In calitate de pescar.Si nu ma incurca fatalaii, doar postarile lor pline de sfaturi, habar nu au realitatea de pe strazi ! Stam in casa si lasam hotii pe strada, taietorii de paduri liberi, speculantii neverificati, etc. Cat o sa mai fie pana se ajunge la crime, jafuri armate si talharii ? Dar nu are nimic, stam in casa...Dan Serban scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 10:44Salut, Vladut!Vladut Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 10:29Nu stiu de ce, dar in alte tari afectate de virus este permis(si chiar recomandat) iesitul la pescuit ! Suntem noi mai smecheri sau nu inteleg ! Oricum, i-am trimis presedintelui Iohannis o scrisoare, in care i-am explicat exact situatia cu pescuitul. Si distanta dintre pescari, si ca linistire psihica, si ca sursa de hrana, etc. Asteptam raspunsul.
PS. Fatalaii de orase speriati de bombe sa se abtina cu comentariile, sa stea in case si sa se laude in continuare pe fb ca respecta ordonanta. Nu stiu de ce, dar speriatii astia fac mai mult rau decat bine...si presimt ca oricum nu scapa. Tot o sa iasa si ii ia covidele...)
Am inteles, i-ai trimis scrisoare presedintelui in calitate de..? ca sa..?
Nu cumva au scazut vanzarile?![]()
Plus ca, tu parca erai semi-izolat la o ferma, nu vad cu ce te incurca fatalii din orase carora le pasa de familiile lor si de cei din jur.
Din punctul meu de vedere, tu in calitate de "veteran" al carpfishing-ului ar trebui sa fii un pic mai rezervat in astfel de afirmatii. Candva ai fost un formator de opinie, Doamna Ajuta! ca au trecut acele vremuri.
O sa vina vremea cand o sa-mi dai dreptate. Si tu si multi altii care acum ma judeca.