Moderator: gor965
fara de care te-ai ofili, centre. ca floarea fara lumina.dan _city_center scrie:discutii la '' umbra "....![]()
![]()
De participat participa sigur in competitii dar scuze pentru ce sa isi ceara ca nu a facut nimic mai mult ca ceilalti care au fost reabilitati sau daca ti tu neaparat primestele pe ale meleandrei vladeanu scrie:cu mare placere, danuteDan Marinita scrie:Am si eu o rugaminte daca se poate cu promisiunile de rigoare si anume SA se poata loga din nou USER_ul Valentin Simescu intre timp a fost "mustruluit "de conducerea clubului si garantam de comentarii pertinente.
![]()
Cred ca este asteptat de majoritatea dintre noi pana la urma omul nu a "taiat" pe nimeni. In definitiv daca la altii sa putut cred ca si la noi se poate. Multumesc Anticipat
Promisiunea este valabila si anume ..............SE VA RESPECTA REGULAMENTUL SITE-ului CRAPMANIA
site-ul crapmania crede in reabilitare si a a 2 a sansa pt fiecare. si a 3 a... etc
cand o sa-l vedem pe valentin simescu participant la o (alta) competitie de pescuit, atunci ridicam ban-ul. daca isi cere scuze.
doar ne aflam pe un forum de competitie, nu-i asa?
Stiu Vali, orice ar fi eu nu am sa uit lacrimile din ochii cuiva de acolo.Cu prima ocazie cand ne vedem te "curentez" (termenul e la moda chiar daca cu ceva timp in urma se folosea numai de catre meseriasii in PANACOATE de la White Gate de ConstantaVali Vesa scrie:Dane,
n-am spus ca TU nu ai facut bine, dar altii au facut rau si ne-au infundat. D'aia am zis ca roata se intoarce... Si lista e deschisa...
Bai tu chiar esti culmea prostiei...Val scrie:@Vali Vesa
IPOCRIZIE !
In iarna spuneai ca APCR este cel care hotaraste si daca AGVPS impune ceva sa ruoem protocolul . Tot acel topic secret copiat ( din care eu m-am ales cu toata joaca interlopa ) a fost facut sa va lamuresc eu , Andrei , Prichici , Gabi Sandu , Alin Clluj , samd pe citiva dintre voi restul ca AGVPS are dreptul de inscriere in CM si tu , impreuna cu citiva colegi erati revolutionari .
Cind a fost momentul sa respecti hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii SI SA AFIRMI CEE CE ITI DOREAI ! adica INDEPENDENTA - ai ales varianta AGVPS ............. Zau asa Vali - de maine nu mai scriu - vezi bine ca scriu la 2 luni odata - dar nu face pe ipocritul cu mine .... din lup te-ai facut miel ....si nici macar nu recunosti ca ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS .... sub orice forma ...
andrei vladeanu scrie:fara de care te-ai ofili, centre. ca floarea fara lumina.dan _city_center scrie:discutii la '' umbra "....![]()
![]()
Auzi draga Vali , sa scoti castane frumoase din foc cu mina capcaunului e misto - dar nu mai merge .... Aveai acte pe topicul secret cind te retrageai cu clubul din orice organizare daca macar AGVPS indrazneste sa sugestioneze ceva legat de CN ? Ce aveai la mina atunci ? ... Nimic ... - doar o atitudine , condamnata de mine si sustinuta neconditionat si fara parafe de tine !!!Vali Vesa scrie:Bai tu chiar esti culmea prostiei...Val scrie:@Vali Vesa
IPOCRIZIE !
In iarna spuneai ca APCR este cel care hotaraste si daca AGVPS impune ceva sa ruoem protocolul . Tot acel topic secret copiat ( din care eu m-am ales cu toata joaca interlopa ) a fost facut sa va lamuresc eu , Andrei , Prichici , Gabi Sandu , Alin Clluj , samd pe citiva dintre voi restul ca AGVPS are dreptul de inscriere in CM si tu , impreuna cu citiva colegi erati revolutionari .
Cind a fost momentul sa respecti hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii SI SA AFIRMI CEE CE ITI DOREAI ! adica INDEPENDENTA - ai ales varianta AGVPS ............. Zau asa Vali - de maine nu mai scriu - vezi bine ca scriu la 2 luni odata - dar nu face pe ipocritul cu mine .... din lup te-ai facut miel ....si nici macar nu recunosti ca ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS .... sub orice forma ...
Tu ma faci pe mine ipocrit ??? N-am baut apa dupa Oana, cum spui tu, dar sincer am ajuns sa-i dau dreptate in ceea ce te priveste.
Da-mi si mie "hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii" si-mi pun tarana-n cap, asa cum incerci sa faci tu acum. Hotararea de care vorbesti NU EXISTA, sau nu exista in momentul Sacel. Intreaba-l pe Andrei. Dupa aia, daca ai dreptate, ai dreptul sa ma faci ipocrit. Daca nu... ma lasi... Nici scuzele nu mai au nici o valoare...
Tu esti ipocrit, agvps e stapanul, agvps e mama noastra si acum imi reprosezi ca "ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS". Chiar ma intreb de ce pierd timpul cu tine...
Si cu topicul "secret", ca te-ai ales cu "nu stiu ce", mai citeste-l o data maine dimineata si vezi cine era tare'n clanta, eu sau tu...
Si daca de maine nu mai scri, pentru mine, paguba-n cuiperci!
S'auzim de bine,