decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de dan _city_center »

discutii la '' umbra ".... :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vali Vesa

IPOCRIZIE !

In iarna spuneai ca APCR este cel care hotaraste si daca AGVPS impune ceva sa ruoem protocolul . Tot acel topic secret copiat ( din care eu m-am ales cu toata joaca interlopa ) a fost facut sa va lamuresc eu , Andrei , Prichici , Gabi Sandu , Alin Clluj , samd pe citiva dintre voi restul ca AGVPS are dreptul de inscriere in CM si tu , impreuna cu citiva colegi erati revolutionari .
Cind a fost momentul sa respecti hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii SI SA AFIRMI CEE CE ITI DOREAI ! adica INDEPENDENTA - ai ales varianta AGVPS ............. Zau asa Vali - de maine nu mai scriu - vezi bine ca scriu la 2 luni odata - dar nu face pe ipocritul cu mine .... din lup te-ai facut miel ....si nici macar nu recunosti ca ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS .... sub orice forma ...
Ultima oară modificat Joi Iul 01, 2010 19:13 de către Val, modificat de 2 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

dan _city_center scrie:discutii la '' umbra ".... :lol: :lol: :lol:
fara de care te-ai ofili, centre. ca floarea fara lumina. :D
The One Team

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

andrei vladeanu scrie:
Dan Marinita scrie:Am si eu o rugaminte daca se poate cu promisiunile de rigoare si anume SA se poata loga din nou USER_ul Valentin Simescu intre timp a fost "mustruluit " :D de conducerea clubului si garantam de comentarii pertinente. :lol:
Cred ca este asteptat de majoritatea dintre noi pana la urma omul nu a "taiat" pe nimeni. In definitiv daca la altii sa putut cred ca si la noi se poate. Multumesc Anticipat

Promisiunea este valabila si anume ..............SE VA RESPECTA REGULAMENTUL SITE-ului CRAPMANIA
cu mare placere, danute
site-ul crapmania crede in reabilitare si a a 2 a sansa pt fiecare. si a 3 a... etc

cand o sa-l vedem pe valentin simescu participant la o (alta) competitie de pescuit, atunci ridicam ban-ul. daca isi cere scuze.
doar ne aflam pe un forum de competitie, nu-i asa?
De participat participa sigur in competitii dar scuze pentru ce sa isi ceara ca nu a facut nimic mai mult ca ceilalti care au fost reabilitati sau daca ti tu neaparat primestele pe ale mele :D . :lol:
Sigur Andrei
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vali Vesa scrie:Dane,

n-am spus ca TU nu ai facut bine, dar altii au facut rau si ne-au infundat. D'aia am zis ca roata se intoarce... Si lista e deschisa... :lol:
Stiu Vali, orice ar fi eu nu am sa uit lacrimile din ochii cuiva de acolo.Cu prima ocazie cand ne vedem te "curentez" (termenul e la moda chiar daca cu ceva timp in urma se folosea numai de catre meseriasii in PANACOATE de la White Gate de Constanta :lol: ) cu ............. :lol:licoarea marinarului ... dar o mai beau si aviatorii :lol: E de pe acum la rece si ea si gheata :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Iul 01, 2010 20:06 de către Dan Marinita, modificat 1 dată în total.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pe mine unul m-a speriat si mi-a dat mult de gandit cu privire la ceea ce inseamna ACUM pescuitul la crap - imaginea uni BMW jeep seria 6 - lasat la unghi de 45 % pe marginea unei rape , fara ca linga el sa existe persoane care sa supravegheze masina sa nu o ia oricind la vale .... Nu stiu cui apartine masina , dar pesemne ca pasiunea sau ambitia cuiva da la o parte orice secventa financiara conexa fenomenului de pescuit .... Nici nu stiu ce sa zic - bravo pentru ambitia de a pescuii in orice conditii , sau grija la banutii pe care s-au dat pe masina aia - pentru ca exista viata si in afara pescuitului la crap .... cu greutati si succese ... Pe scurt , fenomenul a devenit atit de amplu si complicat ... dracu stie ... Pe vremea primelor calificari la CM eram toti cu Ford , Renault , Dacia , samd - cine avea un jeep era belea ... - ne scotea din namol ( saru'mina Tatae ! ) . Si avea si nada buna .... Acum am si eu masina 4x4 dar in viata mea nu pot sa dorm noaptea cu masina parcata in felul in care am vazut poza de pe site ... Din aceasta cauza pesemne ca sunt depasit de evenimente .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie:@Vali Vesa

IPOCRIZIE !

In iarna spuneai ca APCR este cel care hotaraste si daca AGVPS impune ceva sa ruoem protocolul . Tot acel topic secret copiat ( din care eu m-am ales cu toata joaca interlopa ) a fost facut sa va lamuresc eu , Andrei , Prichici , Gabi Sandu , Alin Clluj , samd pe citiva dintre voi restul ca AGVPS are dreptul de inscriere in CM si tu , impreuna cu citiva colegi erati revolutionari .
Cind a fost momentul sa respecti hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii SI SA AFIRMI CEE CE ITI DOREAI ! adica INDEPENDENTA - ai ales varianta AGVPS ............. Zau asa Vali - de maine nu mai scriu - vezi bine ca scriu la 2 luni odata - dar nu face pe ipocritul cu mine .... din lup te-ai facut miel ....si nici macar nu recunosti ca ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS .... sub orice forma ...
Bai tu chiar esti culmea prostiei...

Tu ma faci pe mine ipocrit ??? N-am baut apa dupa Oana, cum spui tu, dar sincer am ajuns sa-i dau dreptate in ceea ce te priveste.

