Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de marin laurentiu »

@f.ciprian
asta crezi tu...de altfel esti prima persoana pe care o aud ca il acuza pe tata nitu de noncombat...mai apoi,am urmarit desfasurarea concursului foarte atent,ptr ca lupta era stransa la diferente f mici,si cea cea am vazut si cred ca nu numai eu,este faptul ca tata nitu a cantarit aprox cam 50 de kg de la un cantar la altul...nu stiu despre ce noncombat vb in conditiile astea...ce ai fi vrut sa faca,ca nu inteleg? sa nadeasca continuu in conditiile in care avea peste prins cat tot sectorul? crezi ca daca ar fi procedat asa era mai...corect si mai sportiv? crezi ca daca ar fi procedat cum crezi tu ca ar fi fost normal(din pct tau de vedere) echipele Pelicanul nu ar mai fi prins peste sau echipele din brasov ar fi prins mai mult? faptul ca a facut sau nu noncombat tata nitu v-a determinat pe voi sa ocupati doua locuri 5 pe sector?de ce nu i-ati batut pe ovidius si pe carpfan daca erati asa bazati? nu crezi ca va ascundeti neputinta in spatele unor acuzatii nefondate?
baietii de pe B au inceput mai greu ptr ca au realizat mai tarziu ca nu te poti bate cu tata nitu pe peste...si nu avea rost sa astepte pestele pe patul de nada...au schimbat stategia si au ales a pescuiesca mult afara peste t.nitu,exclusiv la boilies, la interceptie,tactica care le-a adus 2 crapi de 7, unul de 8 ,unul de 9 si 2 de 11 kg...asta a fost lozul castigator :wink: ,ptr ca fi sigur ca nu le-a bagat nimeni pestele in carlig....sau poate a dat oana vreun telefon si cu vreo 2-3000 de euro a angajat cativa scafandrii :lol: :lol: :lol: ,hai sa fim seriosi....a fost vb doar de inspiratie si ...hazard....acelasi hazard care a facut sa pierdem 2 locuri 3 pe sector la diferente de cateva sute de grame...v-am mai spus....va inteleg supararea si frustrarea ptr ca ati pierdut calificarea beneficiind de una din cele mai bune grile de pe balta...practic ati plecat cu un loc 1 de sector de la tragerea la sorti...ca nu ati putut mai mult e problema voastra si ar trebui mai bine sa va analizati prestatia decat sa jigniti in stanga si dreapta....in fine,probabil aversitatea voastra fata de v.oana va impiedica sa ganditi limpede...daca asa credeti ca va rezolvati problemele..ok....bagati materiale pana ramaneti fara inspiratie :mrgreen:
Ultima oară modificat Lun Mai 17, 2010 23:48 de către marin laurentiu, modificat 1 dată în total.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei, acum ti-am citit postarea si daca vrei iti spun varianta pe care o stiu eu si care cred ca e cea mai adevarata dupa cercetari amanuntite :D

cici, arbitrul sef care s-a spus la inceput ca e suveran, a dat initial avertisment...tite care vedea ca nu prinde nimic, fiindca cineva l-a invatat pe firimita sa-l inchida, a sarit de popou in sus si a urlat ca la regulament este altfel...acelasi lucru l-a facut si vijelie care avea boala pe firimita, atunci cici i-a dat telefon lui rosioru si i-a expus scandalul pe care-l faceau cei doi...rosioru s-a spalat urgent pe maini si i-a spus lui cici sa aplice exact regulamentul

motivul pentru care am fost atat de contrariati a fost ca initial s-a dat avertisment si s-a trecut in foaia de arbitraj de catre arbitrul asa zis suveran, iar apoi s-a revenit si s-a dat eliminare...de circumstante atenuante nu are rost sa vorbim, fiindca vorba lui victor si a lui vali vopsea la acea vreme...pe strada mureau oameni de caldura, iar noi ne-am cramponat de un peste de 2,7 kg
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:andrei, acum ti-am citit postarea si daca vrei iti spun varianta pe care o stiu eu si care cred ca e cea mai adevarata dupa cercetari amanuntite :D

