vineri la ora 18 nu apare schimbarea facuta la standul C2...cred ca ai facut-o mai tarziu.
Gabi Sandu distragi atentia de la subiect. nelamurirea este cum de acel peste de 10.3 kg este cuprins in totalul de 420.69 iar la urmatorul cantar se face totalul de `449.5 si se omite exact cantitatea de 10.3 kg. de ce nu s.a gresit cu o alta greutate, de ce greutatea cu care s-a gresit se regaseste ca cee a unui peste din cantarul anterior. putea sa greseasca cu 4 kg, 1 kg...eu tocmai de aceea intreb..oare nu cumva acel peste a fost trecut pur si simplu in timpul celui de al doilea cantar pe o rubrica lasata goala in timpul celui de la 18?
si inca ceva ...la acel peste arbitrul scrie "zece "..la cel de 15 scrie "unu cinci" in loc de "cincisprezece"si la cel de 14 " unu patru" in loc de "paisprezece"...Gabi Sandu ce vorbim noi aici !!!! o sa spui ca asa se scria si la celelalte echipe...DA.. ca doar nu era tampit sa greseasca pe la fisele adversarilor si sa treaca vreun "unu" in fata. Noi ne-am concentrat numai pe pescuit in timp ce tu ai venit cu o armata de oameni care se faca atmosfera pe acolo...
Ia-o si p'asta...cine e ala gras cu ochelari de la 11.57 tipa ca descreieratu la Floraru si Mircea : "Carping scoateti lansetele din apa..." iar dupa ce le-au scos la 2 minute a sunat semnalul de final...? ala nu era tot al tau.
Si omu de la noi dupa sector care era tot de la Planet si care se ratoia la noi sa nu ne mai ocupam de lansetele de rezerva si sa terminam cantarul. acolo erau arbitrii si nu ii puteam atinge nici cu o vorba...pe asta se bazau si cautau nod in papura dar astea sunt mici sicane pe care nu le-am luat in seama. A si tot omul asta de la noi dupa sector a sustinut ca cei de pe A1 au nadit noaptea cu mana pentru ca nu au stiut
Pescarii ...ti-am mai spus...nu au nici o vina... dar ,voi managerii si arbitrii Planet Carp o sa purtati povara acestui titlu FURAT la mustata...bine'nteles si din cauza noastra, ca v-am creeat conditii optime. A si sunt sigur ca ati avut si alte ajutoare.
Tu aveai grija sa nu nadeasca cineva pe malul celalalt cu cine stie ce...si defapt tu ai venit pregatit pentru foarte multe combinatii.