Desfasurare etapa Floreasca

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
a1mer
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Floreasca

Mesaj de a1mer »

Gaby scrie:daaa...era o problema care ar fi trebuit sa se rezolve doar cu o simpla atentionare, dar probabil ca asa ca si in cazul meu de acum cativa ani, a existat un vecin binevoitor si s-a ajuns la comisie... :oops:
Vecinii n-au avut nici o treaba ba din contra am numai cuvinte de lauda la adresa lor ...doar "frica" celor de la Green Lake a degenerat toata situatia.... :wink:[/quote]

Hai scuteste-ne.....
ps:un nume real ceva...ca de clone sunt satul.
Trofim Cristian

CS Green Lake

Teddy

Mesaj de Teddy »

In primul rand felicitari cluburilor care au reusit sa se califice in mansa a 2-a, Hook Fishing, Green Lake si Carp West & AP Banatul. Am avut sansa sa cunosc cativa oameni deosebiti cu aceasta ocazie, eu unul consider acest lucru un castig.

Chiar daca aceasta mansa a fost umbrita de unele incidente, consider ca in primul rand pescuitul a avut de castigat pana la urma. Degeaba sar unii ca arsi, in primul rand vina este a celor care nu au stiut (sau nu au vrut ?) sa respecte regulamentul. Daca noi am fost cei care au contestat aceste lucruri, nu vad de ce am avea vre-o vina, nu ne-am simtit amenintati de nici una dintre echipe pentru a face contestatie din frica, am facut-o doar pentru a atrage atentia tuturor echipelor sa respecte un regulament cu care toti am fost de acord cand ne-am inscris in competie. Nu contest faptul ca dupa aceasta nu au mai fost incalcari ale regulamentului (pentru ca au mai fost, asa cum spunea si Vladut, cred ca fiecare echipa a gresit cel putin odata), dar tocmai datorita acestui incident am hotarat sa dam mai multa importanta pescuitului , si rezultatele s-au vazut. Cateva kg ne-au despartit de locul 1 la general, iar acest fapt il punem pe seama unor greseli ale noastre. Nu am contestat faptul ca cele 2 cluburi calificate nu au jucat corect, sau unul din cele 2 necalificate. Dimpotriva, clubul Hook a facut poate cea mai mare surpiza a acestei etape pentru toata lumea, dovedind ca au pescari foarte buni care pot face fata cu brio oricarei competitii. Nu oamenii,nici pescarii nu i-am contestat, ci faptul ca au incalcat regulamentul. Lucru pe care ei il stiu si l-au recunoscut. Si tocmai in spiritul de fairplay al acestei competitii nimeni nu a dorit in acel moment ca echipa de pe acel sector sa fie descalificata. Un alt lucru care ni s-a reprosat este ca am trimis arbitrii sa verifice anumite standuri noaptea, lucru total gresit. In urma acelui incident recunosca ca am avut anumite suspiciuni, dar nu am mai luat masuri pentru ca am considerat ca nu de asta suntem acolo. Si din ce stiu eu, este absolut normal, chiar obligatoriu, ca arbitrii sa verifice standurile noaptea. Si ca un fapt divers, echipele Green Lake de pe 2 sectoare au avut in spate arbitrii sau membrii ai lotului unui alt club, mai ales in ultimele 24 ore. Mai mult, au fost urmarite cu aparate foto profesionale (cu teleobiective), lucru pe care l-am observat , dar nu i-am dat importanta, considerand ca sunt actiuni "normale" de spionaj in conditiile in care acele echipe isi simteau amenintata pozitia in clasamentul sectorului.

Felicitari si organizatorului Nicu David Jubileu, lacul Floreasca s-a dovedit o pista foarte buna de concurs, desi in unele standuri conditiile de pescuit au fost mai "vitrege" iar cainii din padure ne-au dat mari emotii , pe general cred ca toata lumea a fost multumita. Dar atata timp cat se prinde peste, cum sa nu fie?

Si ca o parere personala, consider ca anumite greseli nu isi au locul in aceasta competitie, si am sa enumar cateva, greseli ce au fost observate pe parcursul acestei etape de catre toti managerii cluburilor, in urma discutiilor avute cu ei.

