HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Pasa

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de Pasa »

HOTII PLANET AU FURAT SI LA MOARA SI LA LATES UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HOTII UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Genes Florin »

Pasa scrie:HOTII PLANET AU FURAT SI LA MOARA SI LA LATES UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HOTII UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Pasa

Mesaj de Pasa »

GENES FLORIN CE NU-TI CONVINE SAU AI IEI IN BRATE PE MOLDOVENI CARE AU FURAT PESTE TOT
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Pasa scrie:GENES FLORIN CE NU-TI CONVINE SAU AI IEI IN BRATE PE MOLDOVENI CARE AU FURAT PESTE TOT
Pai mai Pasa, ii si tin in brate ca sunt de-ai mei, am sa incep si eu sa te huiduiesc pentru calificarea in a II a etapa, ce zici?
Hai sa le tinem pumni la baieti.
Balta Puiesti

Pasa

Mesaj de Pasa »

DESCULTILOR ATI FACUT FRATIA MOLDOVENILOR uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Pasa scrie:DESCULTILOR ATI FACUT FRATIA MOLDOVENILOR
NU MAI SUNTEM DESCULTI, NE-A INCALTAT MILOSTIVUL ALEXE.
DAR FRATIA ESTE FRATIE. :D :D :D
Balta Puiesti

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ genes

vezi ca noi am pescuit 5 manse...Campionatul asta national a fost format din 5 etape...ca Planet au pescuit numai in 4 vom vedea de ce ...cine a hotarat.
deci ce afirmi tu cade din start...

una peste alta pescarii nu au nici o vina...dar asta nu inseamna ca daca s-a furat pentru ei acum tre sa inchidem ochii si sa dormim pe noi.

@ cioara

nicule n-o las frate de loc...ma simt furat ...nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erati voi in situatia asta...ia gandeste-te.
ei fac intalniri si poze, beau si petrec datorita unei manevre ordinare..ii iert eu vreodata...niciodata fratimiu... sa fi sanatos dar eu sunt mult prea implicat in pescuitul asta si am investit mult prea mult suflet ca sa trec peste asta...daca tu poti sa treci asa usor...aia e
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

gabi scrie:@ genes

vezi ca noi am pescuit 5 manse...Campionatul asta national a fost format din 5 etape...ca Planet au pescuit numai in 4 vom vedea de ce ...cine a hotarat.
deci ce afirmi tu cade din start...

una peste alta pescarii nu au nici o vina...dar asta nu inseamna ca daca s-a furat pentru ei acum tre sa inchidem ochii si sa dormim pe noi.

@ cioara

nicule n-o las frate de loc...ma simt furat ...nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erati voi in situatia asta...ia gandeste-te.
ei fac intalniri si poze, beau si petrec datorita unei manevre ordinare..ii iert eu vreodata...niciodata fratimiu... sa fi sanatos dar eu sunt mult prea implicat in pescuitul asta si am investit mult prea mult suflet ca sa trec peste asta...daca tu poti sa treci asa usor...aia e
Gabi, daca nu sunt baieti de vina de ce mai dai in ei, eu formeaza PLANET CLUB, daca ai suspiciuni asupra unui om
ataca-l pe el, nu clubu.
Eu sunt sigur ca sunt multi din cei vechi care au facut manevre, dar sincer, este parerea mea, nu cred cacei de la planet au trisat.
Vine si randul vostru, nu vreau sa fiu in pielea ta, am trait si eu ceva asemanator dupa a II a etapa si voi ati stat binemerci cu mainile-n san, pentru noi calificarea a ar fi fost echivalenta cu castigarea CN.
Asta este viata, pierzi castigi o iei de la capat, si mergem mai departe.
Nu stirbi victoria baietilor de la PLANET, sunt cu toti super baieti.
O zi buna!
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Un singur lucru am de spus , chiar daca sunt in vacanta .

