HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de Victoras Petcu »

P.S. Unul din cei doi care au cazut pe jos de bucurie,la anuntarea primului rezultat,a fost cel (nu stiu cum se numeste) cu "gabaritul" cel mai mare de la "Planet Carp",care chiar era cel mai bucuros in acel moment,iar la anuntarea rezultatului de la a patra recalculare,cind ati fost declarati din nou"cistigatori",fata de felul in care se purta de bucurie la prima calculare a fiselor,la a patra recalculare nu se mai observa acea bucurie pe chipul lui pe care o avea la anuntarea primului rezultat!!!!! :wink:
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Asa e. Era frumos daca ramanea asa dupa prima numarare. Din pacate soarta s-a jucat cu nervii nostri. Eu nici la premiere nu m-am putut bucura asa cum as fi vrut. Dar asta este o alta discutie.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

gabisandu scrie:Nu, nu gresiti deloc. Dupa renumarare peste cu peste pe foile arbitrilor s-a gasit greseala la calcul a celor 10kg. Arbitru sef nea Cici a solicitat si fisele concurentilor pentru a verifica daca sunt identice valorile pe ambele fise.

P.S. - Trebuia sa vedeti ca in loc de bucurie, au fost lacrimi dupa atata chin si anunturi. Ba ca am castigat, ba ca am pierdut, ba ca am castigat iar.
La a doua si a treia recalculare,am fost si eu in cort si tot asa s-a procedat,s-a calculat peste cu peste!!!!! La a patra recalculare m-am plictisit si am stat afara la mese impreuna cu cei de la "Soimul" si cu Bodo!!!!! Eu am spus ceea ce am observat si atit !!!!!!
Victoras Petcu

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

vineri la ora 18 nu apare schimbarea facuta la standul C2...cred ca ai facut-o mai tarziu.

Gabi Sandu distragi atentia de la subiect. nelamurirea este cum de acel peste de 10.3 kg este cuprins in totalul de 420.69 iar la urmatorul cantar se face totalul de `449.5 si se omite exact cantitatea de 10.3 kg. de ce nu s.a gresit cu o alta greutate, de ce greutatea cu care s-a gresit se regaseste ca cee a unui peste din cantarul anterior. putea sa greseasca cu 4 kg, 1 kg...eu tocmai de aceea intreb..oare nu cumva acel peste a fost trecut pur si simplu in timpul celui de al doilea cantar pe o rubrica lasata goala in timpul celui de la 18?
si inca ceva ...la acel peste arbitrul scrie "zece "..la cel de 15 scrie "unu cinci" in loc de "cincisprezece"si la cel de 14 " unu patru" in loc de "paisprezece"...Gabi Sandu ce vorbim noi aici !!!! o sa spui ca asa se scria si la celelalte echipe...DA.. ca doar nu era tampit sa greseasca pe la fisele adversarilor si sa treaca vreun "unu" in fata. Noi ne-am concentrat numai pe pescuit in timp ce tu ai venit cu o armata de oameni care se faca atmosfera pe acolo...
Ia-o si p'asta...cine e ala gras cu ochelari de la 11.57 tipa ca descreieratu la Floraru si Mircea : "Carping scoateti lansetele din apa..." iar dupa ce le-au scos la 2 minute a sunat semnalul de final...? ala nu era tot al tau.
Si omu de la noi dupa sector care era tot de la Planet si care se ratoia la noi sa nu ne mai ocupam de lansetele de rezerva si sa terminam cantarul. acolo erau arbitrii si nu ii puteam atinge nici cu o vorba...pe asta se bazau si cautau nod in papura dar astea sunt mici sicane pe care nu le-am luat in seama. A si tot omul asta de la noi dupa sector a sustinut ca cei de pe A1 au nadit noaptea cu mana pentru ca nu au stiut :D :D :D
Pescarii ...ti-am mai spus...nu au nici o vina... dar ,voi managerii si arbitrii Planet Carp o sa purtati povara acestui titlu FURAT la mustata...bine'nteles si din cauza noastra, ca v-am creeat conditii optime. A si sunt sigur ca ati avut si alte ajutoare.
Tu aveai grija sa nu nadeasca cineva pe malul celalalt cu cine stie ce...si defapt tu ai venit pregatit pentru foarte multe combinatii.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

auzi gabi... da omu-arbitru de pe B-uri ce zice...as fi curios sa stiu ce argument are el.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

La fel ma intreb si eu cum a fost posibil sa ne dea la inceput pe noi castigatori cu 2kg si apoi pe voi cu 90grame. Cine a avut interes sa faca calculele gresite. Evident ca nimeni. Din pacate cei care calculeaza sunt oameni si spre surprinderea ta mai gresesc. Cand au gresit in favoarea voastra eu nu am acuzat pe nimeni, ba din contra am venit si te-am felicitat.

Sunt multe de spus. Deocamdata faci acuze care nu au nici-un suport si jignesti munca unor oameni care au luptat cinstit, inclusiv a mea. Oamenii astia au devenit campioni nationali pe munca lor, nu au primit nimic si nu a facut lucruri de care sa le fie rusine. Cat despre Dumnezeu, vezi ca este sus si vede. Iar eu sunt curat, nu-mi permit sa stric relatia cu el doar pentru un titlu de campion. Poate de aia ma si iubeste.

P.S. - Este la Hobaia. Du-te si intreaba-l.

Gabi Tomulescu

cele 2 kilograme au fost lansate de oamenii tai care faceau socoteli. prima socoteala oficiala a fost cea cu 90 grame calculata si de Dan Petre.

ia fa si tu socotelile pe fisele care le-am pus eu si vezi in ce situatie se poate gresi cu 10.3 kg. la cantarul de la ora 21. daca tot vrei tu sa faci pe desteptul.

din cauza voastra pescarii o sa fie inclusi in situatia asta penibila. ei au pescuit si atat. pentru ei jos palaria.

a stai asa ia vezi cum...pe ultima fisa de la B3 apare un total de 864..dupa care este taiat si scrie 846.

Ba da numai la voi si pentru voi s-a gresit?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

ia minuneaza-te
Fişiere ataşate
IMG_3918.jpg
IMG_3918.jpg (68.5 KiB) Vizualizat de 1060 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

esti de tot rasul !!!!!!!!!! cum vrei tu sa acoperi ca pisica.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Ma opresc aici, pentru ca oricum nu ajungem la nici-un consens, nu vreau sa mai intru in nici-o polemica cu tine. Probabil ca indiferent de argumentele mele, tu vei gasi altele in loc. Considera ce vrei, este dreptul tau. Eu nu mai am de gand sa te conving de nimic.

In incheiere iti spun ca ar trebui sa iei in calcul si faptul ca nimeni nu a pacalit pe nimeni. Banuiesc ca posibilitatea asta nu exista pentru tine si inteleg ca trebuie sa gasesti o justificare pentru faptul ca niste baieti modesti cu mulinete Okuma si lansete din Bazar au castigat CN.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”