- dupa fiecare peste cantarit, ar trebui semnata fisa de participant si de catre arbitru. asa se elimina greselile de arbitraj prin neinregistrarea tuturor pestilor in fisa de arbitraj-mai ales cand ai peste 20 de bucati la cantar, (caz intamplat de 2 ori echipelor Green Lake).
- tara dupa fiecare peste cantarit.
- in cazul cantarelor electronice care au scala in lb si kg, verificarea de catre concurenti a scalei de masurare
- sanctionarea echipei al carei manager intra noaptea neinsotit de arbitru sau managerului altei echipe in stand.
- marcarea tarusilor si a marginii standurilor cu vopsea pentru a evita discutiile ulterioare ca s-a mutat banda de delimitare a standului.
- interzicerea clara a ajutorului oferit in stand, dupa cele 120 minute de pregatire in afara standului, de catre rezerve sau manageri.

In speranta ca nu va exista ranchiuna asupra clubului Green Lake din partea celorlalti concurenti prezenti la aceasta etapa, doresc fire intinse celor ce s-au calificat mai departe si un drum cat mai lung in acest campionat.

P.S. Total nesportiv gestul de a intoarce spatele si a refuza o sincera strangere de mana venita din partea mea (nu a clubului din care fac parte), eu unul o iau ca pe o jignire personala. Pacat...cu totii am depus efort in aceste 4 zile, ne-am mancat nervii si banii cu aceste manse, si cu totii meritam sa mergem mai departe. Dar din greseli invatam!
PPS. Pentru Doruletz & Edy - nu bei nu prinzi :lol: Sper sa ne intalnim pe Chiroiu 4, la o bere rece si un bors de peste .
Dragos Dimache - Pescar sportiv

Teddy

Mesaj de Teddy »

Fac apel aici la moderatie din partea membrilor clubului Green Lake, pentru a nu intra in polemici inutile cu privire la acest subiect. Nu avem nimic de impartit cu nimeni, si ar trebui sa ne vedem de pescuit, urmeaza o mansa grea, chiar daca jucam acasa, suntem si concurenti si organizatori, si usor nu va fi.
Dragos Dimache - Pescar sportiv

mircea62

Mesaj de mircea62 »

