Stam in casa ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: Stam in casa ?

Mesaj de Florin Pata »

DumiD scrie:
Dum Apr 05, 2020 15:26
Florine, zi-le la oameni ce vrei cu adevarat: oameni buni, pregatiti-va palariile din folie de aluminiu ca vin reptilienii!
Ok , am inteles , vrei sa ''ne radem'' !
Atunci explica tu cum NICI O TARA DIN LUME si NICI UN SISTEM SANITAR DIN LUME nu este pregatit pentru asa ceva ?
E serios sau amuzament ?

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Lucian SV scrie:
Dum Apr 05, 2020 15:29
Florin Pata scrie:
Dum Apr 05, 2020 15:19
"Neste" baieti se joaca cu arme bacteriologice !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ești irecuperabil, ca un copil prost. Dacă-i spui să nu spargă geamul, exact asta face.
In timp ce unii se ocupa cu glume de santier , unii testeaza sateliti , arme balistice , arme nucleare , arme meteo , arme cibernetice , arme psihotronice ! Sutele de miliarde de euro si de dolari din industriile de aparare nu se duc catre pistoale Carpati !
Dar banuiesc ca tu crezi povestea aia cu liliacul chinezesc :lol: !!!
In fine asta e nivelul de cultura !
Ultima oară modificat Dum Apr 05, 2020 15:58 de către Florin Pata, modificat 1 dată în total.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Florin Pata scrie:
Dum Apr 05, 2020 15:29
DumiD scrie:
Dum Apr 05, 2020 15:26
Florine, zi-le la oameni ce vrei cu adevarat: oameni buni, pregatiti-va palariile din folie de aluminiu ca vin reptilienii!
Ok , am inteles , vrei sa ''ne radem'' !
Atunci explica tu cum NICI O TARA DIN LUME si NICI UN SISTEM SANITAR DIN LUME nu este pregatit pentru asa ceva ?
E serios sau amuzament ?
virusi noi apar mereu. virusul gripal se modifica de la an la an, in maxim 2 ani apare alta tulpina. suntem avertizati de ani de zile ca o pandemie e iminenta, ca un virus se va muta, va trece de la animal la om si o sa ne ia dracu'. avertismente au fost, ba chiar si o pandemie acum 10 ani, dar se pare ca peste tot clasa politica e la fel, are alte griji decat sa se pregateasca de ceva ce ar putea lovi cand nu mai sunt la guvernare. nimeni nu vrea sa culeaga dusmanii laurii.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Aici fiecare crede ce doreste ! Mie personal un virus gripal care ''baga toata planeta in casa'' si care scoate majoritatea armatelor de pe glob in strada in 2 luni , nu mi se pare doar un virus cu tulpina modificata .
Si la care niciuna dintre sute/mii de companii farmaceutice nu are antidot !

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Danut fac un pariu cu tine ca nu se termina pina la 15 mai cum preconizezi tu . Se poate de 1 iulie sa fim pe strada pina atunci nu cred . Cu toate ca s-a gasit tratament adecvat (din 15 bolnavi 13 rezolvati )aceasta stare cred unii ca le va face bine (PNL )dupa parerea mea au scazut dramatic in sondaje si vor scadea in continuare . Daca la alegeri se intimpla sa nu aiba pnl majoritatea sa ii fereasca dumnezeu - vor fi arestati pe capete , toti cei care au gestionat coronavirus vor sfirsi linga dragnea .Si va mai dau o veste SIGURA suta la suta Inainte de alegeri cind se vor tine ele nu se stie findca pnl nu mai vrea ANTICIPATE , reluam, in campania electorala pnl va anunta populatia ca cei care au fost amendati LI SE VOR ANULA AMENZILE , asta da campanie electorala .

Restul e cancan

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

hop si Naie cu politica. de unde stii sigur suta la suta Naie? l-ai ascultat pe Ciuvică?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Flegmele pe care le arunci tu care il copiezi pe decedatu nu isi au rostul , vezi sa nu o ei dupa decedat , ar fi pacat sa raminem pe aici ne flegmati . Fiecare cetatean are dreptul sa spuna ce crede , cui nu ii convine nu citeste si da ban omului . Vad in continuare ca o lalaiti aici si ne tot comparati cu ITALIA , OLANDA , GERMANIA , SPANIA . dE CE NU NE COMPARAM CU EI ?? Findca unde drogurile au usile deschise MAXIM oamenii din acele state sunt praf cu imunitatea - acolo se murea oricum incontinuu din cauza drogurilor consumate en gros acum le-a venit pe cap si coronavirus , cum sa combine heroina din organism cu antibioticele ??? Asa ca nu ne mai comparati cu ITALIA cel putin la capitolul corona nu ne comparam cu ei , media de virsta 75 de ani si consum MAXIM DE COCAINA pe cap de locuitor . Acolo trebuie prima data oprit consumul de cocaina si dupa aceea tratat coronavirus .
In alta ordine de idei propunerea lui Sirbu care a spus ca trebuia sacrificat un oras si salvam o tara erea cel mai corect , toata lumea sosita din afara urcata la autocare , coloana pina la Constanta unde sunt sute de hoteluri goale golute facut acolo totul vis a vis de coronavirus , transferati medici , militieni , jandarmi , si inchideai un oras 2-3 luni si rezolvai problema .Asa economia ciuciu iar cind se vor gindii sa se apuce de treaba va fi prea tirziu . Am inteles ca unul din maharii din Dragonul Rosu este interesat sa cumpere toate cluburile si hotelurile de fite din Bucuresti . O fi vre-un semn ceva ???Sa se ajunga sa se vorbeasca limba chineza mai bine decit engleza ?Nu ar fi rau .

ilar

Mesaj de ilar »

Suta la suta vor fi multi speculanti care vor face bani din aceste momente si mai ales dupa, cine sta pe bani multi va fi in avantaj, va putea cumpara toate afacerile care scartaie sau dau rateuri si yot pt ca sta pe bani nu este obligat sa scoata imediat profit, sta in expectativa. Pt consumatorul de rand printre altele va aparea si dezavantajul de monopol care va aparea pe piata, care stim cu toti ce repercursiuni are. Piata libera si concurenta vor fi doar idealuri ca democratia.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Bai fratilor, mi s-a suit sangele in cap. Nu cred in stiri , dar acum este vorba de altceva. Se leaga totul ca intr-un joc de sah.
Nu poate sa existe o coincidenta atat de mare intre ce spun de cateva saptamani si urmatorul documentar.
Mi l-a trimis un prieten cu care discut lucrurile astea de cand au inceput.
Totul are logica, totul se leaga.

https://www.facebook.com/contescu.corne ... 312660033/

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Indiferent care este adevarul, macar stau linistit ca nu sunt singurul nebun cu teoria asta.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”