HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
dan _city_center

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de dan _city_center »

Vladut Mateianu scrie:@darius

iar la finala CN organizator a fost APCR ! .
mai corect spus ar fi:

a fost organizata finala de catre cei care cred ca au confiscat APCRul...

.

victoras h

Mesaj de victoras h »

dan _city_center scrie:
Vladut Mateianu scrie:@darius

iar la finala CN organizator a fost APCR ! .
mai corect spus ar fi:

a fost organizata finala de catre cei care cred ca au confiscat APCRul...
.
:lol: :twisted: :lol:

victoras h

Mesaj de victoras h »

Darius Handrea scrie:Subscriu si aprob toate cele scrise sau afirmate de catre Gabi Tomulescu asta ca sa nu se inteleaga
ca ar fi singurul membru Carping care impartaseste o astfel de opinie.
Organizatori care cu nici o saptamana inainte la Senior Trophy dadeau situatii zilnice printate
acum la finala CN abia de au ajuns cateva ore pe balta, probabil ca ,caracterul nonprofit al competitiei
le-a amortit simtul raspunderii.
Nea Cici care a gestionat zeci de concursuri cu zeci de echipe in decursul anilor renumit pentru promtitudinea si corectitudinea calculelor
a clacat intr-o finala de CN cu doar 9 echipe din motive stiute numai de catre arbitrii de la Planet Carp.
In alte tari mortul de la groapa nu se mai intoarce { vezi cazul golului valabil inscris de Anglia la CM } la noi
l-au intors si l-au urcat si pe podium.
In rest sa auzim numai de bine si de fire intinse ca e tot ce ne mai lipseste.
Probleme la organizare, probleme la arbitraj, probleme la calcularea si afisarea rezultatelor reale...subscriu si eu, celelalte "probleme" sunt suspiciuni care pana nu se confirma clar...

victoras h

Mesaj de victoras h »

andrei vladeanu scrie:regtretabila eroarea de 10 kg care s-a strecurat in clasamentul intermediar
e ca si cum ai avea 1 - 0 iar pe tabela scrie 2 - 0. totusi, scorul corect, prin numararea golurilor sau a pestilor este altul, singurul care conteaza

in serbia la CM, arbitri ne-au cantarit 11 crapi ( mie si lui vladut) si i-au trecut pe fisa rusilor. se intampla dimineata. dupa amiaza, zvonko a observat si a reclamat acest lucru. seara, greseala s-a indreptat, nu fara lungi discutii si parlamentari (noroc ca zvonko e sarb)

iata deci ca se mai intampla si la case mai mari.

p.s. nu cred ca este cazul sa mai precizez ca la campionatul mondial din serbia nu arbitra apcr si nici cicerone serbanescu nu conducea brigada
p.s. 2 eu eram in stand nu la sefia apcr
p.s. 3 iuga era operator
p.s. 4 hodorog lucra la desne animate nu la imaginea lui piticu
:wink:
nu ma intepa... ca te intep si eu: IUGA era Realizator al unei emisiuni, la o televiziune nationala care v-a facut publicitate moca, Hodorog nu facea desene animate ci era director al primei televiziuni de desene animate din piata si cea de-a 10-a televiziune din tara, tu erai un desen animat pus pe schema de joc a unei echipe. Lucrurile PAR sa se schimbe in ultima perioada, dar de fapt isi vor reveni la realitate in scurt timp :twisted: :twisted: :twisted:

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

decizia afisarii rezultatelor la cortul organizatorilor imi apartine si a fost importata de la competitii mai mari, gen campionate mondiale.
in consecinta am procedat la tiparirea mai multor tabele A3 care au fost completate de 2 ori pe zi si afisate de catre arbitrul sef
managerii nu aveau de facut decat sa fotografieze sau sa copieze rezultatele si sa le transmita echipelor.

