Moderator: Dan Mitranescu
1.Cel mai usor, cel putin teoretic, pick up-ul se da peste cap in pozitia de la MX. Jumatatea sarmei este in locul cel mai apropiat de mana stanga si pleci cu el de acolo pe diagonala ( de la ota 2 la ora 8 ). Sa il dai inapoi, la fel este usor, ca mergi cu mana pe diagonala in sens invers si il tragi inapoi.osc1or scrie:Nu am toate mulinetele MX.. e mai greu sa ma obisnuiesc cu ele asa...
Ma mir ca sunt singurul cu problema asta...
Cred ca plaja aia in care se armeaza pickupul ar trebui sa fie intre ora 12 si 2... nu intre 10 si 1.. asta fiind cea mai uzuala zona in care ridici pickupul
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Mie imi pare ca galetul e la ora 11 in poza !Dan Mitranescu scrie:
Nu este "ora 9", este putin dupa "10 "., adica intre 9 si 12.
.
Intre 12 si 2 esti pe directia normala de inchidere a pickup-ului si acesta va fi mai usor de activat de forta de inertie declansata imediat dupa ce ai oprit lanseta din aruncare (ca presupun ca pickup-ul sare cand esti cu lanseta in fata). Inca o data dau exemplul mulinetelor cu pinten declansator...galetul e intre 11 si 12, iar traiectoria descrisa de mulineta in aruncare tine pickup-ul pe directia de deschidere.osc1or scrie: Cred ca plaja aia in care se armeaza pickupul ar trebui sa fie intre ora 12 si 2...
Daca a spus 9 , am zis sa fiu putin mai finut si sa nu dau direct cu 11.gor965 scrie:Mie imi pare ca galetul e la ora 11 in poza !Dan Mitranescu scrie:
Nu este "ora 9", este putin dupa "10 "., adica intre 9 si 12.
.
.
Te rog sa ai incredere ca este pozitia optima pentru un pick up, din toate punctele de vedere.osc1or scrie:Mulineta e super, nu am nimic de obiectat in afara de necesitatea de a ma obisnui altfel cand o voi manui.
Exista un punct unde nu se ridica pickupul 100% si ramane 'ridicat'... si asta e pe la ora 11... asta e cea mai naspa parte,pt ca fix atunci iti sare in aruncare.
Sunt de acord cu Dan 100% ca e lucru de obisnuinta... dar raman la parerea mea ca zona in care trebuie ridicat pickupul este putin mai sus fata de unde se armeaza el la MX.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Buna ziua,Bogdanmoldovan scrie:Buna ziua Dl.Dan,
Aveti pe stoc mulineta? Am sunat azi pe nr afisat pe site dar nu mi a raspuns nimeni.
Multumesc.