de ce?laurentiu sarghie scrie:Nu, pentru ca nu sunt in stare. Shi nici nu mi-as dori asa ceva. Vreau sa particip la cel organizat de APCR, am voie?Shi ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu pot participa nici anul viitor.....

Moderator: gor965
de ce?laurentiu sarghie scrie:Nu, pentru ca nu sunt in stare. Shi nici nu mi-as dori asa ceva. Vreau sa particip la cel organizat de APCR, am voie?Shi ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu pot participa nici anul viitor.....
Esti praf cumva?nastratin hogea scrie:
Domnule Oana cu aceasta postare jignesti toate cluburile din Apcr, toti sunt prosti numai voi, Pelicani si Crapzone sunteti buni dar nu puteti participa![]()
Urata treaba.
Val Pangica jr scrie:@constantin emilian
postarile tale m-au facut sa-ti scriu pentru ca te vad un baiat istet si cu carte solida la baza . Am sa port discutia cu tine sub forma de intrebari si raspunsuri :
o sa incerc sa-ti raspun si eu la acest chestionar,iar daca consideri inopotuna interventia mea in ac dialog ai acordul meu de a sterge aceasta postare
1. Esti de acord ca dreptul de reprezentare internationala ( recte inscrierea la CM FIPS / CIPS ) este detinut de AGVPS ?
da
2. Esti de acord ca dat fiind conditiile concrete din ultimii 1-10 ani , AGVPS nu a organizat in adevaratul sens al cuvintului niste calificari , pina la semnarea primului protocol cu APCR ( in fosta ei structura organizatorica ) ? Stii ca totul se facea pe baza de buget / pescar ..... Aici vreau sa scot in evidenta traditia si rezultatele astea care ne-au dus la locul 3 mondial la medalii la CM in cca 6 ani !da
3. Esti de acord ca AGVPS are calitatea de a oferi membrilor ei si celor asimilati prin protocoale , pina la afiliere , sansa de a ii inscrie intr-un turneu international , in baza unor conditii pe care singur si le aleg ? Esti de acord ca AGVPS poate hotari care este acea entitate juridica careia ii poate desemna organizarea , pe criterii si considerente proprii ?da
4. Esti de acord ca in aceste conditii , INDEPENDENTA competitionala nu poate exista ?
Mai exact - la start toti concurentii trebuie sa faca parte dintr-un cadru juridic propriu sau cesionat prin protocol unei alte institutii , persoana juridica ? Adica o fronda fata de celelate cluburi inscrise ...., care nu aduce decit deservicii ..
nu...exista precedentul CN 2009 cand nici macar afilierea la un club nu era obligatorie ,precum si CN anterioare organizate tot de APCR,CAND NU ERA CONDITIONATA PARTICIPAREA CU ADERAREA LA AC ASOCIATIE...
5. Esti de acord , ca simplul fapt ca un club din afara acestui sistem , club al carui pescari sunt unanimi respectati si apreciati , in ciuda acestor calitati dar in virtutea afirmarii unei independente in afara legilor , regulamentelor si disciplinei sportive , DORESTE inscrierea , nu poate deveni subiect de discutii prelungite , decit la modul fantezist ?DA,DIN MOMENTUL IN CARE VA EXISTA UN RASPUNS OFICIAL ,LA UN COMUNICAT OFICIAL
6. Esti de acord cu faptul ca Victor Oana a manipulat permanent opinia publica si in primul rind pe voi , membrii clubului PelicanulNU,deciziile au fost luate impreuna in urma votului , prin tot soiul de afirmatii - gen "filmuletz trucat"nu stiu , infiintarea Ligiiera necesara,ptr a se demonstra oficial ca nu toate cluburile din Romania sant de acord cu decizia APCR , confruntari la AGVPS si dezinformarea voastra fatisanu a existat dezinformare,ne jignesti inteligenta![]()
, postarile de la Liganu stiu,nu am cont,nu am accesat site-ul , desfintarea practic a numelui meu si a credibilitatii mele si nu numai , o consider o chestiune din sectiunea "vendete personale" si nu imi permit sa ma implic in asa ceva.... ,depunere de memoriuera singura forma de protest civilizata samd , samd . Puteti sa il intrebati ce a obtinut cu aceste lucruri ?din moment ce NU A OBTINUT,singurul lucru pe care l-a dorit si anume,orice alta denumire A NOII ASOCIATII dar nu APCR,putem spune ca nu a obtinut nimic...
