CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
stan madalin
Puncte: 0

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de stan madalin »

Bla , bla , bla ......... vorbe , vorbe si pareri .

Cititi fratilor postarile anterioare .

Am dat impresia ca am ceva cu A.P.C.R. ? Nu cred . Am ceva cu Costel Stanila de la A.P.C.R. . Si este ceva de natura personala nu la nivel de competitie . Am specificat in postarile anterioare .

Va aduc aminte ca la adresa A.P.C.R. am avut o singura rugaminte si anume ca pe viitor sa fie mai atenti la selectarea baltii pe care se va tine un concurs de o asemenea anvergura . Nu se poate ca la o balta pe care se desfasoara Cupa Romaniei sa se castige cu rezultate mai slabe decat pe un lac de pe un islaz braconat ani la rand .
Am spus ca rezultatul slab afecteaza atat reputatia A.P.C.R. , cat si increderea pescarilor ca A.P.C.R. poate organiza un concurs bine cotat .

#Bogdan B

Nu ma intereseaza ce crezi tu despre suma alocata de echipa mea acestui concurs .
Dar ai grija ca mergi pe urmele lui Costel Stanila si ma faci mincinos . Nu ma cunosti !!!!! Abtine-te !!!!!!

P.S. In lipsa mea de experienta , am acordat o importanta prea mare acestui concurs si am vrut sa fim pregatiti cat mai bine , automat achizitionand cat mai multa nada si din surse cat mai bune .
Catch & Release

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Si inca ceva .

Nada asta a fost testata pe multe balti cum a spus si colegul meu . Si am prins mult cu ea .
Dar baltile respective aveau peshte .
Catch & Release

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

stan madalin scrie: Va aduc aminte ca la adresa A.P.C.R. am avut o singura rugaminte si anume ca pe viitor sa fie mai atenti la selectarea baltii pe care se va tine un concurs de o asemenea anvergura . Nu se poate ca la o balta pe care se desfasoara Cupa Romaniei sa se castige cu rezultate mai slabe decat pe un lac de pe un islaz braconat ani la rand .
Am spus ca rezultatul slab afecteaza atat reputatia A.P.C.R. , cat si increderea pescarilor ca A.P.C.R. poate organiza un concurs bine cotat .
va asigur ca vom tine cont de rugamintea d-voastra.
totusi, va rog sa ma credeti ca ceea ce s-a intamplat acum nu s-a intamplat din cauza ca nu am selectionat atenti balta.
inca o data, rezultatele pescarilor de anul acesta de pe hobaia ne-a facut sa credem ca vom avea un concurs reusit.
a treia oara imi cer scuze in numele apcr pentru rezultatele slabe inregistrate la cupa romaniei si va asigur ca anul viitor se va schimba locatia.
The One Team

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Megabass scrie: Felicitari Vali Dumitru! Un pescar de competitie valoros, onest si cu coloana vertebrala! Poate unic!
Multumesc!
hotzescu scrie:@ Vali Dumitru : Sincere felicitari!

La concursul asta chiar trebuia rabdare de "chinez batran"! :twisted: Am avut, dar fara rezultat :roll:

Toate cele bune si spor la vanzari!
vali si alex
Multumesc!
Valentin Dumitru

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

andrei vladeanu scrie:
stan madalin scrie: inca o data, rezultatele pescarilor de anul acesta de pe hobaia ne-a facut sa credem ca vom avea un concurs reusit.
a treia oara imi cer scuze in numele apcr pentru rezultatele slabe inregistrate la cupa romaniei si va asigur ca anul viitor se va schimba locatia.
Multumim dl. Vladeanu !!

Asta era de retinut si imi pare bine ca am fost inteles .

Va asigur ca aceasta este ultima mea postare in legatura cu Cupa Romaniei 2010 .

Felicitari organizatorilor si participantilor .

Toata stima si tot respectul meu pt. castigatori !!!! O meritati din plin . BRAVO SI FIR INTINS IN CONTINUARE !!!
Catch & Release

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Oameni buni, shi echipa noastra a avut de suferit la acest concurs, am luat doi romanesti in ultimile 12 ore de concurs si aia cu mari eforturi. Am facut tot posibilul si imposibilul dar nu a vrut sa traga.