cici, arbitrul sef care s-a spus la inceput ca e suveran, a dat initial avertisment...tite care vedea ca nu prinde nimic, fiindca cineva l-a invatat pe firimita sa-l inchida, a sarit de popou in sus si a urlat ca la regulament este altfel...acelasi lucru l-a facut si vijelie care avea boala pe firimita, atunci cici i-a dat telefon lui rosioru si i-a expus scandalul pe care-l faceau cei doi...rosioru s-a spalat urgent pe maini si i-a spus lui cici sa aplice exact regulamentul

motivul pentru care am fost atat de contrariati a fost ca initial s-a dat avertisment si s-a trecut in foaia de arbitraj de catre arbitrul asa zis suveran, iar apoi s-a revenit si s-a dat eliminare...de circumstante atenuante nu are rost sa vorbim, fiindca vorba lui victor si a lui vali vopsea la acea vreme...pe strada mureau oameni de caldura, iar noi ne-am cramponat de un peste de 2,7 kg
exista dovezi potrivit carora ati fost victima unei conspiratii pentru a se califica cine trebuie?
The One Team

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

nea cici...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:...pe strada mureau oameni de caldura, iar noi ne-am cramponat de un peste de 2,7 kg
Daca acel crap nu murea atunci alta era populatia de crap astazi in balta! :D

Abia astept sa ma (re)apuc si eu de pescuit :D :D e amuzant, captivant, super interesant ... pacat de discutii .. sunt aceleasi :D
Milionar excentric

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:te-ai mai scos cu 2 partide de pescuit moka ! :D
nu m-ai prins, am deja abonament pe cabana 3 :wink: :lol: :lol: :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

FloroiuCiprian scrie:@cornelserbui

Nea Cornele ma bucur ca pana la urma v-ati adus aminte ca tamburul era stricat!

Vorba aceea"mai bine mai tarziu decat niciodata"! :D
o.k. nu are rost sa facem un capat de tara din asta, dar vreau sa-ti dau un sfat prietenesc...cel mai nimerit ar fi sa-ti ceri scuze pentru iesirea ta total nepotrivita...eu ii cunosc pe majoritatea din fenomen si iti garantez ca niciunul nu merita asemenea vorbe aruncate la suparare...si eu am fost suparat pentru intamplarile povestite mai sus si am facut mare scandal, dar parca asa vorbe urate n-am folosit si cu toate astea mi-am cerut scuze...faci cum vrei !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:exista dovezi potrivit carora ati fost victima unei conspiratii pentru a se califica cine trebuie?
eu nu detin astfel de dovezi si probabil ca ti-ai dat seama de asta din povestirea mea...nu a fost o conspiratie, a fost insa o bataie de joc vis a vis de munca si de pregatirea unor oameni si poate indirect asta a avantajat una din echipe, fortuit, spun eu.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

@marin laurentiu
Si daca iti spun ca am dovada si un martor pe deasupra unde tata Nitu spune unui membru C.S.Pelicanul:"Auzi tati Victor Oana trebuie sa-i multumeasca lui Tata Nitu ca pelicanii s-au calificat"ce spui si nu ma lua cu faza ca v-a dat un kg de bile,ca imi este greu sa cred ca voi ati stat si v-ati calificat doar ajutati de ceva nada cu mosmoande de la Nitu!
Eu nu am afirmat niciodata ca noi nu ne-am calificat pentru ca Nitu a facut manevre cu Oana,ci doar am fost foarte deranjat de faptul ca,voi ati intrat pe ultima suta de m intr-o competitie unde nu se dorea astfel de lucruri si unde toata lumea a fost de acord,dar de,a fost virusat de gripa aviara :wink:
Daca te multumeste cu ceva,sa stii ca eu nu sunt multumit de prestatia care am avut-o,dar te asigur ca aceste nemultumiri nu se reflecta in iesirile mele ulterioare!
Raspunde-mi te rog daca poti,tu cum te-ai fi simtit sa stii ca Nitu a facut blat cu Claudiu Cozma sa ne calificam noi in detrimentul altor 2 echipe?
Te salut si-ti doresc fir intins in continuare!

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:exista dovezi potrivit carora ati fost victima unei conspiratii pentru a se califica cine trebuie?
eu nu detin astfel de dovezi si probabil ca ti-ai dat seama de asta din povestirea mea...nu a fost o conspiratie, a fost insa o bataie de joc vis a vis de munca si de pregatirea unor oameni si poate indirect asta a avantajat una din echipe, fortuit, spun eu.

E vezi nea Cornele,cam asta simt sieu acum!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”