@ gaby_po23
La magazinul cu pricina e limpede ca ai fost tratat ca ultimul om , de parca te duceai sa ceri bani imprumut. Stilul adoptat de patron e tipic dambovitean , de periferia mahalalei. Se poate ajunge si aici cand cei care "reprezinta" in Romania brand-uri consacrate sunt lasati de capul lor. Pot sa spun ca o mica parte din vina o are aici si Steve Harisson care neglijeaza partea de marketing si servicii after sales care trebuie musai sa insoteasca vanzarea brandului sau in Romania. Totusi nu vinde servetele si am fi si noi mai protejati in fata bagabontelilor , mai ales ca lasi bani frumosi chiar si pentru UK. Dar inclin sa cred ca exact ca si in alte domenii , piata din Romania e lasata (si din pacate e si firesc dpdv comercial) undeva pe planul 2 sau 3 , fiind totusi o tara la periferia Europei civilizate si doar rezultatele echipelor romanesti de carpfishing mai starnesc respectul si curtoazia anumitor producatori si mai pun din cand in cand Romania pe harta.
Asta totusi nu reduce din nesimtirea reprezentantului magazinului. O implicare mai mare a producatorului poate ar preveni astfel de situatii . Este laudabil fara discutie modul in care Steve a salvat situatia si chiar a intors-o in favoarea lui , simtind ca oricat ar costa reparatia si transportul , renumele brandului sau o impune automat si nici nu a stat pe ganduri si te-a ajutat.
Cu siguranta ca si asa putinii clienti din aceasta perioada nefasta dpdv economic se vor gandi inca o data daca sa mai treaca pragul celebrului butic marele peste care isi desconsidera si sfideaza clientii cu atata naturalete. La momente importante ca in cazul tau fac ei ce fac si isi dau in petec si isi aseaza bomboana pe coliva si totul pentru numai cativa arginti , tipic romanesc . Candva am cumparat si eu de la ei niste scule de top dar am fost norocos ca nu a fost cazul sa apelez la garantie.
Inchei cu o faza pe care am patit-o personal in Creta in concediu cand am inchiriat o masina . Am negociat frenetic vreo 10 min cu un grec batran pretul . De la 100 de euro am ajuns ca el sa-mi ceara 86 de euro iar eu ziceam ca ii dau 80 si nici unul din noi nu se lasa mai prejos. Discutiile au continuat prieteneste dar fara ca nici unul din noi sa cedeze nici un euro. In final am cedat eu si i-am spus ca accept si semnam actele ptr cei 86 de euro. Grecul mi-a strans mana bucuros ca a incheiat afacerea si cand a completat actele a scris pretul fix 80 de euro si s-a uitat la mine cu subanteles . Atunci am inteles putin din ceea ce inseamna sa faci comert si azi si maine si peste 5 ani. Inutil sa mai spun ca a doua zi povestind grupului de romani intamplarea , grecul a mai avut doi clienti si ma saluta ori de cate ori ne intalneam.
Profesore , asa e in viata , apa trece , pietrele ramane ca e grele , alea usoarele e de pamant si se topeste , deci e solubile

. Succesuri ca bafta avem destula .