Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai aflat că Șelaru a rămas fără hârtie de popou?Stefan Popescu scrie: PS Pentru ca sa nu crezi ca glumesc, o sa trimit o notificare scrisa la AGVPSR in acest sens. Ce zici?
Da, sa dispara din peisaj, in gaura din care a iesit!Crapceanu scrie: Eu zic ca e timpul sa faceti ceva pentru pescarii de crap din Romania.
Un simplu FIR INTINS pentru pescari!
Fii serios, canta placa asta de ani buni! Acum, si-a mai pus singur o piedica, afirmand public ca federatia va patrona/autoriza o braila. Prostul e subiect de experiment pavlovian, a fost de ajuns sintagma "Cupa Mondiala" si, gata, s-a activat!kelu84 scrie: Tineti minte: de data asta chiar a inceput sa se cante prohodul pescuitului competitional din Romania cu popescu in rolul principal.
Stimate domn,Stefan Popescu scrie:Batranul securist Orhei nu-si uita lectiile de dezinformare. Nu te-a amenintat nimeni mon cher. Eu te-am atentionat ca o sa fi controlat la braila pe care cica o organizezi.
Sa te fac sa pricepi si tu, presedintele lui peste. Vad ca nu-ti asumi nici o obligatie in calitate de sef de subcomisie de crap. Dar vrei cascaval. Chestia aia cu factura pentru prestatia ta o chiar de tot hazul.
Prietene, ia fa-ti tu un stat de plata si cotizeaza si tu la statul roman impozitul si asigurarile de sanatate. Tu nu traiesti in tara asta?
PS Pentru ca sa nu crezi ca glumesc, o sa trimit o notificare scrisa la AGVPSR in acest sens. Ce zici?