Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
va asigur ca vom tine cont de rugamintea d-voastra.stan madalin scrie: Va aduc aminte ca la adresa A.P.C.R. am avut o singura rugaminte si anume ca pe viitor sa fie mai atenti la selectarea baltii pe care se va tine un concurs de o asemenea anvergura . Nu se poate ca la o balta pe care se desfasoara Cupa Romaniei sa se castige cu rezultate mai slabe decat pe un lac de pe un islaz braconat ani la rand .
Am spus ca rezultatul slab afecteaza atat reputatia A.P.C.R. , cat si increderea pescarilor ca A.P.C.R. poate organiza un concurs bine cotat .
Multumesc!Megabass scrie: Felicitari Vali Dumitru! Un pescar de competitie valoros, onest si cu coloana vertebrala! Poate unic!
Multumesc!hotzescu scrie:@ Vali Dumitru : Sincere felicitari!
La concursul asta chiar trebuia rabdare de "chinez batran"!Am avut, dar fara rezultat
![]()
Toate cele bune si spor la vanzari!
vali si alex
Multumim dl. Vladeanu !!andrei vladeanu scrie:stan madalin scrie: inca o data, rezultatele pescarilor de anul acesta de pe hobaia ne-a facut sa credem ca vom avea un concurs reusit.
a treia oara imi cer scuze in numele apcr pentru rezultatele slabe inregistrate la cupa romaniei si va asigur ca anul viitor se va schimba locatia.
Multumesc!ValiRom scrie:Era sa uit
Felicitari Vali Dumitru si George Bratianu !!!
Langa voi nu erau cumva campionii nationali ?
Multumesc!laurentiu sarghie scrie: Shi Vali Dumitru a pescuit la fel ca noi, dar probabil datorita experientei si inteligentei a reusit sa castige. Anul trecut la mansa de la Darvari a pesuit in Baraj la 5 m de mal. S-a adaptat conditiilor si a prins. Nu l-a injurat pe Victor Oana.
Inca odata felicitari Vali Dumitru, esti pescar adevarat. Shi in primul rand modest.