mai corect spus ar fi:Vladut Mateianu scrie:@darius
iar la finala CN organizator a fost APCR ! .
a fost organizata finala de catre cei care cred ca au confiscat APCRul...
.
Moderator: gor965
mai corect spus ar fi:Vladut Mateianu scrie:@darius
dan _city_center scrie:mai corect spus ar fi:Vladut Mateianu scrie:@darius
a fost organizata finala de catre cei care cred ca au confiscat APCRul...
.
Probleme la organizare, probleme la arbitraj, probleme la calcularea si afisarea rezultatelor reale...subscriu si eu, celelalte "probleme" sunt suspiciuni care pana nu se confirma clar...Darius Handrea scrie:Subscriu si aprob toate cele scrise sau afirmate de catre Gabi Tomulescu asta ca sa nu se inteleaga
ca ar fi singurul membru Carping care impartaseste o astfel de opinie.
Organizatori care cu nici o saptamana inainte la Senior Trophy dadeau situatii zilnice printate
acum la finala CN abia de au ajuns cateva ore pe balta, probabil ca ,caracterul nonprofit al competitiei
le-a amortit simtul raspunderii.
Nea Cici care a gestionat zeci de concursuri cu zeci de echipe in decursul anilor renumit pentru promtitudinea si corectitudinea calculelor
a clacat intr-o finala de CN cu doar 9 echipe din motive stiute numai de catre arbitrii de la Planet Carp.
In alte tari mortul de la groapa nu se mai intoarce { vezi cazul golului valabil inscris de Anglia la CM } la noi
l-au intors si l-au urcat si pe podium.
In rest sa auzim numai de bine si de fire intinse ca e tot ce ne mai lipseste.
nu ma intepa... ca te intep si eu: IUGA era Realizator al unei emisiuni, la o televiziune nationala care v-a facut publicitate moca, Hodorog nu facea desene animate ci era director al primei televiziuni de desene animate din piata si cea de-a 10-a televiziune din tara, tu erai un desen animat pus pe schema de joc a unei echipe. Lucrurile PAR sa se schimbe in ultima perioada, dar de fapt isi vor reveni la realitate in scurt timpandrei vladeanu scrie:regtretabila eroarea de 10 kg care s-a strecurat in clasamentul intermediar
e ca si cum ai avea 1 - 0 iar pe tabela scrie 2 - 0. totusi, scorul corect, prin numararea golurilor sau a pestilor este altul, singurul care conteaza
in serbia la CM, arbitri ne-au cantarit 11 crapi ( mie si lui vladut) si i-au trecut pe fisa rusilor. se intampla dimineata. dupa amiaza, zvonko a observat si a reclamat acest lucru. seara, greseala s-a indreptat, nu fara lungi discutii si parlamentari (noroc ca zvonko e sarb)
iata deci ca se mai intampla si la case mai mari.
p.s. nu cred ca este cazul sa mai precizez ca la campionatul mondial din serbia nu arbitra apcr si nici cicerone serbanescu nu conducea brigada
p.s. 2 eu eram in stand nu la sefia apcr
p.s. 3 iuga era operator
p.s. 4 hodorog lucra la desne animate nu la imaginea lui piticu
nu este vorba de nicio intepatura.victoras h scrie: nu ma intepa... ca te intep si eu: IUGA era Realizator al unei emisiuni, la o televiziune nationala care v-a facut publicitate moca, Hodorog nu facea desene animate ci era director al primei televiziuni de desene animate din piata si cea de-a 10-a televiziune din tara, tu erai un desen animat pus pe schema de joc a unei echipe. Lucrurile PAR sa se schimbe in ultima perioada, dar de fapt isi vor reveni la realitate in scurt timp![]()
![]()