CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Bogdan Buzatu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Te-ai prins!!!Bravo :D :D :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Genes Florin scrie:
stan madalin scrie:
chiuchi scrie:Doamneee... ce panarama de concurs! Bine macar ca v-ati distrat si v-ati simtit bine alaturi de companiile celorlalte standuri
Nu vreau sa fiu inteles gresit .
Ceea ce am avut de criticat din partea organizatorilor a fost atitudinea lui Costel Stanila care ne-a facut mincinosi in fata in sensul " si chiar ati bagat 4.500 lei in concursul asta ? " . Da serifule , atata ne-a dus .
Costel Stanila , sa-i multumesti colegului meu de echipa , Valentin Ionita , care a fost foarte calm .

In rest am rugat doar mare atentie in alegerea locatiilor urmatoare . Totusi este Cupa Romaniei .
Pt. ca daca balta asta este discreditata fiindca a fost recoltata chiar si pe ultima suta de metrii ca, nu ne dorim acelasi lucru si cu A.P.C.R.

Cat pentru cei care cred ca fac asta din invidie , nu eram nebun sa sper la un loc in primii 10 , pt. ca au fost multi pescari mai titrati si mai talentati . Tot ce imi doream era sa prind peshte la nivelul acestui concurs si sa-mi bat recordurile personale , exemple alte balti demne de astfel de concursuri .
Sincer nici eu nu te cred ca ai bagat 45 mil in concurs, poate ti-ai luat lansete echipament ceva, nu ai cum sa bagi atatia bani.
Aceasta Cupa a Romaniei a fost crucia balti, daca nu se calma colegu iesea cu baie in sange. :lol: :lol: :lol:
Genesica tata,omul imi e coleg si prieten si stiu ca a bagat f multi bani,nu stiu cat,insa pot sa-ti spun ca stiu provenienta bilelor si l-au costat un mil\kg si a avut cca 20 kg si asta o stiu sigur :wink:
catch&release

vali s.

Mesaj de vali s. »

@ Vali Dumitru : Sincere felicitari!

La concursul asta chiar trebuia rabdare de "chinez batran"! :twisted: Am avut, dar fara rezultat :roll:

Toate cele bune si spor la vanzari!
vali si alex
Mr. Fish

baltazar

Mesaj de baltazar »

@bogdan

la 1 milion kilu inseamna ca prins bine . apropo, ce a folosit asa scump si cu zero rezultate ? :lol: sa stim sa ne ferim... :lol: :lol: :lol:

vali ionita

Mesaj de vali ionita »

baltazar scrie:@bogdan

la 1 milion kilu inseamna ca prins bine . apropo, ce a folosit asa scump si cu zero rezultate ? :lol: sa stim sa ne ferim... :lol: :lol: :lol:
Ti se pare mult :lol: :lol: :lol:
Intradevar am cumparat nada de la uni dintre cei mai buni si cu cele mai bune rezultate problema nu este nada este pestele ca nu este , HOBAIA este o balta stil bazin olimpic ,
Stai linistit bogdane ca nici pentru mine nici pentru multi prieteni de ai mei sau terminat concursurile organizate de............,ma duc la stolnici la bunget la chiroiu etc dar la saraci de balti nu mai am ce cauta
Acea nada care am folosito nu a fost lac in romania sa nu prind peste asta este invatare de minte sa nu ai incredere in.......

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

[quote="Ungureanu Bogdan"
Genesica tata,omul imi e coleg si prieten si stiu ca a bagat f multi bani,nu stiu cat,insa pot sa-ti spun ca stiu provenienta bilelor si l-au costat un mil\kg si a avut cca 20 kg si asta o stiu sigur :wink:[/quote]

bogdanel si tu ti-ai procurat tot de la aceiasi sursa bilele? :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

vali ionita

Mesaj de vali ionita »

Dan Badarcea scrie:[quote="Ungureanu Bogdan"
Genesica tata,omul imi e coleg si prieten si stiu ca a bagat f multi bani,nu stiu cat,insa pot sa-ti spun ca stiu provenienta bilelor si l-au costat un mil\kg si a avut cca 20 kg si asta o stiu sigur :wink:
bogdanel si tu ti-ai procurat tot de la aceiasi sursa bilele? :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nu cred :wink: :wink: :wink:
Am avut nada completa ,bile ,grambel,spartura etc de la o pers
Si 13-14 kg de bile de la alta
Asa ca nu cred ca am avut nada la fel
Dar in fine nu mai este buna nada pe hobaia se prinde la porumb din recolta 2009

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

vali ionita scrie:
Dan Badarcea scrie:[quote="Ungureanu Bogdan"
bogdanel si tu ti-ai procurat tot de la aceiasi sursa bilele? :lol: :lol: :lol:
Nu cred :wink: :wink: :wink:
Am avut nada completa ,bile ,grambel,spartura etc de la o pers
Si 13-14 kg de bile de la alta
Asa ca nu cred ca am avut nada la fel
Dar in fine nu mai este buna nada pe hobaia se prinde la porumb din recolta 2009[/quote]
vali nu fi suparat ,in concursuri se mai si pierde.acum asta a fost,alta data poate fi mai bine,totul este sa nu-ti pierzi increderea in tine.cand nu prindem,toti gasim cate o scuza,sau dam vina pe ceva,pe cineva(nada,presiune,balta,organizatori,vecinul de stand....)si exemplele pot continua.
eu zic ca important este sa participi :wink: :wink:
Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ vali ionita

la prima editie a Cupei Romaniei care a avut loc la Sarulesti in 2002 au participat cam 90 de echipe din care au punctat cam 10 ,a castigat Pantaru si Cosma , doi ani mai tarziu la a doua editie a Cupei Romaniei la Sandulita au participat cam 60 de echipe din care au punctat maxim 10 , a castigat Nae si Maty dar nu a urlat nimeni ca acum , adevarul ca pe atunci nu era in trend injurarea apcr-ului si a lui Vladeanu. Asa ca mai bine fir intins la concursuri (cat mai multe) si invata sa si pierzi ca sa ajungi un castigator
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”