Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu e cazul meu. Doar am anuntat un lucru concret. Care de la inceput a fost putred....marius25 scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 17:52Te grabesti ,astepta motivarea ccr, apoi spor la contestat daca asta este solutia ta (amenzi neplatite si contestare)sper ca judecatorul sa-ti accepte cererea depusa.Vladut Mateianu scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 6:30Cine zicea ca amenzile dare in starea de urgenta trebuiesc platite ?
Ieri, Curtea Constitutionala le-a declarat neconstitutionale, pot fi atacate si anulate in instanta. Spor.
Orban oracaie, se baza pe 14 milioane de euro la buget!:))
Mai Alberta, iar te bagi in seama cu baietii ? Vad ca te mananca....Albert scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 12:24Viata ta reala. Tu care ai impresia ca Rahova e centrul Bucurestiului. Tu care ai impresia ca, daca te bati pe burta cu administratorii acestui forum, esti mai presusus de regului. Da, asta e viata ta. Noi astia mai umblati, iesiti prin lume avem alta viata, alte standarde, alt discurs.Dan Mitranescu scrie: Nu sunt "rahovisme". Este viata reala de care unul caruia ii este rusine sa se prezinte public o sa se loveasca tot timpul.
Cand ataci, asteapta-te sa ti-o iei.
De aia eu doar iti spun cand si ce prostii vorbesti dar tu vezi atacuri peste tot. Si ce face rahoveanu' atacat? Injura ca atat poate..apoi se sterge la gura si se da doct.
Uite, ca sa nu te mai turezi si sa te faci si mai mult de bacanie nu mai comentez restul mesajului.
Sanatate maxima tuturor.
A fost publicata in Monitor decizia Curtii ?!pescarusull scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 21:53.....
Adica cele date de la inceputul lui aprilie pana ieri.
.....
Nici al meu. Sa speram ca va fii aleasa solutia simpla ,amnistia fiscala a acestor amenzii aberante ,mai multe la numar decat testele ce trebuiau efectuate.Vladut Mateianu scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 22:36Nu e cazul meu. Doar am anuntat un lucru concret. Care de la inceput a fost putred....marius25 scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 17:52Te grabesti ,astepta motivarea ccr, apoi spor la contestat daca asta este solutia ta (amenzi neplatite si contestare)sper ca judecatorul sa-ti accepte cererea depusa.Vladut Mateianu scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 6:30Cine zicea ca amenzile dare in starea de urgenta trebuiesc platite ?
Ieri, Curtea Constitutionala le-a declarat neconstitutionale, pot fi atacate si anulate in instanta. Spor.
Orban oracaie, se baza pe 14 milioane de euro la buget!:))
Eu cred ca deja sunt luati. Este cea mai plauzibila explicatie a vremurilor pe care le traim.Florin Pata scrie: ↑Vin Mai 08, 2020 22:04Super tare , mai ales sfarsitul de la minutul 11,57 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=q_7OT9e ... TUi7zCSpoc
L-a saltat si pe Fauci acum doua zile.Florin Pata scrie: ↑Vin Mai 08, 2020 22:04Super tare , mai ales sfarsitul de la minutul 11,57 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=q_7OT9e ... TUi7zCSpoc
Eu vreau sa arate foarte bine...in poza de pe cruce