Am facut doua antrenamente inainte de CR. Unul cu o luna inainte de concurs si unul inainte cu doua saptamani. Va dau cuvantul de onoare, prima oara am luat 20 bucati, 4 peste 10 kg bucata, si a doua oara 15 bucati. Am pescuit cu aceleasi bile. Recunosc ten nu am luat, e posibil sa-l fi scos, nu pot sa stiu.
Acum, ca a scos si romanescul cu o saptamana ianinte de concurs....iarasi nu pot sa stiu, dar mi-e greu sa cred ca un patron de balta si-ar taia singur craca de sub picior sa scoata pestele inainte de o competitie pe balta lui.

Nu vreau sa fac reclama baltii Hobaia, Doamne fereste, am fost la antrenamente pentru ca am vrut sa castig CR mai ales ca in mai castigasem acolo Party Cup. Nu am nici un fel de privilegiu pe aceasta balta doar reducerea ca activez in cadrul unui club.

Trageti singur concluziile , eu unul am luat-o ca pe un pescuit normal. E vreun pescar aici care a prins de fiecare data cand a fost la pescuit? Au fost cazuri si pe Darvari si pe Tancabesti cand nu s-a luat peste credeti ca nu ma mai duc pe aceste balti?

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

In sfarsit mai apar si postari ale unor pescari corecti.
Ce tot dati in apcr ?
Astia care a-ti ramas pana la final, de ce a-ti ramas baieti ? Nu cumva a-ti ramas pentru ca vroiati sa castigati Cupa Romaniei cu 10 pesti ? Eu pun ramasag ca multi dintre cei care au ramas pana la final, pentru asta au stat.
Si ce daca mai sunt doar 30 de crapi in balta, vorba lui pro team, concursul e concurs cine prinde mai mult castiga, voi care nu a-ti punctat deloc.... asta e....
Asa ca mai lasati-l in pace si pe AV si pe Stanila ca nu e vina lor ca nu a-ti prins peste, au fost multe echipe de pescari cu nume mari si nu face nici unu galagie acum ! asta trebuie sa va dea de gandit !

P.S - rad si acum de faza cu un milion pe kg de bile.... am si eu niste bile de 5 milioane suta de grame prind pe orice balta, chiar si cand e inghetata balta :lol: :lol: :lol: :lol:

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Era sa uit

Felicitari Vali Dumitru si George Bratianu !!!

Langa voi nu erau cumva campionii nationali ? :lol:

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

ValiRom,

Nu e vorba de pescari corecti, e vorba de oameni care gandesc, nu aruncam in stanga si in dreapta cu noroi ca ne credem vedete, la organizarea oricarui concurs se si munceste, nu sunt numai beneficii financiare.
De aceea , orice organizator de concurs, orice patron de balta trebuie respectat, fara ei am pescui pe malul Dambovieti la bibanei, poate a scos tenul si cu banii aia a facut umbrare si drumul ca sa se paota pescui in conditii decente, fiecare le stie pe ale lui. Shi eu imi fac ordine in firma mea asa cum consider ca e mai bine.

Ai pescuit langa noi, ne-am contracarat unul pe altul in cel mai fairplay posibil, ati reusit sa prindeti cu cateva kile mai mult ca noi, te felicit.
Shi Vali Dumitru a pescuit la fel ca noi, dar probabil datorita experientei si inteligentei a reusit sa castige. Anul trecut la mansa de la Darvari a pesuit in Baraj la 5 m de mal. S-a adaptat conditiilor si a prins. Nu l-a injurat pe Victor Oana.
Inca odata felicitari Vali Dumitru, esti pescar adevarat. Shi in primul rand modest.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

ValiRom scrie:Era sa uit

Felicitari Vali Dumitru si George Bratianu !!!

Langa voi nu erau cumva campionii nationali ? :lol:
Multumesc!
Nu, nu erau campionii nationali, fac parte din clubul lor. :(

laurentiu sarghie scrie: Shi Vali Dumitru a pescuit la fel ca noi, dar probabil datorita experientei si inteligentei a reusit sa castige. Anul trecut la mansa de la Darvari a pesuit in Baraj la 5 m de mal. S-a adaptat conditiilor si a prins. Nu l-a injurat pe Victor Oana.
Inca odata felicitari Vali Dumitru, esti pescar adevarat. Shi in primul rand modest.
Multumesc!
Valentin Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”