Sunt bucuros ca s-a terminat CN , e bine ca vem o echipa nationala pe care o felicit , dar va supun un subiect la toti pescarii de crap cu pretentie de competitie , din tara asta . Exista vreun organism national , european sau mondial care sa va satisfaca pretentiile de concurs ?
Vreti sa chemam organizatori si arbitrii din strainatate , doar pentru a derula un amarit de CN pe citeva balti ????
Cine ne credem ?? De unde atitea pasiuni si atita rea credinta fata de cineva care se implica ?
Intimplator stau de ceva zile intr-o tara civilizata , cu multe balti de crap , si vad o gramada de lucruri simple si "fara mare carte" pe care astia le fac din obisnuinta si din buna crestere . Nu raportez la pescuit , dar la viata de zi cu zi , suntem atit de departe .......

Din punctul meu de vedere , cine se baga la organizare pentru 2011 , este sinucigas sau nu are altceva mai bun de facut .... Cred ca o pauza de citiva ani ne-ar prinde bine .... , ca sa mergem apoi ca ursul dupa miere . La fel ca in politica ... unde stam la fel de bine ca si in pescuit . Cine disociaza viata sociala de viata privata sau de pasiuni exprimate public , e un fraier .

Atit am vrut sa spun - din punctul meu de vedere fie ce o fi ... dar impresia este jalnica vizavi de discutii si nu de organizare, care din acest punct de vedere a fost OK , mai putin Floreasca in prima etapa ( decizia contestata , samd .... ) . APCR este inca vie si are competenta de concurs . Nu prea MAI are adepti , dar asta e alta discutie ...., si nu am sa o dezvolt eu niciodata .

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Val scrie:Un singur lucru am de spus , chiar daca sunt in vacanta .

Sunt bucuros ca s-a terminat CN , e bine ca vem o echipa nationala pe care o felicit , dar va supun un subiect la toti pescarii de crap cu pretentie de competitie , din tara asta . Exista vreun organism national , european sau mondial care sa va satisfaca pretentiile de concurs ?
Vreti sa chemam organizatori si arbitrii din strainatate , doar pentru a derula un amarit de CN pe citeva balti ????
Cine ne credem ?? De unde atitea pasiuni si atita rea credinta fata de cineva care se implica ?
Intimplator stau de ceva zile intr-o tara civilizata , cu multe balti de crap , si vad o gramada de lucruri simple si "fara mare carte" pe care astia le fac din obisnuinta si din buna crestere . Nu raportez la pescuit , dar la viata de zi cu zi , suntem atit de departe .......

Din punctul meu de vedere , cine se baga la organizare pentru 2011 , este sinucigas sau nu are altceva mai bun de facut .... Cred ca o pauza de citiva ani ne-ar prinde bine .... , ca sa mergem apoi ca ursul dupa miere . La fel ca in politica ... unde stam la fel de bine ca si in pescuit . Cine disociaza viata sociala de viata privata sau de pasiuni exprimate public , e un fraier .

Atit am vrut sa spun - din punctul meu de vedere fie ce o fi ... dar impresia este jalnica vizavi de discutii si nu de organizare, care din acest punct de vedere a fost OK , mai putin Floreasca in prima etapa ( decizia contestata , samd .... ) . APCR este inca vie si are competenta de concurs . Nu prea MAI are adepti , dar asta e alta discutie ...., si nu am sa o dezvolt eu niciodata .

Cumetre ,,,,
In 1992 cand am ajuns prima oara in germania nici nu se stia ce este un furt calificat in spania cand am intrat se furau portocale ,,romanul cand ajunge intr-un loc prima oara urmareste bani lichizi asa ca tu daca esti un om serios si vrei performanta cu steagul in măna nu gasesti in romania ,, de ce nu te-ai facut filozof ,,, vrei sa aduci arbitri din franta ,,ai nostri costa 100 lei (25euros) pe zi în orice competitie ,,Discutii se vor purta tot timpul , se cearta se inpaca ,,nu mai intrati voi in discuti care stati in pat si urmariti concursuri ,,nu sti ce inseamna sa stai 72 ore si sa prinzi 1200kg de crap iti dau o comparatie apucate si fa 6 mil de flotari daca poti ,,te-ai gasit tu sa ne spui ca esti la 3 zile de romania si ca nu avem voie sa ne certam sau e t c ,,
Culcate cumetre si lasa lumea in pace

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”