Ok , am inteles , vrei sa ''ne radem'' !
Atunci explica tu cum NICI O TARA DIN LUME si NICI UN SISTEM SANITAR DIN LUME nu este pregatit pentru asa ceva ?
E serios sau amuzament ?
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ok , am inteles , vrei sa ''ne radem'' !
In timp ce unii se ocupa cu glume de santier , unii testeaza sateliti , arme balistice , arme nucleare , arme meteo , arme cibernetice , arme psihotronice ! Sutele de miliarde de euro si de dolari din industriile de aparare nu se duc catre pistoale Carpati !
virusi noi apar mereu. virusul gripal se modifica de la an la an, in maxim 2 ani apare alta tulpina. suntem avertizati de ani de zile ca o pandemie e iminenta, ca un virus se va muta, va trece de la animal la om si o sa ne ia dracu'. avertismente au fost, ba chiar si o pandemie acum 10 ani, dar se pare ca peste tot clasa politica e la fel, are alte griji decat sa se pregateasca de ceva ce ar putea lovi cand nu mai sunt la guvernare. nimeni nu vrea sa culeaga dusmanii laurii.Florin Pata scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 15:29Ok , am inteles , vrei sa ''ne radem'' !
Atunci explica tu cum NICI O TARA DIN LUME si NICI UN SISTEM SANITAR DIN LUME nu este pregatit pentru asa ceva ?
E serios sau amuzament ?