Moderator: gor965
Pasa scrie:HOTII PLANET AU FURAT SI LA MOARA SI LA LATES UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HOTII UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pai mai Pasa, ii si tin in brate ca sunt de-ai mei, am sa incep si eu sa te huiduiesc pentru calificarea in a II a etapa, ce zici?Pasa scrie:GENES FLORIN CE NU-TI CONVINE SAU AI IEI IN BRATE PE MOLDOVENI CARE AU FURAT PESTE TOT
NU MAI SUNTEM DESCULTI, NE-A INCALTAT MILOSTIVUL ALEXE.Pasa scrie:DESCULTILOR ATI FACUT FRATIA MOLDOVENILOR
Gabi, daca nu sunt baieti de vina de ce mai dai in ei, eu formeaza PLANET CLUB, daca ai suspiciuni asupra unui omgabi scrie:@ genes
vezi ca noi am pescuit 5 manse...Campionatul asta national a fost format din 5 etape...ca Planet au pescuit numai in 4 vom vedea de ce ...cine a hotarat.
deci ce afirmi tu cade din start...
una peste alta pescarii nu au nici o vina...dar asta nu inseamna ca daca s-a furat pentru ei acum tre sa inchidem ochii si sa dormim pe noi.
@ cioara
nicule n-o las frate de loc...ma simt furat ...nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erati voi in situatia asta...ia gandeste-te.
ei fac intalniri si poze, beau si petrec datorita unei manevre ordinare..ii iert eu vreodata...niciodata fratimiu... sa fi sanatos dar eu sunt mult prea implicat in pescuitul asta si am investit mult prea mult suflet ca sa trec peste asta...daca tu poti sa treci asa usor...aia e
Val scrie:Un singur lucru am de spus , chiar daca sunt in vacanta .
Sunt bucuros ca s-a terminat CN , e bine ca vem o echipa nationala pe care o felicit , dar va supun un subiect la toti pescarii de crap cu pretentie de competitie , din tara asta . Exista vreun organism national , european sau mondial care sa va satisfaca pretentiile de concurs ?
Vreti sa chemam organizatori si arbitrii din strainatate , doar pentru a derula un amarit de CN pe citeva balti ????
Cine ne credem ?? De unde atitea pasiuni si atita rea credinta fata de cineva care se implica ?
Intimplator stau de ceva zile intr-o tara civilizata , cu multe balti de crap , si vad o gramada de lucruri simple si "fara mare carte" pe care astia le fac din obisnuinta si din buna crestere . Nu raportez la pescuit , dar la viata de zi cu zi , suntem atit de departe .......
Din punctul meu de vedere , cine se baga la organizare pentru 2011 , este sinucigas sau nu are altceva mai bun de facut .... Cred ca o pauza de citiva ani ne-ar prinde bine .... , ca sa mergem apoi ca ursul dupa miere . La fel ca in politica ... unde stam la fel de bine ca si in pescuit . Cine disociaza viata sociala de viata privata sau de pasiuni exprimate public , e un fraier .
Atit am vrut sa spun - din punctul meu de vedere fie ce o fi ... dar impresia este jalnica vizavi de discutii si nu de organizare, care din acest punct de vedere a fost OK , mai putin Floreasca in prima etapa ( decizia contestata , samd .... ) . APCR este inca vie si are competenta de concurs . Nu prea MAI are adepti , dar asta e alta discutie ...., si nu am sa o dezvolt eu niciodata .