RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
carpmaster
Puncte: 0

Re: RUSINE " MAGAZINUL MARELE PESTE "

Mesaj de carpmaster »

vlad.oproiu scrie:am si eu cateva nelamuriri:
- cum ai facut dovada ca ai lansete harrison ca sa-ti schimbe tronsonul? bon, factura ceva, te-a crezut pe cuvant?
- cum de ti-a trimis tronsonul fara inele? harrison vinde blank-urile "goale"?
- cum de scrie asa prost in engleza d-l harrison?
- intai ai primit blank-ul si apoi ai intrebat cum poti sa-l platesti??? mi-as comanda si eu vreo 4 lansete daca e asa :)
- ce inseamna "prieten suntem cand impartim banii!!!"

Nu neg ca e posibil ca cei de la magazin sa se fi purtat exact asa cu tine, dar intrebarile de mai sus raman!
engleza folosit de gaby e foarte gresit dar engleza la mailurile lui harrison nu contine nici-o greseala...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

1.Am dovada pt ca am bonul fiscal... am platit cu cardul... o parte.. adica 3000 lei.
2. A doua problema... inelele le pun in Romania...si mandrina... ei trimit doar blancul... pt ca le face la cererea clientului... sau poti sa le comanzi gata facute.
3 Nu a scris prost... sa imi arati unde..
4 Da .. am primit blancul si am semnat pt el . Am ramas surprins.. si daia am trimis mail.( am primit blancul si nu am platit )
5 I-am zis prin telefon : te-am considerat prieten ..si mi-a raspuns : prieten suntem cand impartim banii.
Ca dovada este :
Steve Harrison tel : 0044151709581 Si puteti sa sunati sa intrebati.
mail : harrisonrods@btconnect.com
Aici puteti sa aflati tot... sa sunati sau sa trimiteti mail !!!

POATE CA AM GRESIT LA EXPRIMARE... NU NEG .NU SUNT PROFESOR DE ENGLEZA... Am fost un om care a platit multi bani .. si am fost tratat cu Fundul. !!!!

vlad.oproiu

Mesaj de vlad.oproiu »

ok atunci. aveti grija de unde cumparati. eu o sa am :)

francisc vatoshi

Mesaj de francisc vatoshi »

acelasi lucru patit la livrare prin curier rapid, am cerut drept la garantie dar prea tarziu deoarece se facuse transferu la bani prin banca. stiu doar ca este vorba despre un domn oprea care zice ca am rupt eu lanseta la incercare si ca firma de curier nu este vina ! bani dati., iar lanseta rupta este la mine, nu raspunde nimeni la mail sau la telefon.
iar nada de la solar nu este chiar solar, nu stiu cum face cu ambalare buna !

speedy

Mesaj de speedy »

DREPTUL CONSUMULUI ......drept garantat prin lege , prevede ca ;
Garantia unui produs sau serviciu este obligatorie conform legii, urmand sa fie inclusa in contract intr-un limbaj accesibil oricarei persoane fizice.
deci daca e contract ,legea spune asa ;
Pentru aceste situatii, legea prevede aceleasi drepturi ale consumatorului, astfel incat acesta poate denunta unilateral un astfel de contract, in termen de sapte zile de la incheiere.

In general contractele cuprind clauze conform carora ambele parti au drepturi si obligatii. Se cere ca aceste clauze, pentru a nu fi considerate abuzive, sa se exprime fara echivoc pentru orice persoana, chiar fara cunostiinte de specialitate.

Principiul este acela ca partile contractului sunt egale, statul intervenind numai daca este cazul prin metode de constrangere. Orice consumator are dreptul ca bunurile sa fie reparate, inlocuite, sa ceara restituirea pretului (reducerea acestuia) sau rezilierea contractului.

