decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de Gabi Tomulescu »

concursul s-a terminat...echipele caree au promovat se stiu...iar manevra asta cu sustragerea foilor de arbitraj e o treaba foarte josnica. e clar ca din echipele care promovau nimeni nu avea nici un interes sa ia foile. ramane o "lupta" intre GL si Natural. Dar foile care trebuiau sa fie la fiecare echipa in parte unde sunt. pe ce se treceau pestii cantariti. ce dracu ma chiar asa suntem luati de prosti. Am inteles ca organizarea a fost mai slaba din cauza lipsei de experienta a celor ce au facut-o. Dar ca sa vi acum is sa zici sa vedem cum o sa demonstrati clasamentul e chiar bataie de joc. Si asta nu se iarta. Daca tot ati declarat ca nu va mai trebuie concursuri nu mai faceti valuri aiurea. Acu ce sa facem sa incercam sa intelegem ca fara nici un peste pe sectorul B puteti sa va calificati in ultima noapte. poate daca se culca toata lumea. sau daca ii dadeati afara de pe balta pe toti si pescuiati numai voi. Ce dracu ma.
Imi pare rau pentru Tata Nitu dar stiu ca la Cetariu a spus spus la final cam asa, raspunzand lala acuzele baietilor de la Ovidius, " Baieti daca am facut asta sa dea Dumnezeu sa nu merg mai departe..."...asta e o lectie despre faptul ca indiferent cine esti, cum te cheama, cati bani ai, sau cat de bun esti..daca faci rau sa te astepti sa se intoarca inzecit... si poftim...

Stiti foarte bine ca pe balta am respectat intodeauna pe toata lumea...mai putin pe Zarguzon anu trecut. deci consider ca pozitia mea este foarte obiectiva.

Am scris in numele meu si nu al Clubului Carping.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

aly0506

Mesaj de aly0506 »

gabi scrie:concursul s-a terminat...echipele caree au promovat se stiu...iar manevra asta cu sustragerea foilor de arbitraj e o treaba foarte josnica. e clar ca din echipele care promovau nimeni nu avea nici un interes sa ia foile. ramane o "lupta" intre GL si Natural. Dar foile care trebuiau sa fie la fiecare echipa in parte unde sunt. pe ce se treceau pestii cantariti. ce dracu ma chiar asa suntem luati de prosti. Am inteles ca organizarea a fost mai slaba din cauza lipsei de experienta a celor ce au facut-o. Dar ca sa vi acum is sa zici sa vedem cum o sa demonstrati clasamentul e chiar bataie de joc. Si asta nu se iarta. Daca tot ati declarat ca nu va mai trebuie concursuri nu mai faceti valuri aiurea. Acu ce sa facem sa incercam sa intelegem ca fara nici un peste pe sectorul B puteti sa va calificati in ultima noapte. poate daca se culca toata lumea. sau daca ii dadeati afara de pe balta pe toti si pescuiati numai voi. Ce dracu ma.
Imi pare rau pentru Tata Nitu dar stiu ca la Cetariu a spus spus la final cam asa, raspunzand lala acuzele baietilor de la Ovidius, " Baieti daca am facut asta sa dea Dumnezeu sa nu merg mai departe..."...asta e o lectie despre faptul ca indiferent cine esti, cum te cheama, cati bani ai, sau cat de bun esti..daca faci rau sa te astepti sa se intoarca inzecit... si poftim...

Stiti foarte bine ca pe balta am respectat intodeauna pe toata lumea...mai putin pe Zarguzon anu trecut. deci consider ca pozitia mea este foarte obiectiva.

