FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Remus Munteanu

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Remus Munteanu »

Gabi eu nu am fost pe MV ...Tu faci niste afirmatii pentru care ar trebui sa ai niste probe ca daca nu....Stiu ca esti suparat si e normal sa fii dupa un asemenea concurs....Sigur e ca banii despre care vorbesti tu nu sunt din clubul nostru.Sigur e ca dupa ceva timp iti va trece supararea si te vei intoarce la sentimente mai bune fata de PLANET CARP...Oricum atat voi cat si Soimul meritati felicitari pentru modul in care ati tras de voi...Cand vrei te asteptam la LATES:facem un casting ,bem o Francusa etc...Felicitari si dl-ui Petcu chiar daca nici el nu prea ne iubeste... :lol: :lol: :lol:

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Remus nu am avut niciodata nimic personal cu voi. dar ce nu pot eu sa cred acum este ca in lotul vostru s-au facut incalcari de regulament si lumea ne-a luat pe noi la maciuca ca e vrem sa castigam la contestatii. adica am simtit ca toata lumea, absolut toata lumea ne-a fost ostila. Si atunci de ce sa am eu respect fata de oamenii care cum ma prind imi da la cap. cum dracu de sa facut greseala tocmai pe fisa voastra de la B3. ca la noi nu a fost nici o greseala nici in plus nici in minus. cum faci ca eu ma uit de 2 ore pe fisa aia si nu inteleg cum au calculat astfel incat sa zic uite ma poate au gresit aici. deci eu acum caut o scuza ca sa-mi demonstreze ca chiar a fost o greseala si nu a fost vointa cuiva...dar nu gasesc nici macar un mic argument.crezi ca mi imi place ca sint in halul asta. ca am prins atata peste si nu ma pot bucura o secunda de asta. Gabi Sandu imi spune la telefon ca el a venit si ne-a felicitat dupa primele verificari ale fiselor dar s-a repetat verificarea de cateva ori bune si brusc s-au gasit 10 kg in plus la voi. de la grame la 10 kg e diferenta prea mare. cine imi poate raspunde mie la astea? in rest te salut si sa sti ca nu am nimic cu nimeni de la voi in afara de Gabi Sandu. el s-a lasat ajutat ca sa spun frumos.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

valentin dumitru scrie:Un lucru este cert, Clubul Carping a ajuns pana in finala pe carca lor si meritau s-o castige.
Dar de unde ai dedus asta Gabi ? Eu cred ca Planet au avut rezultate mai bune pe parcurs, plus ca au facut doar ceea ce trebuiau sa faca pescarii in acest CN : sa pescuiasca !

Si te asigur eu ca vor avea rezultat bun in Anglia, asta si datorita valorii dar si datorita faptului ca toata lumea este alaturi de ei si ii sprijina ! :wink: (mai putin 2-3 oameni, dar asta este alta discutie... :oops: )

Hai Romania, hai Planet ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Madalin 88 scrie:domnule petcu cu mana pe inima va spun ca in opinia mea si a multor buzoieni mv2 e cea mai buna balta de carp din romania ...poate voi avea deosebita placere sa va cunosc si sa va felicit personal ma uit la rezultatul final si nu imi vine sa cred ca mai exista balta in romania unde 3 mari cluburi sa scoata in 72 de ore 6 tone de peste ,....e de necrezut inca o data felicitari !!

MULTUMESC PENTRU FELICITARI!!!!! POATE NE VOM INTILNI PE BALTA!!!!MENTIONEZ CA S-AU CAPTURAT MAI MULT DE 6 TONE DE CRAP:

GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU =1218 KG CRAP!!!!!
LIVIU MIHAI - VIRGIL ZAIT = 1111 KG CRAP!!!!!
9 ECHIPE = 72 ORE = 6.645 KG CRAP!!!!!
Victoras Petcu

daniel_moldovan

Mesaj de daniel_moldovan »

Ceva informatii despre captura, numar de bucati, media capturilor pe standuri / sectoare, etc... incerc sa imi fac o idee despre ce efort e necesar sa pui peste 1 tona de peste pe saltea. :shock:

daniel_moldovan

Mesaj de daniel_moldovan »

Si intradevar super pescari pe super balta !!!

