Moderator: Dan Mitranescu
Salut,pycostef scrie: ↑Mar Feb 08, 2022 11:45Buna ziua dl. Dan...pt un aruncător mediu dar care caută să obțină o distanta cat mai mare ce recomandați Mtx 16 black edition sau Tazura Clasa 3K ?
Și totodată care este diferența dintre mulinetele MT 14000 plus și MX 14000 plus, că am tot căutat dar nu am găsit.
Mulțumesc frumos!
Alcool izopropilic ..... ii freci bine cu o carpa imuiata in alcool izopropilic se poate folosi si alcool tehnic dar poate sa albeasca.Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Feb 06, 2022 1:38Salut. Nu stiu exact. Subiectul era discutat pe undeva, dar nu mai stiu unde. Poate ne ajuta colegii de forum.pycostef scrie: ↑Vin Feb 04, 2022 10:59Buna ziua dl. Dan...am un set de avertizori hakuyo 2018 luați de la magazin la.inceputul lui 2019 parca...ideea că au devenit lipicioși pe anumite porțiuni și mă deranjează teribil...aveți idee cum se pot curata cel eficient fara sa se albeasca plasticul ?
Mulțumesc frumos!
Salut.pycostef scrie: ↑Mie Feb 16, 2022 23:10Buna seara dl. Mitranescu...am o problema cu inelul de strangere al mandrinei de la o lanseta Tazura Class 3K...se mai poate repara si daca da, cam care este costul acestei operatii ? Mentionez ca acesta a fost taiat de un amic care nu reusea sa mai desfaca "piulita" ca sa scoata mulineta. Multumesc frumos!
Ma intereseaza.