Am scris in numele meu si nu al Clubului Carping.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

bai io n-a zis nici un bank...
v ali tu nu sti cand sa razi si cand sa plangi...asta e de plans tata...ce ati patit voi e de plans. sau ma rog ,si de ras dar nu de rasul vostru ci de rasul celorlalti...
sa termine cu zero pesti -patronu lacului...si in echipa cu Tata Nitu...eu cred ca ar trebui sa vorbesti muuult mai incet despre pescuit...pentru ca ai si acum urme de cobra pe genunchi :wink: :wink: :wink: s

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

:lol: :lol: :lol: :lol:
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Gabi,

Daca polua in Bulgaria te-ai apucat de scris pe forum ?

Nu te mai agita ca nu ai cu cine.
La cum am auzit ca v-a dat 1 ora sa parasiti balta dupa concurs....................... :oops: pentru organizatori, trebuia sa pierdeti cu fruntea sus si sa va pregatiti pentru la anu' mai intens.

PS: Vezi ca va vizitez in seara asta!!! I-a sa vezi, daca vin eu iese soarele. :D
Valentin Dumitru

aly0506

Mesaj de aly0506 »

gabi scrie:bai io n-a zis nici un bank...
v ali tu nu sti cand sa razi si cand sa plangi...asta e de plans tata...ce ati patit voi e de plans. sau ma rog ,si de ras dar nu de rasul vostru ci de rasul celorlalti...
sa termine cu zero pesti -patronu lacului...si in echipa cu Tata Nitu...eu cred ca ar trebui sa vorbesti muuult mai incet despre pescuit...pentru ca ai si acum urme de cobra pe genunchi :wink: :wink: :wink: s

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bai ATILA eu rad cand vreau dar rad de ce ai spus si am sa-ti spun si momentul ,ca eu de la 7 dim pana la 16 am camasa pe mine , tu in schimb vb mult dar degeaba si inca ceva vezi de ce trebuie sa va tratam cu ............ cand ajungi pe o balta unde iti intinde mana patronul si te baga in seama incepeti cu arfeee de ........ veziti de treba ta ca oricum decizie poti sa iei tu numai la tine in casa

Iar de plans ,gogule eu nu plang , eu rad tot timpul ,sti de ce ,,gandesc tot timpul ,, iar de tata nitu tu trebuie sa vb in soapta

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

tu esti patronul baltii?(bunget)?
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

botox

Mesaj de botox »

@gabi

Daca crezi in D-zeu, atunci lasa-l pe Nitu si vezi de treaba ta ca este rusine cum ajungeti sa va tarati catre locul I ! La Lates ce motive mai gasiti sa va calificati mai departe ? Criza, presiunea atmosferica sau arbitrajul ?

aly0506

Mesaj de aly0506 »

botox scrie:@gabi

Daca crezi in D-zeu, atunci lasa-l pe Nitu si vezi de treaba ta ca este rusine cum ajungeti sa va tarati catre locul I ! La Lates ce motive mai gasiti sa va calificati mai departe ? Criza, presiunea atmosferica sau arbitrajul ?
gabita nu mai zici nimic ,,, ma lasi sa rad acum ,,, BAROSANE

:lol: :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

vali tu mi-ai intins mana si acelasi lucru am facut si eu. nu m-am intors cu curu...
nu are nici o legatuta asta. puteai sa nu ma (ne) bagi in seama. dar trebuie sa fi om pina la capat. tu ai cam dat cu mucii in farfurie. urata asta cu.."va baga patronu in seama". Nu facem tata impresii dar ti-am spus parerea mea. La fel poti sa-ti vezi si tu linistit de treaba ta.

e normal sa fi o fire vesela...bravo tie. . Atila nu e numele meu si nici nu ma reprezinta. a si inca o treaba Balta Bunget nu este casa ta...sa-ti iasa asta din cap. acolo stai cu chirie.
Sa fi sanatos. razi cat vrei... poti sa razi si singur dar e semn rau.

@ botox

lui vali pot sa ma adresez pentru ca l-am vazut SI STIU SIGUR ca exista ...tu cine dracu esti. N I M E N I
Ultima oară modificat Joi Iun 24, 2010 19:27 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”