Felicitari tuturor !

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Vladut Mateianu scrie:
valentin dumitru scrie:Un lucru este cert, Clubul Carping a ajuns pana in finala pe carca lor si meritau s-o castige.
Dar de unde ai dedus asta Gabi ? Eu cred ca Planet au avut rezultate mai bune pe parcurs, plus ca au facut doar ceea ce trebuiau sa faca pescarii in acest CN : sa pescuiasca !

Si te asigur eu ca vor avea rezultat bun in Anglia, asta si datorita valorii dar si datorita faptului ca toata lumea este alaturi de ei si ii sprijina ! :wink: (mai putin 2-3 oameni, dar asta este alta discutie... :oops: )

Hai Romania, hai Planet ! :wink:
Aceasta afirmatie a fost facuta de mine ( Vali Dumitru )
Clubul Carping a participat la toate mansele si a mers mai departe fara contestatii si jocuri de culise.
Ce rezultate mai bune au avut Planet in conditiile in care nu au participat la mansa de la Sacel?
Valentin Dumitru

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Ciuchi scrie:De balta pe care s-a tinut finala nu mai e nimic de spus... decat ca e BALTA. Felicitari d-lui Victor pentru ce a realizat acolo si pentru ceea ce poate oferi pescarilor de crap.
D-le Victor Petcu, dupa cum vedeti si eu v-am felicitat pentru balta pe care o administrati, cu toate ca prima data cand am ajuns la dvs. la balta acum vreo 2 luni i-ati spus colegului meu ca as cam avea "fata de braconier". Va spun sincer ca am fost destul de jignit si am vrut sa plec atunci, insa mi-a trecut si am considerat ca probabil a fost o gluma. Nu mai intru in detali si justificari in legatura cu C&R-ul pe care-l practic ca cine ma cunoaste stie cu certitudine ca nu ma intereseaza "portbagajul" nici daca platesc o taxa in contul careia am dreptul la retinere. Am vrut de mult sa va spun chestia asta, insa nu ne cunoastem si nici n-am avut prilejul, insa v-am spus-o acum ca-mi statea pe inima, cu toate ca sunt off-topic si imi cer scuze pe aceasta cale celorlalti forumisti. Si chiar va rog sincer sa-mi spuneti, daca nu a fost o gluma, dupa ce trasaturi ale fetei ati considerat dvs. ca as fi braconier? :roll:
Daca doriti va trimit o poza prin mail cu mine in prim plan s-o studiati mai bine si sa-mi spuneti si mie de ce considerati asta. :mrgreen:
Daniel Ciuchendea

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

[quote="Zarguzon Adi"][quote="gabi"]felicitari domnului Victor Petcu pentru ca a creeat o asemenea pista de concurs.Cred ca e foarte greu de intretinut si mai ales de pazit.

MULTUMESC PENTRU FELICITARI DL ZARGUZON!!!!! AVETI DREPTATE IN CEEA CE PRIVESTE CU INTRETINEREA SI PAZA BALTII!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

gabi scrie:felicitari domnului Victor Petcu pentru ca a creeat o asemenea pista de concurs.Cred ca e foarte greu de intretinut si mai ales de pazit.
MULTUMESC PENTRU FELICITARI DL GABI TOMULESCU!!!!! FELICITARI SI DVS SI DLUI SORIN RUDEANU,PENTRU RECORDUL NATIONAL SI EUROPEAN (NU STIU INCA DACA SI MONDIAL),ACELA DE A CAPTURA INTR-UN CONCURS OFICIAL DE 72 ORE(FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010) CANTITATEA DE 1218 KG DE CRAP!!!!!INCA O DATA FELICITARI!!!!!
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”