in ceea ce priveste greseala lui nea cici am explicat ca au existat si altele mai mari chiar la competitii mondiale. pentru ca greseala este omeneasca.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

victoras h scrie: nu ma intepa... ca te intep si eu: IUGA era Realizator al unei emisiuni, la o televiziune nationala care v-a facut publicitate moca, Hodorog nu facea desene animate ci era director al primei televiziuni de desene animate din piata si cea de-a 10-a televiziune din tara, tu erai un desen animat pus pe schema de joc a unei echipe. Lucrurile PAR sa se schimbe in ultima perioada, dar de fapt isi vor reveni la realitate in scurt timp :twisted: :twisted: :twisted:
nu este vorba de nicio intepatura.
oarecum tu ai prins esenta. intr-adevar daca ne aflam pe un forum al realizatorilor nationali facatori de publicitate moca sau al directorilor de televiziuni animate de loc 10, atunci puteai sa vorbesti si tu pertinent.

p.s. eu am facut schema de joc a unei echipe care a functionat la nivel mondial cinci ani. iar la nivel national a batut tot.
p.s. 2 ca un exemplu, daca ma aflam cu respectiva echipa in cn 2010, eu nu ma certam NICIODATA cu soimii inainte de finala. pt ca asta insemna sinucidere.

desigur, ps 2-ul este un pont specific domeniului in care ne aflam. pentru ca in timp ce tu conduceai minimaxu, eu eram la carma echipei de crap senzor.
asta am vrut sa spun. nu sa te intep.
The One Team

victoras h

Mesaj de victoras h »

pai ce sa zic ...in tara piticilor sa fii inalt e un dezavantaj :)

referitor la ps 2 si implicit ps1 ...toata lumea stie ca Carpingul e facut din alt aluat/"coca" decat fosta echipa senzor...iar daca sistemul precizat de tine ar fi fost asa de bun atunci aveam cateva titluri mondiale cu care sa ne mandrim si echipa era prezenta si acum la competitii.
Noi ne-am certat cu soimii pentru ca mataluta nu ai putut sa spui :.. eu am decis ca arbitrii sa nu intre in stand !..nu.. pai piticu mi-a sugerat asta ...ca are el o banuiala,.. nici pe tine nu te tin curelele sa te iei in gura cu soimii si atunci preferi sa "nu te certi" cu ei.

din pacate, cum spuneam, noi suntem facuti din alt aluat, dovada ca manageriatul lotului a fost predat..a se vedea la carpshow..te rog sa ne pui pe lista.

andrei vladeanu
Veteran

ma bucur ca veniti la CARPSHOW

desigur ca vorbim de alt aluat. piticu statea in stand si pescuia iar altii se ocupau sa nu fie furat de arbitri sau combinat de adversari. sau mai bine spus, altul.

povestea cu cateva titluri mondiale sau cu echipa nemuritoare e dovada de infantilism. sau hai sa spun diletantism, ca sa nu te jignesc.

si inca ceva. tare asta cu noi. :D a lucrat si piticu la minimax sau cum vine asta? :D
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@victoras h

dar de fapt tu cine esti de analizezi calitatile sau defectele echipei senzor si hotarasti tu daca rezultatele echipei sunt demne sau nu de mandria ta
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

victoras h

Mesaj de victoras h »

"noi", se refera la club...trezeste-te Andrei ca la 10 trebuia sa fii la program :)

vorbim de infantilism, dar avand in vedere ca pe vremea aia erati 50 de pescari nu e frumos sa te dai cocos...dovada ca acum, cand informatia e disponibila tuturor si pescari valorosi sunt multi in piata, dai chix...vezi marele "esec" de la Doripesco, iar motivatii de genul "nu mai pot" sa i-o spui lu mutu :lol: , ca nu suntem la fotbal sa iesi la pensie la 35 de ani.

la Carpshow vom fi prezenti pentru a demonstra ca ni s-a facut o nedreptate, fara ca nimeni sa "nu aiba vreo vina" bineinteles :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”