Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Genesica tata,omul imi e coleg si prieten si stiu ca a bagat f multi bani,nu stiu cat,insa pot sa-ti spun ca stiu provenienta bilelor si l-au costat un mil\kg si a avut cca 20 kg si asta o stiu sigurGenes Florin scrie:Sincer nici eu nu te cred ca ai bagat 45 mil in concurs, poate ti-ai luat lansete echipament ceva, nu ai cum sa bagi atatia bani.stan madalin scrie:Nu vreau sa fiu inteles gresit .chiuchi scrie:Doamneee... ce panarama de concurs! Bine macar ca v-ati distrat si v-ati simtit bine alaturi de companiile celorlalte standuri
Ceea ce am avut de criticat din partea organizatorilor a fost atitudinea lui Costel Stanila care ne-a facut mincinosi in fata in sensul " si chiar ati bagat 4.500 lei in concursul asta ? " . Da serifule , atata ne-a dus .
Costel Stanila , sa-i multumesti colegului meu de echipa , Valentin Ionita , care a fost foarte calm .
In rest am rugat doar mare atentie in alegerea locatiilor urmatoare . Totusi este Cupa Romaniei .
Pt. ca daca balta asta este discreditata fiindca a fost recoltata chiar si pe ultima suta de metrii ca, nu ne dorim acelasi lucru si cu A.P.C.R.
Cat pentru cei care cred ca fac asta din invidie , nu eram nebun sa sper la un loc in primii 10 , pt. ca au fost multi pescari mai titrati si mai talentati . Tot ce imi doream era sa prind peshte la nivelul acestui concurs si sa-mi bat recordurile personale , exemple alte balti demne de astfel de concursuri .
Aceasta Cupa a Romaniei a fost crucia balti, daca nu se calma colegu iesea cu baie in sange.![]()
![]()
Ti se pare multbaltazar scrie:@bogdan
la 1 milion kilu inseamna ca prins bine . apropo, ce a folosit asa scump si cu zero rezultate ?sa stim sa ne ferim...
![]()
![]()
bogdanel si tu ti-ai procurat tot de la aceiasi sursa bilele?Dan Badarcea scrie:[quote="Ungureanu Bogdan"
Genesica tata,omul imi e coleg si prieten si stiu ca a bagat f multi bani,nu stiu cat,insa pot sa-ti spun ca stiu provenienta bilelor si l-au costat un mil\kg si a avut cca 20 kg si asta o stiu sigur
Nu credvali ionita scrie:bogdanel si tu ti-ai procurat tot de la aceiasi sursa bilele?Dan Badarcea scrie:[quote="Ungureanu Bogdan"
Genesica tata,omul imi e coleg si prieten si stiu ca a bagat f multi bani,nu stiu cat,insa pot sa-ti spun ca stiu provenienta bilelor si l-au costat un mil\kg si a avut cca 20 kg si asta o stiu sigur![]()
![]()