Dan Mitranescu scrie:
Si o intrebare : De ce sa invatam sa evitam tenul daca acesta nu exista in Anglia si nu ne incurca cu nimic acolo ?
pentru ca sa nu se califice o echipa care nadeste in fata ei, schimba lansetele cu saculeti din juma in juma de ora, pune la carlig ceva galben si plutitor si prinde tot ce misca - caras, ten, ciortan.
in anglia nu o sa mearga asa.
de aia.
De unde stii ca nu o sa mearga in Anglia ! [ca sa ne aducem aminte de somnul pitic din Franta ] poate asta va fi elementul surpriza ..........sa faci ceva ce nu fac altii
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
oanavictor scrie:
1 In ce calitate ai participat la sedinta AGVPS!
2 Crezi ca ai competenta sa dai indicatii dupa tot ce sa intamplat anul trecut !
3 Faci parte dintre cei abilitati sa conduca !
1. ziarist (am vreo 10 poze cu momentul in care bentu il da pe usa afara pe buhac)
2. nu dau indicatii, constat (si ce s-a intamplat anul trecut? am umblat in vreo geanta?)
3. nu
oanavictor scrie:
De unde stii ca nu o sa mearga in Anglia ! [ca sa ne aducem aminte de somnul pitic din Franta ] poate asta va fi elementul surpriza ..........sa faci ceva ce nu fac altii
daca forul abilitat (APCR) decide sa faca asta, asa o sa fie. pana una alta, la sinaia, cluburile au decis altceva.
ps de ce nu aplici tu elementul surpriza la WWC cu echipele pe care le califici acolo?
Recunoaste ca daca mergeam cu 1016 eram cel putin vicecampioni mondiali . (nu ai ce sa zici )
ba am ce sa zic. ca in pescuit e bine sa eviti a da verdicte. asta am invatat dupa toti anii astia.
ei bine, eu pot spune ca daca mergeam cu 1016 nu aveam cum sa iesim mai jos de cum am iesit. asta pot sa zic.
cred ca nici 1017, nici 1018 nu ar fi adus peste pe standul din B, ci doar prin bulan (inspiratie, talent, maestrie, etac) am fi putut puncta.
Parerea mea este ca daca pescarii din standul B pescuiau numai cu porumb de la inceput si pana la sfarsit era imposibil sa nu prinda macar un crap .
Ma bazez cand spun asta pe faptul ca standurile din stanga si dreapta au punctat amandoua .
Asta ca sa numai spun de un pescuit cu bile perfect echilibrate proteic,asa cum facem noi [voi]de obicei
RAMAN LA PAREREA CA FIECARE ECHIPA ROMANEASCA TREBUIA SA PESCUIASCA CU NADA CARE A FOLOSIT-O IN CALIFICARE SI NU SA SE MEARGA DIRECT IN CONCURS CU O NADA NETESTATA
dupa razboi multi viteji se arata. eu mi-am asumat riscul nadelor la 6 campionate mondiale. cateodata a iesit bine, cateodata rau.(cand spun rau spun prima jumatatate a clasamentului sau locurile 5, 4)
am facut si bine si rau. asa e in pescuit si in viata.
ai fost si tu inainte de 2004 la cateva campionate mondiale. cum ai facut cu nada ca nu prea ati avut rezultate?
Tu sa hotaresti si sa dai sfaturi in cadrul acvila, nu la APCR. In APCR hotaram singuri ce si cum, de aceea ne-am adunat . Iti convine bine, nu iti convine la fel de bine. Poti sa dai in judecata, sa ameninti sa incerci sa dai spagi.... dar de discutat despre viitorul pescuitului la crap in Romania lasa-i pe pescarii vechi sa discute...
V.A
Cand am ajuns eu la sedinta voi deja prezentaseti hartia .DEZINFORMEZI cand spui ca solicita ACVILA organizarea C.N. Dupa ce am fost intrebat ce caut si al cui sunt mi sa explicat ca participa cate un reprezentant din fiecare judet .Dupa ce a dat mana cu mine am fost invitat sa parasesc sala [ lucru corect ] pune o poza .
Daca doream sa CONDUC [nu doresc ] apelam direct la tine si incepeam sa spun cat de mult te apreciez si ce proiecte bune ai si sunt intrutotul de acord cu tine.
Eu nu am calitati de conducator ca nu pot sa spun ce gandesc alti si sa defilez cerand brevet de inventator . La ora actuala conducatori sunt aceiasi si ei trebuie sa ramana dar sa nu creada alti care au fost ALESI ca ei conduc .
Am dorit si doresc pentru C.N sa nu se faca tot felul de mismasuri in fiecare an dupa bunul plac al conducatorilor.CIPS -FIPS sa fie respectat .Restul mai putin conteaza.
Dar parca nu mai vorbeai cu mine !
Despre gratar si fata in iarba le consum ca imi place si decand nu mai pescuiesc cu boiles nu mai ma costa asa mult nada si trebuie sa cheltui bani alocati pentru concurs pe ceva .Nu fumez .
Vladut
Credeam ca daca particip pot sa spun punctul de vedere .
Care sunt pescari vechi ?
Din conducerea APCR-ului actual inafara de Mircea Epure nu cred ca mai este unul vechi.
Noua generatie nu are dreptul la opinie ?
Spagi pentru ce sa dau si cui ?
pentru ca sunt la curent cu toate evenimentele, permitetimi sa fac si eu citeva aprecieri in calitate de fost pescar de competitie si unul care citeste siturile de specialitate, toate revistele de pescuit si urmaresc orice emisiune care are legatura cu pescuitul.
acum pescuiesc doar de placere, iar la crap numai de 8 ani.
in primul rind felicit crapistii pt. curajul de asi lua responsabilitatea organizarii CN devenind cea mai galonata disciplina.
la polul opus se afla stationarul care a ramas la agvps iar rezultatele sunt jalnice.
rapitorul e un amalgam. nici agvps si nici liga nu reusesc prea multe.
dar sa revin la crapisti.
rezultatele bune au venit in urma bunei organizari.
1 aparitia apcr-ului.
2 cunducatori buni.
3 aparitia fantasticei echipe senzor.
aceste 3 elemente au fost decisive.
tot la acest capitol as remarca agvps-ul care prin protocolul semnat cu apcr au pasat toata responsabilitatea acestora.
alegere inspirata care a dus la cele mai bune rezultate din istorie.
anul acesta apcr se transforma in asociatie de cluburi, dind posibilitatea cluburilor din tara sa participe direct la organizare.
initiativa laudabila, se schimba conducerea cu una colectiva si se pleaca la treaba.
ce nu inteleg eu:
de ce agvps-ul nu respecta protocolul si se amesteca in organizare?
de ce apcr-ul permite inscrierea asociatiei acvila in campionat?
aceasta asociatie din cite stiu este o asociatie care nu are nimic comun cu competitia. este asocia pescarilor de agrement.
echipa aliniata de ei, sunt refugiati din alte cluburi, cine ii sustine si de ce?
cine vrea raul crapistilor?
dupa parerea mea cineva isi baga coada iar lucrurile o iau razna.
in incheiere imi permit o parere personala.
toata stima pt. noua conducere, sunt comvins ca au facut tot ce lea stat in putere, dar lipsa de experienta e evidenta.
domnilor gasiti solutii si nu lasati sa se ruineze ce ati cladit cu munca si talent.
Ar trebui sa-ti fie rusine ptr cuvintele murdare cu care improsti pe siteul elefantilor, atat cu numele tau cat si cu clonele tale deja patetice... Tare sunt curios ce parere o sa aiba Iorgos despre aceste actiuni ale tale...