RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "

Mesaj de gaby_po23 »

Dragi Pescari ,
Ocoliti magazinul " marelepeste" ..Administratorul este un mare sarlatan..( nu si cei care lucreaza acolo.. de retinut).
La produsele care au garantie, de fapt Nu au.
Am cumparat 4 Lansete Harrison am dat pe ele 50 mil aproximativ. La un casting nu am mufat un tronson bine si mi-a zburat primul tronson. ( am rupt 2 inele si l-am ciobit.) M-am dus cu el sa mi-l faca contra COST. A zis ca nu se poate..deoarece trebuie sa comande blanc din Anglia si ca dureaza pana la 6 luni. sau daca sunt gigi becalii si platesc 8-9 mil se poate.
Am zis ca platesc dar degeaba.
Am sunat in Anglia si am vb. cu Steve Harrison. Dupa ce i-am explicat ..mi-a spus ca ma costa 55 lire blancul si ca suporta ei taxele si drumul .
Deoarece Varful a intarziat 2 zile de la termenul pe care mi l-a dat. ,NU MAI MI-A LUAT NICI UN BAN.( A SPUS CA E UN CADOU DE LA EI.)
Cand am fost cu blancul la acest magazin sa imi puna inelele...si am spus ca nu am platit ,au ramas cu gura cascata !!!!!!
Mi-a zis ca ma costa intre 150 -250 lei finisarea si inelele. Cand sa platesc.... Surpriza : 380 lei.. !!
Dupa o tiganeala am platit 250 si mi-am luat blancul..
Excrocii imi luau pe 2 inele mai mult decat costa blancul si transportul.

De adaugat : Am cumparat din acest magazin si am adus clienti valoarea ( aproximatix 600-700 milioane.)
Cand am vb cu Administratorul acestuim magazin si i-am adus aminte si ca l-am considerat prieten a zis : prieten suntem cand impartim banii !!!

O sa redau mailurile mele cu Steve Harrison sa vedeti ca nu mint.
A spus ca GARANTIE ARE PRODUSUL NUMAI IN MOMENTUL IN CARE SE RUPE..EXEMPLU : LANSETA DACA SE RUPE APROAPE DE MUFARE.
NU VARFUL..si daca iti zboara un inel e vina ta pt. ca nu ai stiut sa arunci sau sa incarci batul.

A MAI SPUS CA MAGAZINUL crapmania.ro SI E CARP ... CUMPARA DE LA EL .. SI VINDE MAI DEPARTE... OARE ASA O FI !!!!!

A MAI SPUS CA SOCIETATEA SENZOR... NU SI-A PLATIT FURNIZORII SI DAIA A DAT FALIMENT !!!!!

CU ACEI PESCARI CU CARE AM VB LA TEL SI AU AVUT PROBLEME... CEI CARE AU COMANDAT LANSETE SI NU LE-AU PRIMIT., SI ALTII CARE AU AVUT NEPLACERI CU ACEST MAGAZIN.... VA ROG SA VA SPUNETI PARERILE !!!!!

SA ITI FIE RUSINE MARIAN OPREA PENTRU SERVICIILE PE CARE LE OFERI SI PT FAPTUL CA NU AI CARACTER.... LEGAT DE LANSETELE PE CARE LE AM...AM FOST AZI ASIGURAT DE STEVE HARRISON CA AM GARANTIE PE VIATA INDIFERENT DE FELUL IN CARE LE FOLOSESC !!!!!!!!!!

gaby_po23
pescar de competitie

Re: RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "

Mesaj de gaby_po23 »

va redau mailurile : Gabi,

Tip will ship Monday. Sorry for delay. It is always difficult making a single item rather than a batch and I was not happy with the paint finish so am making another for you.

Regards

Steve Harrison

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

mailul nr 2 : Gabi,

Yes, should be with you in the next day or so.

Regards

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Cand am primit blancul am trimis mail :
Mr Steve,
Today I received blank. Please tell me how you can pay.
Thank you very much.
Regards Gabriel.

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

UITATI VA CE MI-A SCRIS : STEVE HARRISON ,
Gabriel,

Please accept as a free gift from us for your delay and inconvenience.

Regards

Steve Harrison

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

INCA O DATA.. SA ITI FIE RUSINE " MARELE PESTE" PT CUM TE-AI COMPORTAT CU UN CLIENT...CARE NICI O DATA NU A CERUT FACTURA... SI SA NU UITI CAND AM CUMPARAT VAPORAS VIPER.. CARE A COSTAT 2400 LEI SI S-A STICAT DUPA O SAPTAMANA , AM ACCEPTAT SA IAU ALTCEVA DIN MAGAZIN IN VALOAREA ACELOR BANI. ; CAND PUTEAM SA CER BANII INAPOI SAU SA ITI ADUC OPC PE CAP !!!!!

vali s.

Mesaj de vali s. »

Te felicit pentru ca iei atitudine! Nu am nimic personal cu magazinul pomenit de tine, dar si eu sunt satul pana peste cap de felul in care comerciantii romani isi trateaza clientii!
Foarte frumos din partea producatorului! Ceea ce noua ni se pare "din povesti" pentru ei este ceva firesc!

Mai dureaza ani buni pana invatam sa respectam!
Mr. Fish

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Nu cunosc magazinul respectiv dar in general asa se intampla cand ne bucuram la cativa leuti si achizitionam produse de la firme noname plus ca e si greseala cumparatorului ca nu a cerut garantie pe produse. Noi romanii avem vorba aia " frate frate dar branza e pe bani!" cand vine vorba de bani multe lucruri se pot strica.
Pe de alta parte e bine ca ai spus aici patania ta pentru ca sa nu mai pateasca si altii la fel!

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

mai intrebati si pe ciprian din brasov sa va zica ceva asemenator cu acelasi magazin si garantie ....acelasi poveste
si a rupt un hi-s 200 cu mine in echipa la open tancabesti 2009 la parcare /tancabesti , am vazut cu ochii mei cum s-a rupt din mijloc fara sa faca el nici-o miscare gresita , pur si simplu a lansat montura...
restul sa zica el
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

vlad.oproiu

Mesaj de vlad.oproiu »

am si eu cateva nelamuriri:
- cum ai facut dovada ca ai lansete harrison ca sa-ti schimbe tronsonul? bon, factura ceva, te-a crezut pe cuvant?
- cum de ti-a trimis tronsonul fara inele? harrison vinde blank-urile "goale"?
- cum de scrie asa prost in engleza d-l harrison?
- intai ai primit blank-ul si apoi ai intrebat cum poti sa-l platesti??? mi-as comanda si eu vreo 4 lansete daca e asa :)
- ce inseamna "prieten suntem cand impartim banii!!!"

Nu neg ca e posibil ca cei de la magazin sa se fi purtat exact asa cu tine, dar intrebarile de mai sus raman!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”