Moderator: gor965
cluburile sunt libere sa faca opozitie in cadrul apcr. vezi recentul congres psd.Florentin Iuga scrie: Toata treaba asta cu liga si apcr-ul a fost o chestie de optiuni personale. La fel ca in politica, cu toata propaganda de rigoare. Diferenta este ca in politica, dupa ce castiga un partid, celelalte nu sunt date afara din parlament sau interzise. Nu guverneaza impreuna dar puterea are intotdeauna nevoie de opozitie, altfel se aluneca usor dar inevitabil spre dictatura.
nu e vorba de curatenie sau onorabilitate. si nimeni nu e indezirabil. problema e ca avem un sistem valabil pt toti. atunci cand cz sau pelicanul vor intra in apcr vor avea acelasi drepturi si obligatii ca toate cluburile asociate.Florentin Iuga scrie: De ce ma faci sa mai bat campii? Am inteles ca toate presiunile imi erau adresate mie personal, lucru care ma onoreaza insemnand ca prezint un grad sporit de risc dar oricum am ramas fara lotul de baza si pe mine personal nu ma intereseaza participarea la CN. Din fericire pentru ei, au ales sa ramana uniti oriunde s-ar fi transferat. Sa stii ca nici atitudinea asta fata de ei ca pescari nu e corecta. Adica baboieru, "cap de ceaun", dutapit si restul pot participa daca-si gasesc fiecare cluburi pentru care sa joace. In cazul asta sunt curati si onorabili, in schimb daca raman gramada la CZ sau aleg Acvila, devin indezirabili? Idem Pelicanul.
Domnule Oana cu aceasta postare jignesti toate cluburile din Apcr, toti sunt prosti numai voi, Pelicani si Crapzone sunteti buni dar nu puteti participalaurentiu sarghie scrie:Florentin, sper ca imi permitzi tutuiala,CN nu va fi resusit, shi stii de ce? Niciodata un personaj fie el negativ sau pozitiv nu a iesit in evidenta daca lupta nu s-a dus cu un dushman redutabil. Ai punctat foarte bine comapatia poker - "popa prostu". De aceea repet, cine doreste competitzie adevarata are nevoie de competitori adevarati. Zmezii sunt ei, au nevoie de fetzi frumoshi, altfel nu vor fi aplaudati. "Pescar de competitie" .....ce frumos suna....pacat ca aceasta competitie nu exista.
laurentiu, intratul sub umbrela e la o simpla cerere de aderare de voi, ca sa zic asa...laurentiu sarghie scrie: (...)as vrea ca totzi acesti oameni sa stea sub aceeasi umbrela cand ploua cu rautati.