asta crezi tu...de altfel esti prima persoana pe care o aud ca il acuza pe tata nitu de noncombat...mai apoi,am urmarit desfasurarea concursului foarte atent,ptr ca lupta era stransa la diferente f mici,si cea cea am vazut si cred ca nu numai eu,este faptul ca tata nitu a cantarit aprox cam 50 de kg de la un cantar la altul...nu stiu despre ce noncombat vb in conditiile astea...ce ai fi vrut sa faca,ca nu inteleg? sa nadeasca continuu in conditiile in care avea peste prins cat tot sectorul? crezi ca daca ar fi procedat asa era mai...corect si mai sportiv? crezi ca daca ar fi procedat cum crezi tu ca ar fi fost normal(din pct tau de vedere) echipele Pelicanul nu ar mai fi prins peste sau echipele din brasov ar fi prins mai mult? faptul ca a facut sau nu noncombat tata nitu v-a determinat pe voi sa ocupati doua locuri 5 pe sector?de ce nu i-ati batut pe ovidius si pe carpfan daca erati asa bazati? nu crezi ca va ascundeti neputinta in spatele unor acuzatii nefondate?
baietii de pe B au inceput mai greu ptr ca au realizat mai tarziu ca nu te poti bate cu tata nitu pe peste...si nu avea rost sa astepte pestele pe patul de nada...au schimbat stategia si au ales a pescuiesca mult afara peste t.nitu,exclusiv la boilies, la interceptie,tactica care le-a adus 2 crapi de 7, unul de 8 ,unul de 9 si 2 de 11 kg...asta a fost lozul castigator