@gaby_po23
Gabi am vrut sa ma solidarizez cu demersul tau ptr ca numai asa avem o sansa sa schimbam ceva pe aici pe la noi . Suntem consumatori si asta ne da anumite drepturi ptr care platim bani buni. Daca lanseta aia de top nu ar avea nici o garantie ar trebui sa coste 1000 ron , dar ptr ca are garantie ajunge sa coste 1600 ron , deci tu ca si consumator platesti un serviciu post vanzare in avans . Lasam la o parte ca si legea din Romania obliga negru pe alb pe un producator sa ofere garantie ca mai intraram si noi prin UE si nu ne mai curg mucii pe la nas.
Pai daca patronului respectiv i se strica masina de spalat si era tratat cum ai fost tu (cu un sictir elegant) , crezi ca nu facea scandal maxim si mai venea si cu OPC-ul ? Multi nu stim sa ne aparam drepturile , alea putine care sunt , dar de ... metehne vechi ne apasa inca.
Daca tot stam si fluieram in frunza si ne plangem in tacere unii altora , nu vom avea nici un rezultat si vom fi tratati in continuare la fel sau mai rau. Cineva trebuie cand e cazul sa-i si traga putin de urechi pe derbedeii astia care se si cred mari antreprenori. Ieri alaltaieri nu stiau sa lege un carlig si acum uita lucruri elementare , de bun simt. Dar vor culege roadele atitudinii lor de vanzatori de obor care azi vand cartofi si maine scule de pescuit.
Cred ca multi au inteles ce era de inteles din atatea postari si acest lucru se va reflecta in mod clar in contul 121 din balanta respectivului butic din subsol . Nu vreau sa exagerez insa mi se pare sfidator cand iti tragi profit niste zeci sau sute de euro de la un client si prietenii lui , sa ai atata nesimtire si sa-l tratezi ca pe un dusman si sa nu te intereseze sa gasesti o solutie cat de cat agreabila.
Numai bine si cred ca de acum multi vor stii sa-si aleaga mai bine colaboratorii .