Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Florin G scrie:Salut,
In primul rand vreau sa il asigur pe nea Matei ca nu are nicio contra in persoana mea Poz. 1 Florin Georgescu dar vreau sa spun ca varianta propusa mareste decalajul dintre A si B.
Am urmarit desfasurarea concursurilor din 2017 - Cenusaru si am si participat la unul 8-9.04.2017 ( cantitate + calitate ).
Toate au avut un numitor comun : pe A se prind pesti mai mari si mai multi, mult mai mari si mult mai multi.
Ex.: la concursul la care am participat standul 1 a avut 249 kg in conditiile in care TOT B-ul nu stiu daca a strans 100 kg. Nu cred ca explicatia este ca pe B erau numai prosti si pe A numai destepti. Cine a fost pe balta stie ca in zona A este de 100 -120 m si are adancime si pe B de pe la 13 pana pe la 21 dai cu undita pe mijloc si este apa mica. Eu am fost pe 21 unde este maxim de ingusta 50 m.
Concluzie : ramane calitate si 5 pesti pe A cu 3 pe B ( eu chiar zic 6 cu 3 )
varianta calitate + cantitate ingroapa definitiv sectorul B
Am facut tot posibilul ptr acest concurs....... dar in urma mai multor discutii telefonice, cu mai multe echipe inscrise in concurs......decizia finala este accea din formatul initial......ptr aceasta ati platit......si asa veti concura ...... sa ne vedem cu bine pe balta si cine stie, poate vremea va schimba soarta acestui concurs.Matei Marin scrie:Am primit o confirmare (telefonica)din partea unei echipe care este inscrisa in concurs si la Best Five Competition si Cupa SNAP 3 si nu este de acord cu nici o schimbare de regulament (format).......asa ca...... aceste doua concursuri se vor desfasura conform regulamentelor (formatelor) initiale.