Da-mi si mie "hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii" si-mi pun tarana-n cap, asa cum incerci sa faci tu acum. Hotararea de care vorbesti NU EXISTA, sau nu exista in momentul Sacel. Intreaba-l pe Andrei. Dupa aia, daca ai dreptate, ai dreptul sa ma faci ipocrit. Daca nu... ma lasi... Nici scuzele nu mai au nici o valoare...
Tu esti ipocrit, agvps e stapanul, agvps e mama noastra si acum imi reprosezi ca "ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS". Chiar ma intreb de ce pierd timpul cu tine...

Si cu topicul "secret", ca te-ai ales cu "nu stiu ce", mai citeste-l o data maine dimineata si vezi cine era tare'n clanta, eu sau tu...

Si daca de maine nu mai scri, pentru mine, paguba-n cuiperci!

S'auzim de bine,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:
dan _city_center scrie:discutii la '' umbra ".... :lol: :lol: :lol:
fara de care te-ai ofili, centre. ca floarea fara lumina. :D

ma ofilesc pe functie :D :D cind iau salariu?... :D :D :D
ai vazut ca Buhac Costica nu mai scrie pe aici?...a ramas blocat de cind a vazut cita lume buna a studiat hirtiile. la mine in stand:roll:dar mai ales semnaturile :roll: a si plecat din echipa mea .de frica :D

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:
Val scrie:@Vali Vesa

IPOCRIZIE !

Bai tu chiar esti culmea prostiei...

Tu ma faci pe mine ipocrit ??? N-am baut apa dupa Oana, cum spui tu, dar sincer am ajuns sa-i dau dreptate in ceea ce te priveste.

Da-mi si mie "hotarirea APCR - publicata si semnata de toti presedintii" si-mi pun tarana-n cap, asa cum incerci sa faci tu acum. Hotararea de care vorbesti NU EXISTA, sau nu exista in momentul Sacel. Intreaba-l pe Andrei. Dupa aia, daca ai dreptate, ai dreptul sa ma faci ipocrit. Daca nu... ma lasi... Nici scuzele nu mai au nici o valoare...
Tu esti ipocrit, agvps e stapanul, agvps e mama noastra si acum imi reprosezi ca "ai pierdut CEA MAI BUNA OCAZIE de aroganta si de separare fata de AGVPS". Chiar ma intreb de ce pierd timpul cu tine...

Si cu topicul "secret", ca te-ai ales cu "nu stiu ce", mai citeste-l o data maine dimineata si vezi cine era tare'n clanta, eu sau tu...

Si daca de maine nu mai scri, pentru mine, paguba-n cuiperci!

S'auzim de bine,
Auzi draga Vali , sa scoti castane frumoase din foc cu mina capcaunului e misto - dar nu mai merge .... Aveai acte pe topicul secret cind te retrageai cu clubul din orice organizare daca macar AGVPS indrazneste sa sugestioneze ceva legat de CN ? Ce aveai la mina atunci ? ... Nimic ... - doar o atitudine , condamnata de mine si sustinuta neconditionat si fara parafe de tine !!!
Cind a fost cazul sa iti asumi atitudinea CLAMATA si POSTATA pina la refuz si greata , tot pe baza celor scrise pe Forum de colegii tai , la fel ca in iarna , ce ai facut .... ? Iti pierzi vremea cu mine ? .... Ok . Se pare ca si eu mi-am pierdut multa vreme cu atitudinea ta si daca stiam din iarna ca vei ceda la prima decizie fara hartie , o reglam din iarna ....si poate era mai bine . Tot ipocrit ramai .... nu iti asumi nimic concret ....Si daca nu imi raspunzi , paguba din ciuperci ramine la tine .
Eu am facut ceva dovedit vreo 5-6 ani legat de CN , am si participat la vreo 4-5 selectii , din pacate fara reusita , dar sa stii ca cunosc joaca !!! Tu ai avut ocazia UNICA si ai ratat-o ...! Si mai lasa-ma cu atitudini teatrale - explica celor din APCR care au votat ceva , de ce ai facut altceva , tu care erai stapinul inelelor si care afirmai GUERRILA pina ti-au venit maestrii vazduhului pe balta , ca nu primesti pe nimeni ....in afara deciziei APCR . E usor sa arunci pe Vladeanu ... de fapt stiai decizia lui - dar tu erai reprezentativ in ceea ce priveste opozitia APCR vs AGVPS ! Ce ai facut si ce ti-ai asumat ??? Nimic .
Te-ai facut mic si ai aruncat pe Vladeanu ca nu ti-a dat scris .... Pesemne ca si daca aveai hartie faceai tot asa cum ai procedat ...... Vazduhul era peste tine si nu stiai ce sa mai faci ...

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

val&vali
nu are rost sa va jigniti

din punctul meu de vedere val are dreptate.
vali a fost zmeu pana cand au venit soimii la sacel
chestiunea cu hartia este un tertip, un subterfugiu de 2 lei.
personal la ora 17,oo, miercuri, i-am trimis lui bentu decizia unanima a cluburilor APCR. si am postat-o pe acest site, foarte urmarit de pe cele trei balti miercuri seara. era clara decizia cluburilor apcr.

vali vesa putea sa stranga carabalacul si sa plece. sa nu organizeze. afirmase in dese randuri ca il doare-n cot de AGVPS. ce putea sa pateasca?

de asemenea, fronda putea fi comuna, pe toate cele trei lacurile.

sau putea sa fie acum la lates

sau la finala

numai ca nimeni nu vrea s-o faca cu consecinte directe. revolta. s-o faca altii, daca se poate cat mai departe.

asta e realitatea vali si val.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”