Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Așa e. Data viitoare să stai acasă, nu mai veni la Corbu, că e balta nașpa și băieții sunt răi. Și bate și vântul...eugen dragnea scrie:"Felicitari " organizatorului...inca un concurs ca asta si pescarii vor cere la plata avansului sa semneze un contract cu organizatorul...eventual autentificat la notar...asta ca sa nu se trezeasca cand ajunge pe balta ca peste noapte a fost schimbat radical regulamentul concursului...
In alta ordine de idei..."buna balta" a devenit Corbu...7 standuri nu au prins nici un peste iar alte 4 au unul sau doi pesti...mai surprinzator este ca lumea inca vine la concursuri...asemenea autoflagerare este greu de imaginat...
Inclusiv acest "vom decide" spune cum stau lucrurile la "miutele" voastre...
Eugen nu este persoana de pe standul 24CiprianP scrie: ↑Dum Sep 27, 2020 13:48Nenea Dragnea, unchit-o e bine sănătos?Din câte echipe au fost pe baltă doar tu ai fost nemulțumit... și-ai mai avut și B24 și nici în podium nu ai fost. Asa se întâmplă când te folosești de locul "arvunit" de altul, te-ai bucurat că scapi de avans... S-a hotărât, pe baltă, cu acceptul tuturor, formatul de desfășurare. Tu unde ai fost? Am vrut la un moment dat să vin să-ți cer banii de benzină și de dezinsecția mașinii care te-a dus de la poartă pe standuri. Dar m-am gândit ca se supără respectivul... Sincer vb, nu a încercat nimeni sa te păcălească, să te fure sau mai știu io ce! Totul a fost făcut la vedere, transparent, așa cum a fost mereu de altfel! Dacă te-ai supărat... Nush ce să zic, poate așa ești tu, mai suparacios. Dar stai liniștit, te faci tu mare! Fire întinse îți doresc!
P. S. La Dobrogeana ești înscris?Facem scandal împreună, vrei?
![]()