Le-am vazut. Este in tabara lui Trump. Spune multe adevaruri, dar mai baga si in ele cateodata. Subiectivitatea ii este clara.Florin Pata scrie: ↑Joi Iun 11, 2020 1:13Vezi toate videoclipurile cu Dr. Rashid Buttar !!! Iti vei schimba parerea !
Asa cum se arunca smecheria cu covidul in tabara lui Bili, la fel se arunca si 5G-ul si vaccinarea obligatorie.
Este razboi. Nu ai cum sa denigrezi altfel tabara adversa. Se apeleaza la orice smecherie cu impact emotional, asa cum este vaccinarea sau 5G-ul. Nu-mi este rusine nici cu astia.

Covidul este al statelor pentru ca ele pot genera masuri in acest sens, iar acele masuri le sunt clar favorabile in lupta cu cei care genereaza proteste. ( teoria pe care o am de la inceputul "pandemiei" )
Razboiul a ajuns pe fata in America si este mai mult decat evident: Trump contra protestelor.
Mai tii minte ce declaratii facea Trump impotriva Chinei ?

Ce a facut concret Trump stii bine, ca lista circula pe fb. Alea sunt fapte reale.

Daca nu era covidul , ce este in America era pe toata planeta ! Au avut in vedere tot timpul asta. Asta este si motivul pentru care au venit trupe americane in Europa in perioada "pandemiei".
Se joaca greu de tot.
P.S. acum , la noi, este saltat unul care cica a instrigat la violenta copii. Il da pe la televizor. Totusi nu prea se spune si ca a primit o "donatie" de cateva zeci de mii de euro de afara exact inainte sa fie saltat.

Daca nu sunt bani, ... romanul nu e prost sa lucreze pe datorie.