Stam in casa ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Stam in casa ?

Mesaj de eugen dragnea »

Nu am putut viziona pana la capat...oricat as fi eu de conspirationist, aveam senzatia ca ma uit la un film cu buget redus si prost regizat...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

malaezia - 3 mii de cazuri, indonezia-2mii, filipine -3 mii, india-3mii, thailanda-2mii. Ai aici jumate din populatia globului, toate tari din asia, nu foarte dezvoltate, cu clima cu umiditate peste 70%. s-a mai dus o teorie...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

eugen dragnea scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:43
Nu am putut viziona pana la capat...oricat as fi eu de conspirationist, aveam senzatia ca ma uit la un film cu buget redus si prost regizat...
uite, avem un punct de vedere comun. cine zice ca doctorii si militienii nu se inteleg?😂

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:36
eugen dragnea scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:15
E o problema cu italienii si cu spaniolii...tind sa cred ca e de vina clima pentru propagarea virusului cu asa mare rapiditate chiar si cu carantina totala...suspectez faptul ca datorita umiditatii din aerul atmosferic virusul se propaga la distante mai mari de 2 metri prin atasarea de moleculele de apa care circula liber prin aer (tensiunea superficiala a apei pentru baietii care bateau mingea la ora de fizica si ulterior au aplicat la Campina...dupa ce au fost respinsi la Baneasa!!!)...daca mai punem si temperatura medie a aerului in perioada asta care este pe placul virusului si lipsa UV...iese ce vedeti la televizor...si la englezi este o problema dar datorita pozitionarii mai la Nord si o clima mai rece merge "mai cu frana de mana trasa"...este doar o teorie...a se trata ca atare!!!
inca o teorie de de 2 lei de la un doctor de forum, cu calificare si scoala de vraci.
virusul are o rata mult mai mica de raspandire intr-un climat cu umiditate mare. sunt deja chestii dovedite si stiute de cei care nu-si iau informatiile doar de pe fb. dar deh...o gramada de vraci si șamani isi dau cu parerea, ca asa le zice instinctul lor de tamaduitori
Nu va mai certati. Este pacat de discutie.

Legat de asta cu umiditatea,iar va abateti de la drum.

O padure in care bate vantul cu 100km/h i fiecare an o sa piarda mai putini copaci ca o padure in care bate vantul cu 50km/h in mod normal si vine o furtuna cu 100km/h.

Asa si cu pneumonia asta. Pai la noi mor oamenii la vremea lor, ca nu au unde sa traga de viata cu medicamentatie adecvata. In tarile civilizate medicamentatia tine in viata multe persoane.
Cand vine buba, la noi nu gaseste mare lucru, dar la ei are material suficient.
Deja mandolina se bate cu caramida in piept ca el a tinut lucrurile sub control, iar numarul extrem de mic de morti i se datoreaza. :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

DumiD scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:46
eugen dragnea scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:43
uite, avem un punct de vedere comun. cine zice ca doctorii si militienii nu se inteleg?😂
Amandoi suferiti cand are altul dreptate. Invidiosi ... :D !

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Dan Mitranescu scrie:
Dum Apr 05, 2020 22:39
mi permiteti sa va rog sa nu va mai certati ?
cu aceasta postare am epuizat atentia pentru el pentru inca 5 ani de cand m-a calcat pe coada ultima data... :oops:

Dan Mitranescu
Veteran

eugen dragnea scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:54
Dan Mitranescu scrie:
Dum Apr 05, 2020 22:39
mi permiteti sa va rog sa nu va mai certati ?
cu aceasta postare am epuizat atentia pentru el pentru inca 5 ani de cand m-a calcat pe coada ultima data... :oops:
Daca ii cer prietenia lui Albert, ii ceri si tu lui Dumi ?

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Un citat oarecare:
In alta ordine de idei, China a anuntat ca se redeschid asa zisele wet markets. Pentru cine nu stie, acestea au fost incubatoarele ideale pentru gripa aviara, saars si acum corona. Laboralorul din Wuhan in care chinezii izolasera peste 2 mii de virusi era la 1.2 km de o piata d-asta Dane, in care gasesti de la sobolani si lilieci la caini si pisici, transate si fripte pe loc, ca asa le place, carnea sa fie cat mai proaspata. Dar sunt sigur ca Trump si reptilienii sunt responabili, aceste piete n-au nicio legatura

Aceste practici exista de peste 3000 de ani...deci?!? aaaa si in urma cu vreo 10.000 de ani se mancau crude ca nu se cunostea focul sau era prea greu de facut...

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Citat NO NAME:
inca o teorie de de 2 lei de la un doctor de forum, cu calificare si scoala de vraci.
virusul are o rata mult mai mica de raspandire intr-un climat cu umiditate mare. sunt deja chestii dovedite si stiute de cei care nu-si iau informatiile doar de pe fb. dar deh...o gramada de vraci si șamani isi dau cu parerea, ca asa le zice instinctul lor de tamaduitori

Corpul uman are 65 % apa...deci despre ce vorbim?!?

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dan Mitranescu scrie:
Dum Apr 05, 2020 23:48
Asa si cu pneumonia asta. Pai la noi mor oamenii la vremea lor, ca nu au unde sa traga de viata cu medicamentatie adecvata. In tarile civilizate medicamentatia tine in viata multe persoane.
Cand vine buba, la noi nu gaseste mare lucru, dar la ei are material suficient.
Deja mandolina se bate cu caramida in piept ca el a tinut lucrurile sub control, iar numarul extrem de mic de morti i se datoreaza. :lol:
Corect. Dar stai ca vine pastele, si mai vin 1 milion de italieni si spanioli acasa. Sa vedem pe unde scoate mandolina atunci trubadurul

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”