Moderator: gor965
Eu cred ca era buna mai multa transparenta si o mai buna comunicare a tuturor informatiilor. La anvergura acestui CN se puteau face clipuri de promovare, se puteau cauta sponsori, se puteau publica anticipat informatii despre sponsori, despre diferite oferte, se puteau face spoturi cu loturile, conexiunile cu diferite firme de nada, echipament, prezentari ale unor magazine, ale unor balti, etc., etc. Statul asta la cutie, ca sa nu ne ia vantul discutiilor pe forum, nu face bine nici mediatizarii si nici atragerii de sponsori. Daca ar trebui exploatat corect acest eveniment, eu nu m-as limita la cele cateva zile de pescuit efectiv pe balta. Zic si eu...surgeon scrie:Salut! Momentan, din câte știu, crapmania s-a retras ca partener media al CN. Sunt afișate echipele, etapele, etc... Nu înțeleg ce ar mai trebui afișat...
surgeon scrie:Pai... Cine trebuia sa facă asta, dacă nu partenerul media... Crapmania???
Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
Deci Crapmania trebuia sa gaseasca sponsori, sa faca fotografii, sa faca emisiuni video, sa prezinte magazine, sa prezinte producatori de nada, sa faca reclame, spoturi, bannere, etc. , sa dea si niste bani la premii ... toate bune si frumoase, dar daca nu gaseste sponsori, cum si ptr. ce sa faca toate astea ? E clar ca daca nu ai un fond pe baza sponsorizarilor, n-ai cum sa sustii toate astea, cat ar fi sit-ul de mare. Nema trafic, nema reclama, nema sponsori...surgeon scrie:Pai... Cine trebuia sa facă asta, dacă nu partenerul media... Crapmania???
Absolut deloc.razvan u. scrie:Vladut,
O simpla intrebare te rog: sponsorizarea Crapmania are vreo legatura cu compania Shimano?
Cum iti mai dai tu cu parerea pe banii altora...Lucian SV scrie:Vlăduț, n-o mai da de copac că doar tu ai inventat brăilele. Practic promovarea ar trebui să înceapă după tragerea la sorți de F&H. „Cadou” pv-ul unde tot noi suntem cu cash-ul ca de fiecare dată!