7. Cu ce va ajuta pe voi ca pescari , cu cotizatiile la zi la Pelicanul , faptul ca va aflati in aceasta situatie ? nu ne ajuta cu nimic,dar a fost optiunea noastra,singura de altfel,dupa conditionarea cu AFILIEREA la APCR...
8. Cititi acum , la rece , postarile facute in ultimele 2 luni de APCR si la Liga ( va dau eu bibliografie daca doriti ) si va lamuriti de ce va aflati in aceasta situatie . Ati incercat acest lucru ? SANTEM IN ACEASTA SITUATIE PTR CA APCR ,NU A VRUT SA FACA UN MIC COMPROMIS,IN COMPARATIE CU CEL PE CARE IL IMPUNE IN SCHIMB...
8. Nu cumva v-ati pus sperantele numai in afirmatiile unui singure persoane si nu ati cautat sa incercat sa aflati si voi direct adevarul , sau sa faceti un lobby asa cum faceti acum pe linga APCR SI pe linga persoana care v-a purtat "interesul" in toate aceste luni de zile de iarna ? Realitatea este una singura .... si poate v-a fost explicata altfel decit este ea .
Val hai sa-ti spun pe scurt, cum a decurs ultima sedinta,cea de duminica ,cand pe ordinea de zi a fost doar participarea la CN 2010:
Au fost 3 propuneri"
1.afilierea la APCR
2.declararea intentiei clubului Pelicanul de a participa la CN2010 in conditiile expuse de presedintele clubului in comunicatul de pe site-ul APCR
3. VARIANTA TULCEA...
variantele 1 si 3 au fostrespinse in unanimitate de voturi....asta a fost vointa baietilor Val...si ca sa ne intelegi mai bine completez cu un citat celebru" prefer sa ma urasca lumea ptr ceea ce sant ,decat sa ma iubeasca ptr ceea ce nu sant"....
si atentie! toate propunerile au venit din partea presedintelui Victor Oana...in ac conditii chiar mai crezi ca e necesar vreun lobby? sau ca realitatea a fost deformata de cineva?
Si acum fac si o afirmatie - nu incercati sa martirizati pe linga APCR , vedeti intai la voi in casa cum v-au fost sustinute interesele si de pe ce pozitii de forta NEJUSTIFICATE . Nu APCR este de vina ca in acest moment clubul Pelicanul se poate gandi NUMAI la CN din 2011 .
Imi cer scuze ca pun atitea intrebari , dar acest topic este deja pe o pista falsa . Si sa stiti ca si cele 13 cluburi membre APCR si cele 12 cluburi inscrise la CN , simt lipsa pescarilor din Pelicanul , dar vorbim de un inceput si nu de un sfarsit al acestui sistem competitional , deci timp va fi si la anul ... Sunt sigur ca pina atunci veti sti sa fiti atit de aspri in afirmatii si fata de cei care v-au adus in aceasta situatie in acest an . Daca nu stiti cum - intrebati-ne pe noi cum am procedat cu Cornel Rosioru , asta daca va doriti participari la CN si nu semnaturi pe memorii , protocoale , petitii , numar maxim de postari pe diferite Forumuri , samd ....
am participat la CN organizat de APCR si am mai participa inca 20 de ani de acum incolo,daca intre timp nu reusiti sa infiintati o federatie,dar fara sa fim conditionati de afilierea la asociatia APCR...Asociatia Pelicanul-Clubul Pelicanul raman Pelicanul...
Toate cele scrise sunt valabile si pentru Carp Zone . In schimb cei de la Pelicanul au dovedit ca auu si coloana vertebrala si nu au scuipat acolo unde au pupat , nu s-au deghizat si isi poarta crucea . Daca ma intrebati sincer ce parare am fata de pasarile astea de prada ..... va scriu pe alt topic ... Am si eu o vina si am sa o expun odata , dupa ce lucrurile se vor cerne ..
va multumim tuturor celor care (inca) ne apreciati,atat ca oameni cat si ca pescari,si sper sa ne intalnim sanatosi si fara resentimente,acolo unde ne sta cel mai bine-pe malul baltilor,ptr ca asa cum a zis si vladutz-in primul rand santem pescari.......