@Gabi , dupa ce le-ai adus o gramada de clienti , si dupa ce ai fost client al acestei societati nu numai ca era de bun simt ca reparatia sa fie facuta conform garantiei ,dar tine si de etica profesionala .
e bine ca ai pus problema pe forum ca sa fim informati la ce se intampla INCA in Romania , si mi-e tare greu sa cred ca in alte tari civilizate se mai intampla chestii de genul .
si mai ales ca cei care-si achizitioneaza scule sau alte produse , sa fie pregatiti si mai informati ca aceste fapte sa nu se mai repete .
iar ce a facut Steve Harrison .........jos palaria

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

am mai citit pe un forum ceva in legatura cu garantia de la acest magazin. e nominala si anume este numai a cumparatorului iar daca vinzi betele al 2-lea proprietar n-ar avea nici un drept. ciudat!
oricum ideea de baza e ca te cam xxxx in ea de garantie pe meleagurile noastre. comerciantii considera ca-ti fac o favoare atunci cand iti repara ceva pe garantie cand normal este dreptul tau. se inampla de la nimicuri de 2 lei pana la masini unde colac peste pupaza nu aici nici incredere ca mai ai piesele tale originale cand iesi din service. chiar in aceast perioada tot schimb mailuri cu Audi in Austria pentru ca baietii de la Porsche mi-au etichetat webasto defect si dupa ce au facut o verificare de 100e (lucrare pentru care nu m-au sunat si m-am trezit la final ca trebuie platita). mi-au zis ca e defect si ca daca vreau il pot inlocui (2000e). dupa cateva cautari pe forum am rezolvat problema cu o simpla resoftare de 150ron.
bravo pentru atitudine si pentru ca ai avut curajul sa faci publica intamplarea.

ps: nici unul din cele 3 mailuri nu este corect 100% gramatical (in opinia mea) :D dar nu este exclus sa aibe un asistent indian care sa-i raspunda la mailuri si semnand cu numele lui sa creasca legatura producator-consumator

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Patronul de la magazinul " marelepeste" este MARIAN OPREA.. PORECLIT CARON.
Daca vb cu el iti vb ff frumos... pana cumperi ceva de la el...
A...zicea ca cam poate sa ceara oricat...pe unele produse si servicii..pt ca are execlusivitate...
Sfatul meu...pt cine vrea lansete premium : harrison, free spirit, century,.. sa comande direct de la societate..( cautati pe google adresa) si asa o sa aveti si garantie .
Legat de corturi.. ei nu au pe stoc...decat 1-2 modele... restul.. iti ia banii..isi pun comision si comanda ei.. la fel poate comanda oricine.
Astept opinii... dragi pescari !!!!

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

carpmaster scrie:mai intrebati si pe ciprian din brasov sa va zica ceva asemenator cu acelasi magazin si garantie ....acelasi poveste
si a rupt un hi-s 200 cu mine in echipa la open tancabesti 2009 la parcare /tancabesti , am vazut cu ochii mei cum s-a rupt din mijloc fara sa faca el nici-o miscare gresita , pur si simplu a lansat montura...
restul sa zica el

Asa este,lanseta a fost rupta in conditii strict legate de pescuit,nu a fost lovita,bruscata,etc.
In mod normal garantia ar fi trebuit sa acopere evenimentul fara alte costuri,sau asa se promite la magazin in momentul care cumperi,dar s-a intamplat cu totul altfel si anume:mi s-a solicitat tronsonul rupt,mi s-a spus ca s-au facut poze si au fost trimise in Anglia :wink: (barba pentru fraieri),iar raspunsul primit a fost ca lanseta a fost trantita sau rupta la transport,asta dupa analize de laborator :wink: (la fel,barba...),motiv pentru care mi s-a solicitat suma de 550 Ron pentru tronsonul rupt!
Mai pe scurt m-a facut atat pe mine cat si pe partenerul meu mincinosi!

L-a Moara Vlasiei in primavara la concursul lui Marinita partenerul lui tata Nitu a rupt varful unui Century NCS,iar la tel.cu Marian Oprea a primit acelasi raspuns si anume ca se va schimba tronsonul contra sumei de 500 de Ron!

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Daca imi cere 5 mil si imi facea varful... o lasam asa..
Da a cerut 8-9 mil. si cand a vazut ca am venit cu blancul...a luat-o razna.
Cred ca a zis... : ai luat blancul moca... ia da tu mie 380 lei pe 2 inele si un lac.

Auzi vorba.. numai daca ti se rupe lanseta de pe la mijloc in jos.. atunci e garantie.si sa fie sectionata perfect.. asa am primit explicatie.... Basca ca blancul ciobit nu mai mi l-a dat inapoi. A zis ca l-a facut bucati cand a luat inelele de pe el .

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Romanie dulce Romanie... Te iubim! :roll:
Oare chiar tot tot tot merge numai pe japca si pe ars in minunata noastra tarisoara? Vai de capu' nostru'... ca altceva nu poti sa spui!
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”