In primul rand felicitari organizatorilor si participantilor la acest concurs.
Imi cer scuze concurentilor din sectorul C unde am fost arbitru pentru eventuala lipsa de profesionalism sau greseli, dar a fost primul concurs in care am arbitrat.
Voi incerca sa va povestesc evenimentele care au dus la atatea discutii.
La sedinta de miercuri am fost unul din cei care a ridicat problema modului de arbitraj, regulamentul fiind foarte dur (in unele cazuri chiar aberant) in ceea ce priveste sanctiunile. Toti cei care au participat au fost de acord sa nu creem o atmosfera tensionata si sa nu fim zbiri in aplicarea regulamentului mai ales cand e vorba de incalcari minore si singulare.
Am pus personal in discutie problema depasirii culoarului de pescuit mai ales ca se anuntau furtuni. Recomandarea arbitrului sef si a organizatorilor (cu care toata lumea a fost de acord !) a fost sa nu aplicam direct santiunea din regulament. Trebuia doar sa atragem atentia concurentilor iar daca abaterea persista abia atunci sa aplicam prevederile din regulamentul. Oricum ni s-a pus in vedere ca atunci cand constatam abateri de regulament sa nu dam nici o sanctiune decat dupa ce chemam arbitrul sef sa faca constatarea.
Vineri dimineata, in timp ce efectuam o cantarire suplimentara la standul C5 (Hook) cele 2 rezerve ale clubului Gren Lake (George si Iulian) au stat in spatele standului pentru a supraveghea desfasurarea cantarului, chiar daca unul din arbitrii era reprezentatul clubului lor. In timpul cantaririi concurentii au avut doua capturi si am asteptat ca sa-si arunce din nou lansetele in apa - cele 2 din stanga. Nu am verificat daca directiile de pescuit erau sau nu in afara culoarului.
La scurt timp dupa incheierea cantarului am fost solicitat de managerul clubului Gren Lake (Teddy) sa mergem la standul C5 pentru ca vrea sa faca o verificare (nu mi-a spus despre ce este vorba). Am mers impreuna cu arbitrul ce reprezenta clubul lui. Desi erau colegii mei de club nu i-am anuntat telefonic ca urma sa venim in control, tocmai pentru a nu da nastere la discutii !
Am constatat ca intradevar erau 2 lansete (cele aruncate in timpul cantarului) ce erau putin in stanga culoarului de pescuit. Concurentii nu au avut nimic de comentat si le-au scos imediat din apa. Sunt sigur, desi pot fi acuzat de subiectivism, ca nu a fost nici o intentie de a pescui in afara culoarului ci au fost "pacaliti" de directia de pescuit care era oblica, mult in dreapta, fiind orientata la un unghi de 30-40 de grade fata de mal. L-am intrebat pe Teddy daca vrea sa depuna o contestatie, in acest caz urmand sa chem arbitrul sef si eventual sa "conservam" probele. A spus ca nu dar va aduce la cunostinta arbitrului sef aceasta situatie. Dupa mai putin de o ora a venit cu contestatia pe care am semnat ca am luat la cunostinta de ea. Restul ... se stie.
Pe parcursul concursului am mai avut 2 "sesizari" din partea concurentilor Green Lake (C2) legate de directiile de pescuit: una joi pentru standul C1(Soimul) si una sambata pentru standul C4(Carpwest). In urma verificarilor am constata ca sesizarea nu era intemeiata. Ca o dovada suplimentara ca nu a contat deloc ca pe C5 s-a pescuit pentru scurt timp in afara culoarului este clasarea lor pe locul 3 pe sector (ar fi fost 2 daca nu era penalizarea)
In rest nu au fost nici un fel de probleme ba dimpotriva a fost o atmostera relaxata. Multumesc lui Razvan si lui Vali ca m-au suportat 3 zile.
Am apreciat inca de la inceput buna organizarea a clubului Green Lake si valoarea membrilor lor ca pescari dar sunt vreo 2-3 care ca oameni .... au fost o mare dezamagire. Pentru comportamentul vostru ati avut mult de pierdut ca imagine si nu e doar parerea mea. Daca va vedeati mai mult de pescuit decat de spionat alti concurenti si facut reclamatii poate erati pe locul 1

@Teddy - faptul ca cineva a refuzat sa dea mana cu tine la final a facut pentru ca erai manager la Green Lake, nu te-a refuzat ca om.
Mircea B.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Teddy scrie:Fac apel aici la moderatie din partea membrilor clubului Green Lake, pentru a nu intra in polemici inutile cu privire la acest subiect. Nu avem nimic de impartit cu nimeni, si ar trebui sa ne vedem de pescuit, urmeaza o mansa grea, chiar daca jucam acasa, suntem si concurenti si organizatori, si usor nu va fi.
Eu sunt suparat ca va consideram prieteni, dupa cum v-ati purtat la concursul de pe chiroiu.
Cand eu prindeam a venit Iulian cu George si ma intrebau cum dau, am spus tot, mai putin ce bagam in saculetul solubil, asta ma deranjat.
Nu sunt omul care sa tin dusmanie si nu vreau ca acest incident sa fie un impediment in dezvoltarea cluburilor cat si a pescuitului pe balta voastra.
Sa ne vedem sanatosi, nu trebuie sa fiti suparati si sa condamnati anumite iesiri, nu uita ca am muncit si tensiunea a fost intinsa la maxim.
Sa traiesti.
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si inca ceva !

Jumatate dintre echipele prezente au pescuit in afara standurilor, alte 4-5 echipe au nadit in afara orelor de nadire, 1 echipa si-a mutat parii de la stand schimbandu-si directia de pescuit, au fost persoane starine prin standuri, unele si noaptea, managerii au facut bile din MHLM in standurile concurentilor, noaptea s-a pescuit in proportie de 50% cu pasta sau MHLM pe plumb, etc !

Asta fara ca vreun arbitru sa se sesizeze sau sa intervina.

