... aceste doua concursuri se vor desfasura conform regulamentelor (formatelor) initiale.
Am facut tot posibilul ptr acest concurs....... dar in urma mai multor discutii telefonice, cu mai multe echipe inscrise in concurs......decizia finala este accea din formatul initial......ptr aceasta ati platit......si asa veti concura ...... sa ne vedem cu bine pe balta si cine stie, poate vremea va schimba soarta acestui concurs.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”