Am si eu doua-trei remarci pe langa faptul ca mi se pare de bun simt cam tot ce au raspuns colegii mei pana acum. Sper ca si acestea vor intra in aceeasi categorie
1. Nu am vazut postat pe nicaieri un comunicat oficial al AGVPS referitor la CN 2010 – cu cine organizeaza, dupa ce regulamente, daca e nevoie sa ne afiliem pe undeva, etc. Andrei invoca acel filmulet care nu este trucat, de acord, numai ca este o discutie filmata si nici macar cap-coada, care in plus mai lasa si loc pt discutii ulterioare daca “pasul urmator se face” si “...daca totul merge bine”. Eu nu inteleg la ce se refera Dl. Selaru, despre ce pas si ce discutii este vorba... Prin urmare, atata timp cat nu avem un comunicat din partea AGVPS cine ne garanteaza ca APCR organizeaza CN 2010, in afara de APCR?! Si iata ca NU merge totul bine
2. Nu sunt de acord sa ma afiliez si pt ca nu vreau sa beneficiez de istoricul acestei asociatii, c-o fi glorios sau nu conteaza mai putin. Ar insemna ca pot sa ma afisez cu un brand mare pe spate care ma/nu ma onoreaza, dar pe care e posibil sa nu-l pot onora
3. In varianta in care am dori sa ne afiliem la APCR, de ce trebuie ca celelalte cluburi sa fie de acord cu asta? De ce au ele acest drept, sa judece daca noi sa participam sau nu? Mai ales ca nu-si doresc inca un adversar important pe balta, le-ar scadea ceva sansele de calificare, nu? Poate ca ar trebui sa se simta onorati daca am accepta afilierea, asa cum si noi am fi la randul nostru. Spun de fapt ca prin statutul ei o asemenea asociatie ar trebui sa aiba deschidere nationala, sa invite toate cluburile la afiliere fara votul celorlalte, samd... Nu cred ca AGVPSul poate sa-si dea acordul ca una dintre parti sa organizeze CN si din acel moment cealalta parte sa fie exclusa, nu e fair
4. Val spune ceva de abateri care au avut loc in 2009, cine/ce imi garanteaza ca daca suntem toti afiliati intr-o asociatie nu vor fi abateri si anul asta?
5. Iar atunci cand Val spune ca Victor Oana l-a turnat pe Rosioru la AGVPS, mi-arata acum ca vrea sa-i plateasca aceasta polita prin neparticiparea noastra la CN. Cred ca ceva nu e in regula aici. De parca este mai grav ca cineva l-a parat decat ca altcineva a savarsit fapta. (Nu vreau sa fie o ofensa pt Dl Rosioru pe care, dincolo de acest aspect peste care sper sa fi trecut cu bine, il apreciez si pe care nu concep sa nu-l mai vad pe balta, fie ca vor fi concursuri private sau etape de CN)
6. Ma intreb daca nu este posibil sa ne afiliem la AGVPS, tinand cont de situatia data. Chiar daca sunt convins ca trebuie schimbat ceva incepand cu AGVPSul... mai mare indolenta decat la oamenii astia n-am vazut (poate la Zicu