parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de Florentin Iuga »

Laurentiu,
Eu nu as fi atat de aspru si nici nu am vrut sa jignesc pe cineva prin aceasta comparatie. Sublinia doar un anumit nivel al concurentei la care se putea ajunge si asta nu a contestat-o nimeni.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie: Toata treaba asta cu liga si apcr-ul a fost o chestie de optiuni personale. La fel ca in politica, cu toata propaganda de rigoare. Diferenta este ca in politica, dupa ce castiga un partid, celelalte nu sunt date afara din parlament sau interzise. Nu guverneaza impreuna dar puterea are intotdeauna nevoie de opozitie, altfel se aluneca usor dar inevitabil spre dictatura.
cluburile sunt libere sa faca opozitie in cadrul apcr. vezi recentul congres psd.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Florentin Iuga scrie: De ce ma faci sa mai bat campii? Am inteles ca toate presiunile imi erau adresate mie personal, lucru care ma onoreaza insemnand ca prezint un grad sporit de risc dar oricum am ramas fara lotul de baza si pe mine personal nu ma intereseaza participarea la CN. Din fericire pentru ei, au ales sa ramana uniti oriunde s-ar fi transferat. Sa stii ca nici atitudinea asta fata de ei ca pescari nu e corecta. Adica baboieru, "cap de ceaun", dutapit si restul pot participa daca-si gasesc fiecare cluburi pentru care sa joace. In cazul asta sunt curati si onorabili, in schimb daca raman gramada la CZ sau aleg Acvila, devin indezirabili? Idem Pelicanul.
nu e vorba de curatenie sau onorabilitate. si nimeni nu e indezirabil. problema e ca avem un sistem valabil pt toti. atunci cand cz sau pelicanul vor intra in apcr vor avea acelasi drepturi si obligatii ca toate cluburile asociate.
The One Team

nastratin hogea

Mesaj de nastratin hogea »

laurentiu sarghie scrie:Florentin, sper ca imi permitzi tutuiala,CN nu va fi resusit, shi stii de ce? Niciodata un personaj fie el negativ sau pozitiv nu a iesit in evidenta daca lupta nu s-a dus cu un dushman redutabil. Ai punctat foarte bine comapatia poker - "popa prostu". De aceea repet, cine doreste competitzie adevarata are nevoie de competitori adevarati. Zmezii sunt ei, au nevoie de fetzi frumoshi, altfel nu vor fi aplaudati. "Pescar de competitie" .....ce frumos suna....pacat ca aceasta competitie nu exista.
Domnule Oana cu aceasta postare jignesti toate cluburile din Apcr, toti sunt prosti numai voi, Pelicani si Crapzone sunteti buni dar nu puteti participa :!: :oops: Urata treaba.
Metallica per sempre !
www.666devil.com

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Andrei, Florentin, cand am zis " zmei " nu m-am referit la oameni rai, departe de mine acest gand. Am vrut sa pun in evidenta spiritul competitional.
Nu am absolut nimic cu nimeni din APCR. Am pescuit cu Cornel Rosioru si am stau cu d-lui la shpritz, am baut palinca cu Vali Vesa la Boiles Mania, am baut shi un wisky acu 2 ani cu Cornel Serbu cand a prins o salonta de 19 kile la Pescar forever, deci.....as vrea ca totzi acesti oameni sa stea sub aceeasi umbrela cand ploua cu rautati.

laurentiu sarghie

Nastratin Hogea, nici nu existi . nici nu contezi,
Nu faci decat sa intoxici acest site, mi-e sila de specii ca tine.

andrei vladeanu
Veteran

laurentiu sarghie scrie: (...)as vrea ca totzi acesti oameni sa stea sub aceeasi umbrela cand ploua cu rautati.
laurentiu, intratul sub umbrela e la o simpla cerere de aderare de voi, ca sa zic asa...
The One Team

laurentiu sarghie

Andrei, nu vreau sa o luam de la capat. Mi se pare ca am intrat intr-un labirint din care nici Icar nu poate sa iasa.
Acea umbrela e branduita, de ce trebuie sa beau Coco Cola cand mie ii place Pepsi.?????
Stiu, o sa zici " daca ti-e sete bei ce ti se da" dar daca rabd pana OPC-ul scoate Coca Cola de pe piatza?

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ laurentiu sarghie

Bei Pepsi pentru ca iti place bautura in sine, sau pentru ca iti place brandul si colectionezi eticheta de pe sticla ? Cat despre iesirea din labirint, cel care a reusit sa o gaseasca se numea Tezeu. Icar a fost fiul lui Dedal, arhitectul labirintului.
Ultima oară modificat Mar Feb 23, 2010 22:28 de către Cristian Rudeanu, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

laurentiu,
eu inteleg ce zici. ai si o solutie?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”