Afirmatiile mele de mai sus nu le poate contrazice nimeni, nu am facut contestatii si nici nu voi face vreodata. Ptr ca pescuitul se face cu lansetele, nu cu pixul.....

Fac aceasta postare ptr ca nu pot sta indiferent cand vad cum 2 domni care pescuiesc ptr prima oara intr-o competitie oficiala(ma refer la conducatorii Soimu) cauta fel de fel de pretexte ca sa se califice mai departe, inclusiv amenintari, spagi si presiuni !
Si ptr ca in mine nu si-au gasit un aliat, sunt amenintat ca organizator cu penalizari ptr ca nu au semnat la inceput ca au primit regulamentul, sustinand ca managerii lor nu cunosteau regulamentul deoarece nu au internet !!!!!!!! :oops: Ma apuca plansul cand vad unde a ajuns pescuitul competitional. Dar mai ales cand vad cum un club membru APCR este luat la amenintari si executat de catre "niste pescari" fara ca nici un coleg sa intervina !!!!!!!!!!! :( :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva !

Jumatate dintre echipele prezente au pescuit in afara standurilor, alte 4-5 echipe au nadit in afara orelor de nadire, 1 echipa si-a mutat parii de la stand schimbandu-si directia de pescuit, au fost persoane starine prin standuri, unele si noaptea, managerii au facut bile din MHLM in standurile concurentilor, noaptea s-a pescuit in proportie de 50% cu pasta sau MHLM pe plumb, etc !

Asta fara ca vreun arbitru sa se sesizeze sau sa intervina.

Afirmatiile mele de mai sus nu le poate contrazice nimeni, nu am facut contestatii si nici nu voi face vreodata. Ptr ca pescuitul se face cu lansetele, nu cu pixul.....

Fac aceasta postare ptr ca nu pot sta indiferent cand vad cum 2 domni care pescuiesc ptr prima oara intr-o competitie oficiala(ma refer la conducatorii Soimu) cauta fel de fel de pretexte ca sa se califice mai departe, inclusiv amenintari, spagi si presiuni !
Si ptr ca in mine nu si-au gasit un aliat, sunt amenintat ca organizator cu penalizari ptr ca nu au semnat la inceput ca au primit regulamentul, sustinand ca managerii lor nu cunosteau regulamentul deoarece nu au internet !!!!!!!! :oops: Ma apuca plansul cand vad unde a ajuns pescuitul competitional. Dar mai ales cand vad cum un club membru APCR este luat la amenintari si executat de catre "niste pescari" fara ca nici un coleg sa intervina !!!!!!!!!!! :( :oops:

Tata ce sa-i faci ca daca noi nu suntem bogati!!!!
trebuie sa lasam capul in jos, sa ne vedem de reparat carlige.
Am fost perceputi de la inceput desculti de la bz, si oameni fara barbatie la final.
Am sa fac eu o provocare dar trebuie sa am finante.........Alexe individual pe Floreasca 4 zile
Balta Puiesti

cancan

Mesaj de cancan »

SUNT ACUZATII GRAVE. TE ROG SA TE AUTENTIFICI CU NUMELE REAL DACA VREI SA CONTINUI.-ADMINSTARTOR VM

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Teddy scrie:Fac apel aici la moderatie din partea membrilor clubului Green Lake, pentru a nu intra in polemici inutile cu privire la acest subiect. Nu avem nimic de impartit cu nimeni, si ar trebui sa ne vedem de pescuit, urmeaza o mansa grea, chiar daca jucam acasa, suntem si concurenti si organizatori, si usor nu va fi.
----------

Poate au uitat ce-au semnat in contractul cu ,clubul cu totul ca au unul acasa :!:

"6. Sa se comporte civilizat pe forumurile de pescuit fara polemici inutile, injurii sau atacuri la persoana ;"

ps. mergeti la pescuit bucurati-va de natura sau vizionati filmarea concursului sportiv http://www.chiroiu4greenlake.ro/tv/
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cancan

Mesaj de cancan »

sa va foooot in gura pe toti.
dati cu google cautare pe numel razvan alexe si o sa veti vedea.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”