carpmaster scrie:mai intrebati si pe ciprian din brasov sa va zica ceva asemenator cu acelasi magazin si garantie ....acelasi poveste
si a rupt un hi-s 200 cu mine in echipa la open tancabesti 2009 la parcare /tancabesti , am vazut cu ochii mei cum s-a rupt din mijloc fara sa faca el nici-o miscare gresita , pur si simplu a lansat montura...
restul sa zica el
Asa este,lanseta a fost rupta in conditii strict legate de pescuit,nu a fost lovita,bruscata,etc.
In mod normal garantia ar fi trebuit sa acopere evenimentul fara alte costuri,sau asa se promite la magazin in momentul care cumperi,dar s-a intamplat cu totul altfel si anume:mi s-a solicitat tronsonul rupt,mi s-a spus ca s-au facut poze si au fost trimise in Anglia

(barba pentru fraieri),iar raspunsul primit a fost ca lanseta a fost trantita sau rupta la transport,asta dupa analize de laborator

(la fel,barba...),motiv pentru care mi s-a solicitat suma de 550 Ron pentru tronsonul rupt!
Mai pe scurt m-a facut atat pe mine cat si pe partenerul meu mincinosi!
L-a Moara Vlasiei in primavara la concursul lui Marinita partenerul lui tata Nitu a rupt varful unui Century NCS,iar la tel.cu Marian Oprea a primit acelasi raspuns si anume ca se va schimba tronsonul contra sumei de 500 de Ron!